Teamleder til [xxxxx]s service- og forsikringsafdeling i Aarhus - nyoprettet stilling (genopslag)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Vi søger teamleder til at varetage den daglige drift og udvikling af vores service- og forsikringsafdeling i Aarhus. I en nyoprettet stilling, er dine arbejdsopgaver alsidige, og du er sikret en spændende arbejdsdag, hvor du får stor indflydelse på afdelingernes udvikling og implementering af nye tiltag.

Brænder du for at være en del af en økonomisk velfunderet virksomhed med højt til loftet og en uformel tone? Og vil du være en del af et sammentømret team med god trivsel og et stærkt samarbejde? Da kan rollen som teamleder ved Bytømreren være dit næste karrierestep.

Bytømreren er en entreprenør- og servicevirksomhed virksomhed, der beskæftiger mere end 270 medarbejdere indenfor byggeri, service og entreprise. Bytømreren er kendetegnet ved høj faglig kvalitet, en serviceorienteret tilgang til vores kunder og samarbejdspartnere samt et fokus på at skabe flow i arbejdsgangene med effektivitet for øje.

Du træder ind i en velfungerende service- og forsikringsafdeling i Aarhus, hvor vores team af serviceledere og håndværkstaksatorer vil tage godt imod dig. Du får reference til afdelingsleder Bo, hvis ledelsesmæssige fokus er at sikre trivsel, være nærværende og sikre din og afdelingernes rette udvikling. Det er en nyoprettet stilling, hvilket giver dig mulighed for at have indflydelse på jobbets indhold og dets udformning.

En alsidig arbejdssag med en bred berøringsflade

Dine arbejdsopgaver er alsidige, og du er sikret en spændende arbejdsdag, hvor du får stor indflydelse på afdelingernes udvikling og implementering af nye tiltag. Du får det daglige ansvar for serviceledere og håndværkstaksatorerne.

Din dagligdag vil bl.a. indeholde:

  • Økonomiopfølgning med afdelingerne
  • Personaleledelse af håndværkstaksatorer og serviceledere, herunder 1-1 opfølgning, sparring, opfølgning på
  • kvalitetsafstemning, teammøder og den daglige produktion
  • Kalkulation af tilbud
  • Salg og kunder (tilbud, sparring med afdelingen om kunder etc.)
  • Opstart af nye kunder i service- og forsikringsafdelingen.
  • Planlægning af BT tømrer akademi
  • Forberede præsentation med stærkt indhold til teammøder
  • Løbende opfølgning på status m. kunder og vores digitale adfærd

Begge afdelinger er meget dynamiske og har fokus på udvikling af både personale og kunder.

Hvad indeholder du?

Kan du sætte flueben ved ovenstående, og har du allerede erfaring indenfor driftsledelse og implementering af nye tiltag, vil du være et godt match til Bytømreren.

Du skal være god til at have mange jern i ilden og trives med en hverdag, hvor vi gerne vil udfordre ”normalen”. Det vil kun være en fordel hvis du har erfaring med Office pakken. Vigtigst af alt er dog at du er enig i, at IT og digitalisering er vejen frem.

Du har givetvis en baggrund fra byggeri – men ikke nødvendigvis som tømrer. Du har erfaring med ledelse af et team og ved, at det er de små og vedvarende indsatser der ofte giver de største resultater.

Som teamleder vil struktur og systematik være positive egenskaber.

Om Bytømreren

Bytømreren er en entreprenør- og servicevirksomhed virksomhed, der beskæftiger mere end 270 medarbejdere indenfor byggeri, service og entreprise. Bytømreren er kendetegnet ved høj faglig kvalitet, en serviceorienteret tilgang til vores kunder og samarbejdspartnere samt et fokus på at skabe flow i arbejdsgangene med effektivitet for øje.

Bytømreren er fordelt over tre afdelinger – entreprise, service og forsikring- og på tværs af fire geografiske afdelinger i hhv. Aarhus, Odder, Horsens og Vejle. Fælles for dem alle er værdierne; faglig stolthed og god service.

Vi ønsker at skabe en god arbejdsplads med stor fokus på vores ansatte og det arbejdsmiljø, de færdes i. Vi har derfor en flad organisationskultur med fokus på, at alle medarbejdere i fællesskab bidrager til virksomhedens fortsatte succes og udvikling. Mens vores festlige personaleforening sørger for sociale arrangementer, får du samtidig mulighed for at skabe gode arbejdsrelationer i en dynamisk atmosfære blandt fagligt kompetente kollegaer.

Sådan ansøger du

Du sender din ansøgning og CV til [email protected] med emnefelt ”Teamleder”

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte afdelingsleder Bo Sørensen på mail [email protected] eller mobil 30184773. Din henvendelse behandles fortroligt, og vi evaluerer løbende ansøgningerne. Når rette kandidat er fundet, lukker vi stillingen ned.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 27.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Århus N
  • Søndag den 27. august 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Viby J

    Vil du stå i spidsen for den grønne omstilling og digitaliseringen af transportsegmentet hos en af de førende aktører på energimarkedet? Selvstændigt P/L-ansvar for transportsegmentet Med..
    • Afdelingsleder
    • Viby J
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus

    Job Title:Head of SEOJob Description:Hos iProspect søger vi en erfaren profil som Head of SEO til vores kontor i Aarhus, som har lyst til at drive den faglige agenda i afdelingen. Du får an..
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Senior Partnership Manager, APMT NordicAre you ready to embark on an exciting career journey in the dynamic world of terminal operations?APM Terminals is a global leader in po..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i Århus
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. maj 2024 58
18. maj 2024 58
17. maj 2024 59
16. maj 2024 59
15. maj 2024 59
14. maj 2024 57
13. maj 2024 57
12. maj 2024 58
11. maj 2024 58
10. maj 2024 58
9. maj 2024 58
8. maj 2024 57
7. maj 2024 56
6. maj 2024 56
5. maj 2024 56
4. maj 2024 56
3. maj 2024 55
2. maj 2024 55
1. maj 2024 55
30. april 2024 55
29. april 2024 54
28. april 2024 54
27. april 2024 54
26. april 2024 52
25. april 2024 51
24. april 2024 52
23. april 2024 52
22. april 2024 56
21. april 2024 56
20. april 2024 56
19. april 2024 57