chefsygeplejerske

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Odense C

Vil du være en del af holdet, som kommer til at tegne den fremtidige Børne og Ungepsykiatri i Region Syddanmark? Sammen med to chefkollegaer kommer du som chefsygeplejerske til at stå i spidsen for ledelsen af en fusioneret børne- og ungdomspsykiatri.

Vi søger en chefsygeplejerske, som er dedikeret og har mod på og lyst til delt ledelse af en stor organisation med 600 medarbejdere, og som formår at gå foran i en omorganisering og omsætte visionerne i vores Psykiatriplan og Udviklingsplan til høj faglig kvalitet for patienter og pårørende. Stillingen refererer til vores direktion.

Generelt om jobbet

Sammen med cheflæge og chefsygeplejerske får du det fælles ansvar for ledelse af afdelingen, hvilket indebærer ansvar for afdelingens samlede budget, teknologier, drift og ressourcer så der skabes sammenhængende og sikre patientforløb. Afdelingsledelsen har fælles ledelse i betydningen, at den enkeltes handlinger og beslutninger sker på vegne af afdelingsledelsen.

Hver chef vil derudover have særlige ansvarsområder ind i helheden. Da afdelingen er ny fusioneret pr. 1. september 2023 og geografisk spredt i hele regionen, har direktionen valgt at der skal være to chefsygeplejersker i afdelingsledelsen.

Begge chefsygeplejersker har et særligt ansvar for drift og udvikling af afdelingens sengeafsnit, ambulante funktioner, forberedelsen frem mod afdelingens indflytning på Nyt OUH, overholdelse af udrednings- og behandlingsgarantien, samt uddannelsesopgaven for det tværfaglige personale. Fordelingen af mere præcise roller- og ansvarsområder vil blive aftalt i den nye afdelingsledelse afhængig af kompetencer med mere.

Som ny chefsygeplejerske i afdelingsledelsen vil du få indflydelse på hvad der er fælles ansvar og hvad der er særligt ansvar for jer alle hver især. Det gælder bl.a. budgetansvar og ledelsestilsyn. Du kommer til at indgå i diverse nationale, regionale og lokale fora.

Der er aktuelt mange opgaver mht. drift og udvikling, hvor der arbejdes med harmonisering på tværs af de fire matrikler. Herudover indgår afdelingen i samarbejde med alle fire sundhedsklynger i Region Syddanmark, hvor du vil komme til at indgå i flere forskellige fora, da alle 22 kommuner i regionen har stor interesse i samarbejdet med børne- og ungepsykiatrien.

Som chefsygeplejerske er du en del af afdelingsledelseskredsen, som er et forum, hvor direktion og afdelingschefer mødes og drøfter strategiske, generelle og konkrete sager af principiel eller konkret betydning for de ledelsesmæssige eller tværgående forhold og beslutninger i psykiatrisygehuset.

Cheflægen har det overordnede lægefaglige ansvar i afdelingen, herunder ansvar for den lægelige videreuddannelse samt et særligt ansvar for akutfunktioner samt udvikling af afdelingens specialfunktioner og forskningsopgaver.

Børne- og Ungdomspsykiatrien

Afdelingens hovedsæde er i Odense, som har højt specialiserede funktioner. Der er ambulant funktion på de fire funktioner i henholdsvis Esbjerg, Vejle, Aabenraa og Odense samt en døgnåben akutmodtagelse i Odense og en åben akutmodtagelse i Aabenraa 8-18. Afdelingen har to børne- og ungdomspsykiatriske sengeafsnit i Aabenraa og Odense.

Afdelingens størrelse og geografiske spredning betyder, at der er behov for en særlig opmærksomhed på mulighederne for nærved-ledelse med jævnlig tilstedeværelse på afdelingsledelsesniveau på alle afdelingens matrikler.

Matriklen i Odense bliver i fremtiden en del af ’Nyt OUH’ hvilket betyder, at afsnittene i Odense fysisk skal integreres med de somatiske afdelinger på OUH, i et nyt byggeri. Denne opgave kommer til at kræve en helt særlig indsats de kommende år.

