HR-chef til [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus C

Aarhus

Vil du være vores nye HR-chef, og sammen med et dygtigt hold af medarbejdere sætte klar retning for HR og forene driftsopgaver, ressourcestyring og udvikling af HR i Østjyllands Politi

Dine opgaver
Du har som HR-chef ansvar for at drive og udvikle HR-arbejdet i politikredsen. Du har det ledelsesmæssige ansvar for en omfattende driftsafdeling. Endvidere fungerer du som strategisk rådgiver og sparringspartner for kredsens øvrige ledere omkring personalemæssige forhold, ressourcer samt organisatoriske og personalemæssige forandringer. Du er ligeledes kredsens repræsentant til Koncern HR i Rigspolitiet i forhold til nationale HR-initiativer.

Om os
Østjyllands Politis HR-afdelingen består af både kontoradministrative medarbejdere, akademikere og politiuddannede medarbejdere, som understøtter organisationen i forhold til tjenesteplanlægning, ressourcestyring, operativ uddannelse, personaleadministration og udvikling af kredsens ledere samt medarbejdere.
I samarbejde med stabens øvrige enheder og med tæt inddragelse af medarbejderrepræsentanter, spiller HR-afdelingen en helt central rolle i understøttelsen af den operative opgavevaretagelse i politisøjlen og i Anklagemyndigheden. Opgaverne er omfattende og komplekse, og det fordrer både stram styring, et solidt datagrundlag og en imødekommende interessentvaretagelse hele vejen rundt.

Om dig
Det forventes, at du har en relevant faglig baggrund. Det vil være en fordel, at du har erfaring som HR-chef eller HR-Partner fra en større organisation, og at du har erfaring fra en politisk styret organisation. Det er ligeledes en fordel hvis du har indblik i krisehåndtering.
Du navigerer smidigt i forhold til at sikre såvel stabil drift og opfyldelse af organisationens ambitiøse mål og udvikling som medarbejdernes motivation og trivsel. Du har gerne flere års erfaring med ledelse i drift- og ressourcestyring. Du har en visionær tilgang til opgaverne og fokus på at omsætte strategi til handling. Du har gennemslagskraft og troværdighed.
Desuden er du en dygtig kommunikator og kan formidle et budskab klart mundtligt og skriftligt. Du praktiserer en åben og motiverende ledelsesstil og med stærke samarbejdsevner og politisk tæft, lykkes du med at opbygge gode relationer både internt og eksternt.

Løn- og ansættelsesvilkår

Har du en akademisk baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til de til enhver tid gældende aftaler mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.
Har du en anden uddannelsesmæssig baggrund, bliver du ansat på overenskomstvilkår i henhold til den til enhver tid gældende organisationsaftale for kontorfunktionærer i staten mellem Finansministeriet og HK/STAT samt OAO-S-fællesoverenskomst.
Såfremt du i forvejen er ansat som tjenestemand i politiet, kan du bevare din ansættelsesform.

Dit arbejdssted bliver Østjyllands Politi, Ridderstræde 1, 8000 Aarhus C.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du kan blive sikkerhedsgodkendt, ligesom du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem hele din ansættelse.

Tiltrædelse i stillingen vil ske efter nærmere aftale.

Samtaler afholdes løbende.

Vi opfordrer alle interesserede til at søge uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold.

Kontakt og ansøgning

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Stabschef Mette Venge Olesen på tlf. 51293450.

Når du søger en stilling i politiet, opretter du samtidig en profil i vores rekrutteringssystem. Hvis du søger flere jobs i politiet, skal du lægge en ansøgning og et CV ind i systemet pr. ansøgt job. Du skal derfor ikke slette tidligere dokumenter, hvis du søger endnu et job. Det er først, hvis du har fået afslag på en søgt stilling, at du kan slette dokumenterne knyttet dertil. Vi anbefaler, at du navngiver dine dokumenter, så det fremgår, hvilket job du søger. Foruden ansøgning og CV, bedes du uploade dit eksamensbevis. Du skal uploade alle dokumenter i pdf-format.

Ansøgningsfrist: 14. november 2023

Østjyllands Politi
Danmark er inddelt i 12 politikredse (samt Færøerne og Grøn¬land). Østjyllands Politi har tre primære stationer henholdsvis i Aarhus, Randers og Grenaa samt et antal lokalstationer. Kredsen dækker et areal på 3.503 km2, som har mere end 536.000 indbyggere. Der er ved Østjyllands Politi ansat i alt ca. 1000 medarbejdere. Østjyllands Politi omfatter følgende kommuner; Randers, Norddjurs, Syddjurs, Favrskov, Aarhus, Odder og Samsø.

Østjyllands Politi arbejder ud fra værdier om åbenhed, ærlighed, ansvarlighed, etik og kvalitet. Vores mission er, som en del af dansk politi, at virke for tryghed, sikkerhed, fred og orden i samfundet gennem forebyggende, hjælpende og håndhævende virksomhed. Vi vil sikre at strafskyldige drages til ansvar og sikre, at der ikke sker forfølgning af uskyldige.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus C.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Århus C
  • Tirsdag den 14. november 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Viby J

    Vil du stå i spidsen for den grønne omstilling og digitaliseringen af transportsegmentet hos en af de førende aktører på energimarkedet? Selvstændigt P/L-ansvar for transportsegmentet Med..
    • Afdelingsleder
    • Viby J
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus

    Job Title:Head of SEOJob Description:Hos iProspect søger vi en erfaren profil som Head of SEO til vores kontor i Aarhus, som har lyst til at drive den faglige agenda i afdelingen. Du får an..
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Senior Partnership Manager, APMT NordicAre you ready to embark on an exciting career journey in the dynamic world of terminal operations?APM Terminals is a global leader in po..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Århus C

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Århus C over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
17. maj 2024 14
16. maj 2024 14
15. maj 2024 14
14. maj 2024 13
13. maj 2024 11
12. maj 2024 13
11. maj 2024 13
10. maj 2024 13
9. maj 2024 15
8. maj 2024 15
7. maj 2024 17
6. maj 2024 17
5. maj 2024 15
4. maj 2024 16
3. maj 2024 17
2. maj 2024 15
1. maj 2024 14
30. april 2024 14
29. april 2024 14
28. april 2024 13
27. april 2024 13
26. april 2024 13
25. april 2024 12
24. april 2024 16
23. april 2024 15
22. april 2024 15
21. april 2024 15
20. april 2024 15
19. april 2024 14
18. april 2024 16
17. april 2024 16