Leder af myndighed, det specialiserede børn, familie og voksenområde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ullerslev

Vi har valgt at omorganisere vores myndighedsafdelinger, så de kommer til at stå stærkest muligt ledelsesmæssigt.

Du vil som leder af de to myndighedsafdelinger Børn og Familie samt Voksne få to afdelingsledere under dig, som tiltræder sammen med dig og på den måde udgør I et nyetableret ledelsesteam, der sammen skal stå i spidsen for at udvikle afdelingerne, både fagligt samarbejds- og arbejdsmiljømæssigt. Selv tænker vi, at det er en helt unik mulighed for dig som leder at påvirke udviklingen og DNA’et i afdelingen.

Din rolle bliver i høj grad at sikre det tætte samarbejde på tværs af forvaltninger og med eksterne aktører og have det strategiske blik for det næste udviklingsskridt, der skal sørge for vi følger med udviklingen af borgernes behov.

Der er brug for, at du kan se muligheder og potentialer, der både fagligt og økonomisk fremtidssikrer afdelingen i en tid, hvor mange Børn, Familier og Voksne har brug for vores hjælp og støtte.
Som leder vil du være ansvarlig for økonomi, strategi, faglig retning og kvalitet samt i høj grad det tværgående samarbejde på afdelingsniveau.

Du vil lede og motivere to myndighedsteams på hhv. børne, familie- og voksenområdet og sikre, at de arbejder i overensstemmelse med kommunens mål og værdier.

Du vil samarbejde tæt med social- og familiechefen og det øvrig chefniveau, politikere og interessenter for at sikre en effektiv og sammenhængende levering af ydelser.

I slutningen af året afleverer BDO en rapport, der bygger på en gennemgang af hele det specialiserede børn, familie og voksenområde i Nyborg Kommune. Rapporten kommer til at være bagtæppe for den strategi det samlede område under social- og familiechefen skal stå i spidsen for. Rapporten vil også pege på specifikke udviklingsområder for dine afdelinger. Dem vil du have ansvaret for at implementere i samarbejde med afdelingsledere og medarbejderne i afdelingerne.
Du vil, sammen med og igennem dine afdelingsledere, sikre rettidig implementering af lovgivningsændringer og sikre, at kommunens myndighedsopgaver udføres i overensstemmelse med gældende love og regler.

På børneområdet står vi overfor implementering af Barnets Lov og på voksenområdet omlægning til recoveryorienteret rehabilitering med VUM 2.0 som fundament.

Vi tilbyder:

  • En unik chance for at træde ind i et helt nyt lederteam med reference til den nye social- og familiechef, der tiltræder 1. december 2023.
  • En organisation der både lokalt i myndighed og i Social og Familie som helhed har engagerede udviklingsdagsordner sammen og hver for sig.
  • Sideordnede lederkolleger, der glæder sig til du kommer.
  • Ledernetværk internt i kommunen.
  • En organisation, hvor topledelsen er tæt på og optaget af driften.
  • Mulighed for at påvirke og forme udviklingen af vores myndighedsområde.
  • Mulighed for personlig og faglig udvikling.

Vi søger en leder med følgende faglige og personlige kvalifikationer:

  • Relevant uddannelsesmæssig baggrund fx socialrådgiver med efteruddannelse inden for ledelse.
  • Erfaring med ledelse på myndighedsområdet herunder personale, faglig og strategisk ledelse.
  • Indgående forståelse for den offentlige forvaltning og lovgivningsmæssige krav.
  • Stærke kommunikations- og samarbejdsevner samt evne og lyst til at opbygge relationer på tværs af organisationen.
  • En visionær tilgang til opgaveløsning og evnen til at tænke og agere udviklingsorienteret.
  • Være i besiddelse af forståelse for politiske processer.
  • Du skal kunne lede igennem afdelingslederne, men også vide hvornår du skal stå sammen med, ved siden af og forrest.
  • Du skal lede med troværdighed, åbenhed samt faglig- og ledelsesmæssig integritet.
  • Du skal være tilgængelig og inviterende overfor samarbejdspartnere samt sikre, at din organisation som helhed også er - og opleves som sådan.

Yderligere oplysninger:
Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og principperne for lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at der skal forevises straffeattest inden ansættelse.

Har du spørgsmål vedrørende stillingen, er du velkommen til at kontakte direktør og konstitueret social- og familiechef Lone Lorenzen på tlf. 6333 7702.

Ansøgningsfrist 14. november 2023
Vi holder 1. samtale 20. november 2023 og 2. samtale i uge 50
Tiltrædelse 1. februar 2024

Som led i rekrutteringsprocessen vil der blive udarbejdet en personprofil med efterfølgende interview for de kandidater, der går videre til 2. samtale. Til dette formål videregives navn, telefonnr. og e-mail adresse til People Tools. Ansættelsesudvalget gennemgår resultaterne af personprofilerne før 2. samtale.

Vi ser frem til at høre fra dig og byde dig velkommen i Nyborg Kommune.

Nyborg Kommune har indført røgfri arbejdstid. Politikken gælder alle ansatte og betyder, at det ikke er muligt at ryge i arbejdstiden. Rygepolitikken skal sikre, at alle ansatte i Nyborg Kommune kan færdes i et røgfrit arbejdsmiljø.

Du søger jobbet ved at trykke på knappen "Send ansøgning/Søg jobbet". Du udfylder den formular, der kommer frem. Her skal du også vedhæfte din ansøgning og CV.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=43548049)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ullerslev.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.11.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ullerslev
  • Tirsdag den 14. november 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Munkebo

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organisation and would like to be a part of a green energy transition? Currently, we are looking for PE Engineer to join the department to..
    • Afdelingsleder
    • Munkebo
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense C

    Er du klar til at tage ansvaret for projektafdelingen i en virksomhed med en passion for effektivitet og teknologi? Så er det måske dig, vi søger!På vegne af EFFIMAT Storage Technology A/S søge..
    • Afdelingsleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense

    Er du den nye salgsleder eller souschef i REMA 1000 Dalum? Til vores dagshold er vi på jagt efter vores 5. mand/kvinde, der skal være med til at drive vores hverdage og weekender til et endnu høj..
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense SØ

    På vegne af EFFIMAT Storage Technology A/S søger Randstad en afdelingsleder til deres projektafdeling i Odense. Med en markedsledende position i Europa og det meste af verden er EFFIMAT mere end ba..
    • Afdelingsleder
    • Odense SØ
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ullerslev

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ullerslev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1