Personlige kompetencer

Du har strategisk forståelse og tydelige visioner for børn- og unge psykiatrien. Du kan udstikke en retning og opnå følgeskab. Via din nytænkning driver du forbedringsindsatser med afsæt i den Syddanske Forbedringsmodel. Du har blik for helhedsorienterede sammenhænge.

Du er god til at arbejde struktureret og kigge frem i forhold til planlægning og udvikling for afdelingen. Du har erfaring med at skabe resultater i store organisationer – via god implementering sikrer du, at opgaver bliver fulgt til dørs.

Du uddelegerer opgaver og ansvar, og formår at spille andre gode, samtidig med at du er en god sparringspartner for alle funktionsledere i afdelingen og særligt dine chefkollegaer i afdelingsledelsen. Du er en stærk kommunikator og har gode relationelle kompetencer.

Du har øje for vigtigheden af at fastholde og tiltrække kompetente medarbejdere, herunder at have fokus på kompetenceudvikling hos vores i forvejen dygtige medarbejderne. Du bidrager til at sikre et trygt og lærende uddannelsesmiljø for alle faggrupper i afdelingen.

Du er en reflekterende og kvalificeret sparringspartner for direktionen og dine afdelingsledelseskolleger. Du har tæft og forståelse for at arbejde i en politisk styret organisation og vi forventer, at du formår at indgå i et konstruktivt tværfagligt samarbejde med de øvrige afdelinger i psykiatrisygehuset.

Erfaring og faglige kompetencer

  • Du er uddannet sygeplejerske
  • Du har en Master i Ledelse – eller tilsvarende lederuddannelse
  • Du har ledelseserfaring f.eks. som oversygeplejerske
  • Du har erfaring/kendskab til ledelse af ledere
  • Du har organisatorisk og strategisk forståelse og erfaring
  • Du har kendskab til arbejdet i børne- og ungdomspsykiatrien, og som minimum klinisk erfaring
  • Du har evner og interesse i økonomistyring og gerne erfaring med budgetlægning
  • Du har naturlig flair for at arbejde struktureret

Vil du vide mere

Link til stillings- og personprofil

Link til Ledelsesgrundlag

Link til Psykiatriens hjemmeside, herunder BUP

Link til 10-års plan

Din ansøgning

Søg jobbet her eller på job.regionsyddanmark.dk – job.nr. 226854.

Ansøgningsfrist er den 12. november 2023 kl. 24.00.

Vi forventer at afholde samtaler d. 17. november og 28. november 2023. Begge dage i Middelfart. Vi benytter personprofilanalyse mellem første og anden ansættelsessamtale.

Forventet tiltrædelse i jobbet d. 1. januar 2024 eller snarest derefter.

Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til sygeplejefaglig direktør Anne Mette Vind, tlf. 2026 9216, chefkollega chefsygeplejerske Tanja Wind Kenne, tlf. 2460 3129 og chefkollega cheflæge Maja Sidelmann Basnov, tlf. 4035 4177.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Odense C.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Odense C
  • Søndag den 12. november 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Odense S

    Vil du repræsentere [xxxxx] digital indenfor forsyningssektoren? Har du et stærkt netværk inden for forsyning og trives du i en alsidig hverdag, i spændingsfeltet mellem at være ude hos kunder og sa..
    • Afdelingsleder
    • Odense S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense C

    Er du klar til at tage ansvaret for projektafdelingen i en virksomhed med en passion for effektivitet og teknologi? Så er det måske dig, vi søger!På vegne af EFFIMAT Storage Technology A/S søge..
    • Afdelingsleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i vores nye REMA 1000 butik i Odense I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med..
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense

    Er du den nye salgsleder eller souschef i REMA 1000 Dalum? Til vores dagshold er vi på jagt efter vores 5. mand/kvinde, der skal være med til at drive vores hverdage og weekender til et endnu høj..
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Odense C

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Odense C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. maj 2024 8
15. maj 2024 9
14. maj 2024 9
13. maj 2024 9
12. maj 2024 9
11. maj 2024 9
10. maj 2024 9
9. maj 2024 9
8. maj 2024 8
7. maj 2024 7
6. maj 2024 7
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 6
2. maj 2024 5
1. maj 2024 4
30. april 2024 3
29. april 2024 3
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 5
23. april 2024 5
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5
18. april 2024 5
17. april 2024 4
16. april 2024 3