Fødevarestyrelsen søger sektionsleder til HR og Økonomi i Kødkontrolsekretariatet, Aarhus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Århus N

Vil du være med til at sikre dyresundhed, dyrevelfærd og fødevaresikkerhed i Danmark? Er du en anerkendende og løsningsorienteret leder med blik for sammenhængende administration, udviklings og driftsledelse? Vægter du tværgående samarbejde højt og har du udpræget forvaltningstæft? Så er du måske vores nye sektionsleder for HR og Økonomi i Kødkontrolsekretariatet.

Vi tilbyder

En varieret og udfordrende arbejdsdag i et tværfagligt miljø med en uformel atmosfære og engagerede medarbejdere. Vi har en høj faglig standard, hvor sparring på tværs af fagområder er en naturlig del af hverdagen. Vi tilbyder et veltilrettelagt onboarding forløb, løbende kompetenceudvikling, ledernetværk og faglig opdatering inden for kerneopgaverne.

Fødevarestyrelsen er organiseret som en enhedsorganisation, og du får et nært samarbejde med ledelsen i Kødkontrollen og dine kolleger i henholdsvis Kødkontrolsekretariatet, i kontrollen på slagterierne og i Fødevarestyrelsens fagkontorer herunder HR og Økonomi i Glostrup. Du vil endvidere indgå i en ledergruppe af 17 engagerede sektionslederkolleger i Fødevarestyrelsens Kødkontrol.

Sektionsleder med fokus på udvikling, sikker drift og personaleledelse

Du vil sammen med en sideordnet sektionsleder for vores faglige team stå i spidsen for Kødkontrolsekretariatet, og refere direkte til underdirektøren for Kødkontrollen. Kødkontrolsekretariatet arbejder med opgaver inden for HR, økonomi og analyse, arbejdsmiljø, intern kommunikation, ledelsesstøtte samt faglig og juridisk rådgivning til de lokale kødkontrolenheder på slagterierne.

Du får ansvaret for den personalemæssige og faglige ledelse af Kødkontrolsekretariatets HR-team og Økonomiteam, og bliver leder for 11 medarbejdere. Der er nok at tage fat på, og du vil derfor skulle prioritere og koordinere ressourcerne i de to teams effektivt og på den måde stå i spidsen for at sikre den fortsatte procesoptimering, udvikling samt styrkelse af kvaliteten inden for HR og økonomi i Kødkontrollen.

Det er dit ansvar, at sekretariatet løser sine kerneopgaver, så der ydes sparring af høj kvalitet for at understøtte at vores ledere fremstår professionelt. Du har ansvaret for, at den løbende sagsbehandling er effektiv og omhyggelig med afsæt i en god forretningsforståelse. Du har også ansvaret for at sikre, at afdelingen til hver en tid samlet set har de rette kompetencer. Opgaverne løses i tæt samarbejde i teamet, og når det er relevant i samarbejde med medarbejdere i den øvrige del af Fødevarestyrelsen.

I stillingen som sektionsleder lægger vi vægt på, at;

- Du har ledelseserfaring

- Du har solid HR-erfaring og kendskab til økonomiopgaver

- Du har erfaring med ledelse og udvikling af teams

- Du kan træffe beslutninger og kan begrunde dem

- Du har gennemslagskraft, og du kan påtage dig ansvar

- Du har en inddragende og tillidsfuld ledelsesstil samt fokus på at skabe et godt arbejdsmiljø

- Du skaber resultater gennem andre

- Du skaber naturligt gode relationer med dine medarbejdere, lederkollegaer og chefer

- Du kan begå dig i en politisk styret organisation og samarbejde med vigtige interessenter

- Du har et udpræget administrativt gen og en grundig tilgang til dine ansvarsområder

Om os

Fødevarestyrelsen er en statslig organisation, der ofte har mediernes, politikernes og forbrugernes bevågenhed. Ledere og medarbejdere går hver dag på arbejde i Fødevarestyrelsen for at sikre, at de fødevarer, danskerne køber og spiser, er egnet til at være fødevarer, og at de dyr, der skal slagtes, behandles forsvarligt. Fødevarestyrelsens Kødkontrol medvirker til at sikre fødevaresikkerheden, dyresundheden og dyrevelfærden igennem kontrol på slagterierne.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst for akademikere i staten. Som sektionsleder indplaceres du som chefkonsulent med personaleansvar.

Er du interesseret?

Yderligere oplysninger vedrørende stillingen fås ved henvendelse til underdirektør for Kødkontrollen, Benedicte Christoffersen, tlf. 72 27 56 76.

Din ansøgning

Vi glæder os til at modtage din motiverede ansøgning sammen med CV, kopi af eksamensbeviser og andre relevante dokumenter.

Ansøgningen skal sendes via vores rekrutteringssystem på fvm.dk/job senest den 27. januar 2024.

Der vil indgå test som en del af rekrutteringsprocessen. Vi forventer at afholde første samtaler den 1. og 2. februar 2024 og anden samtaler den 7. og 8. februar 2024.

Læs mere om Fødevarestyrelsen på www.fvst.dk.

Ministeriet for Fødevarer, Landbrug og Fiskeri betragter mangfoldighed som et aktiv og opfordrer alle uanset personlig baggrund til at søge.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Århus N.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Århus N
  • Lørdag den 27. januar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Åbyhøj

    Strategien er klar, og ønsket om at styrke forankringen i Aarhus og tiltrække flere dygtige kolleger er stort. Med reference til virksomhedens adm. direktør og som medlem af ledergruppen, får d..
    • Afdelingsleder
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Risskov

    Tilbudsleder: vil du være med til at vinde tværfaglige anlægs- og energiprojekter? Og trives du med at styre tilbudsprocessen i tæt samarbejde med dygtige fagspecialister og samarbejdspartnere?.
    • Afdelingsleder
    • Risskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Åbyhøj

    Vil du stå i spidsen for Tech teamet i branchens mest innovative og hurtig voksende virksomhed? Vil du være med til at sikre implementeringen af virksomhedens fremtidige produkt strategi, og motive..
    • Afdelingsleder
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Højbjerg

    Vi søger en servicechef med drivkraft og lyst til at varetage det overordnede ansvar og ledelse af servicerådgiverteamet, mekanisk- og pladeværkstedet samt reservedelslageret hos Semler Mobility i .
    • Afdelingsleder
    • Højbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Århus N

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Århus N over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. maj 2024 56
27. maj 2024 55
26. maj 2024 56
25. maj 2024 56
24. maj 2024 56
23. maj 2024 57
22. maj 2024 56
21. maj 2024 58
20. maj 2024 58
19. maj 2024 58
18. maj 2024 58
17. maj 2024 59
16. maj 2024 59
15. maj 2024 59
14. maj 2024 57
13. maj 2024 57
12. maj 2024 58
11. maj 2024 58
10. maj 2024 58
9. maj 2024 58
8. maj 2024 57
7. maj 2024 56
6. maj 2024 56
5. maj 2024 56
4. maj 2024 56
3. maj 2024 55
2. maj 2024 55
1. maj 2024 55
30. april 2024 55
29. april 2024 54
28. april 2024 54