Kundeservicekonsulent søges hos [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Udlandet

Har du lyst til at betjene vores danske kunder, samtidig med at du nyder 330 dage med sol og varme, samt drager fordel af gunstige skatteforhold på smukke Cypern? Vi søger en dedikeret kundekonsulent til vores team i Paphos.

Vi lægger ikke afgørende vægt på erfaring - det vigtigste er din vilje til at lære. Vi vil guide dig og tilbyder gerne en forfriskende iskaffe undervejs. På Cypern er kaffe en hjertesag, og her kan du opleve en unik kaffekultur.

I Paphos møder du mennesker fra mange forskellige nationaliteter, inklusive mange danskere. Det er nemt at opbygge et netværk, og der er arrangementer stort set hver uge. Rejsen til øen er nem - det tager kun 4 timer med fly fra Danmark, og vi står naturligvis klar til at hjælpe dig med at finde den helt rigtige bolig.

Hvis du på et tidspunkt får lyst til at vende tilbage til Danmark, så er det vores plan at etablere et kontor i hjertet af København, Århus eller Odense. Selvfølgelig har du også mulighed for at arbejde på vores eksisterende kontorer i Esbjerg og Kolding. Indtil da kan du nyde fordelene ved lavere skatter, eksotisk mad og et skønt netværk af både lokale og danskere, der bor i Paphos.

Om Os
IP One er et mindre dansk erhvervsteleselskab, der er specialiseret i skræddersyede telekommunikationsløsninger til virksomheder i hele Danmark. Vores dedikation til teknologi og skabelse af værdi for vores kunder har gjort at vi vækster år for år. Vi er ikke kun dedikerede til traditionelle løsninger, men også til at drive udviklingen af AI-styrede kommunikationssystemer. Denne spændende retning i vores virksomhed gør os overbeviste om, at vi står overfor en stærk vækstrejse.
Vores team er lille, men vi har store ambitioner for fremtiden, og vi vil gerne invitere dig til at blive en del af vores rejse.

Lokation: Paphos, Cypern.
På vores kontor i den charmerende Old Town i Paphos, forenes arbejde og fritid i en unik harmoni, hvor du kan udfolde dit potentiale. Med 330 solskinsdage, smukke strande, krystalklart vand, betagende bjergområder og et utal af steder med udsøgt mad, er Cypern en base for mange uforglemmelige oplevelser - og det hele til væsentligt lavere leveomkostninger sammenlignet med Danmark. Skatten ligger desuden under 10%.

Ansvarsområder
Som kundekonsulent hos IP One vil du være den første kontakt for nye kunder, som bliver henvist fra marketing- og salgsafdelingen. Når salgsafdelingen har skaffet en ny kunde, vil du som deres faste kontaktperson tage over og rådgive dem omkring opsætning af omstillingsanlæg, mobilabonnementer og eventuelle fiberinternetforbindelser. Du vil få grundig oplæring og arbejde tæt sammen med dygtige kolleger, der vil støtte dig, indtil du er selvkørende i opgaverne. Herefter bliver du kundens faste kontaktperson. De kender dig, og du kender dem. Oftest præsenterer vores kunder sig kun med deres fornavn, så det klassiske spørgsmål "Hvad er dit kundenummer?" og lignende formaliteter er ikke en del af din dagligdag. Dette skaber tilfredshed både for dig og kunden. Vi binder ikke vores kunder til lange kontrakter, så utilfredse kunder er sjældne. Lad de store teleselskaber tage sig af de lange ventetider og utilfredse kunder.

Kvalifikationer
Vi søger en engageret medarbejder, som brænder for at levere en fremragende service og repræsentere vores virksomhed på bedste vis. Har du viljen og entusiasmen, så sørger vi for resten.

Vi tilbyder

  • En konkurrencedygtig løn efter kvalifikationer.
  • Skattefordelagtige forhold på Cypern. Her betaler du typisk under 10% i skat, inklusiv sygeforsikring.
  • Mulighed for at bo og arbejde i et land med en unik blanding af sol og kultur.
  • En dynamisk arbejdskultur med mulighed for personlig og faglig udvikling.
  • Spændende udfordringer og projekter i en vækstorienteret virksomhed.
  • Mulighed for at tage jobbet med hjem til Danmark, hvis du ønsker det i fremtiden.

Søg nu
Har du lyst til at betjene vores kunder i et ambitiøst team hos IP One og udforske mulighederne på den skønne ø Cypern? Send din ansøgning og CV til Synnøve på [email protected]. Du er også velkommen til at ringe og få mere information om stillingen. Ring på 73 111 200. Vi ser frem til at høre fra dig og byde dig velkommen til vores inspirerende arbejdsmiljø midt i Middelhavet!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Administrativ medarbejder", og befinder sig i kategorien "Kontor, handel og service".

Arbejdsstedet er beliggende i Udlandet

Jobbet er oprettet på vores service den 6.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Administrativ medarbejder
  • Udlandet
  • Torsdag den 30. november 2023

Lignende jobs

  • Administrativ medarbejder i Udlandet

    Reference: INTHReference: INTHHvis jeg fortæller dig at det er muligt at leve i paradis imens du arbejder og udvikler dig selv, hvad siger du så?Hvis du er eventyrlysten, frisk, nysgerrig eller i..
    • Administrativ medarbejder
    • Udlandet
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Udlandet

    Reference: NOMAReference: NOMAOm Malta:Om Malta:Livet på Malta er en livlig blanding af middelhavscharme, rig historie og betagende skønhed. Dine øjne vil møde turkisblåt vand, gamle fæstninger og .
    • Administrativ medarbejder
    • Udlandet
    Få mere info
  • Administrativ medarbejder i Udlandet

    Kundeservicemedarbejdere søges til stillinger i Athen Vi kan tilbyde dig en række spændende stillinger i Athen, hvor du skal arbejde med håndteringen af danske kunder for store internationale v..
    • Administrativ medarbejder
    • Udlandet
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som administrative medarbejdere i Udlandet

Herunder ser du udviklingen i udbudte administrativ medarbejder i Udlandet over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal administrative medarbejdere i Udlandet.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte administrative medarbejdere i Udlandet over tid

Dato Alle jobs som administrative medarbejdere
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 8
5. maj 2024 8
4. maj 2024 8
3. maj 2024 8
2. maj 2024 8
1. maj 2024 8
30. april 2024 8
29. april 2024 14
28. april 2024 14
27. april 2024 14
26. april 2024 14
25. april 2024 14
24. april 2024 14
23. april 2024 14
22. april 2024 18
21. april 2024 19
20. april 2024 20
19. april 2024 20
18. april 2024 21
17. april 2024 21
16. april 2024 21
15. april 2024 20
14. april 2024 20
13. april 2024 20
12. april 2024 21