Senior Produktchef til Loyalitet & Digital Kundeoplevelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Er du en skarp kommerciel forretningsudvikler med solid erfaring indenfor digital loyalitets- eller abonnementsforretning? Og har du lyst til at være med til at forretningsudvikle et af Danmarks største loyalitetsprogrammer og den mest benyttede dagligvareapp? Vi er i fuld gang med at skabe endnu stærkere loyalitetskoncepter og digitale kundeoplevelser, der driver relevans, engagement og målbare kommercielle resultater, og vi har brug for endnu en kommerciel profil til teamet. Kom med på rejsen og læs mere nedenfor…

I teamet "Loyalitet & Digital Kundeoplevelse" søger vi en Senior Produktchef, der sammen med resten af teamet kan forretningsudvikle og samtænke Coops samlede loyalitetsprogram, og drive konkrete projekter der styrker kunderelevans og de kommercielle loyalitetsmål på tværs af Coop App’en, Coop Medlem og PrimeKonto.

Vi har 1,9 mio. medlemmer og over 500.000 unikke besøgende i vores app om ugen. Vores impact i markedet er således stort, men vi har behov for at komme endnu tættere på vores kunder og videreudvikle og samtænke relevante og kommercielt attraktive loyalitetskoncepter med Coop App’en som omdrejningspunkt.

"Loyalitet & Digital Kundeoplevelse" er en del af "Kunder, Marketing & Digital" som har ansvaret for Coops samlede digitale forretning, herunder Coop.dk MAD, Coop.dk Shopping og Coop App’en, samt vores marketing, kundeindsigt og stærke egne kanaler. Din arbejdsplads vil være på Coops hovedkontor i Albertslund, hvor du sammen med resten af teamet vil sidde i hjertet af vores digitale udvikling i et innovativt miljø, hvor også Coop’s eCommerce forretninger, vores eget softwareselskab Lobyco og de digitale marketingteams holder til.

Erfaren senior produktchef eller digital kommerciel forretningsudvikler med fokus på loyalitet og -abonnementsforretninger

Med afsæt i Coops 2025 strategi er vi i fuld gang med at styrke Coop Medlem, Coop App’en og vores samlede loyalitetsportefølje. Som Senior Produktchef i "Loyalitet & Digital Kundeoplevelse" bliver du en vigtig forandringsagent på rejsen, hvor du får ansvaret for at drive udviklingen af store strategiske loyalitetsprojekter og får det kommercielle ansvar for flere af vores loyalitetsprodukter, bl.a. PrimeKonto og vores lokale marketing- og loyalitetsværktøjer. I tæt samarbejde med andre afdelinger, herunder IT, vores kæder (SuperBrugsen, Kvickly, Coop365, Irma og Dagli’Brugsen), vores interne softwareselskab Lobyco og mange andre samarbejdspartnere skaber du sammenhængende digitale kundeoplevelser. Du har solid erfaring indenfor loyalitet, kommerciel forretningsudvikling og digitale abonnementsløsninger. Og du forstår at tænke i kunderejser på tværs af funnel og segmenter, og hvordan digitale touchpoints, produkter og tilbudstyper kan bindes strategisk sammen for at øge den samlede kundeoplevelse og loyalitet, samt levere konkrete kommercielle resultater.

Vi forestiller os, at du kommer med en uddannelsesmæssig baggrund på min. bachelorniveau inden for økonomi, forretningsudvikling eller marketing og dertil har min. 5 års erfaring med kommerciel og digital forretningsudvikling. Det kunne være fra en stilling som forretningsudvikler, projektleder, produktchef eller lignende, hvor du har opnået stærke resultater og opbygget en solid værktøjskasse indenfor udvikling, kommercialisering og skalering af loyalitetskoncepter og digitale services. Du er vant til at lede komplekse projekter og sikre fokus på kunderelevans, kommerciel impact og inddragelse af alle relevante interessenter. Du har erfaring fra BtC og/eller FMCG samt abonnementsforretning, og gerne kendskab til detailhandlen.

Som person er du udadvendt, kommercielt innovativ og fokuseret. Du vil skulle arbejde i et stort hus med mange stakeholders, så det er afgørende, at du har gode samarbejdsevner og en lyst til at skabe resultater og bærende loyalitetstiltag via en holdindsats på tværs af digital, marketing, IT og fysiske butikker.

Lyder dette som noget for dig?

Send din motiverede ansøgning og dit CV hurtigst muligt, da vi afholder samtaler løbende. Hvis du har spørgsmål til jobbet, så er du velkommen til at kontakte Direktør for Kunder, Marketing & Digital, Dorte Tandrup på mail: [email protected]

Coop er en af Danmarks førende udbydere af dagligvarer. Vi driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, fakta, Coop 365discount og Irma samt Coop.dk Shopping og Coop.dk MAD. Vi er omkring 40.000 medarbejdere og sammen med brugsforeningerne har vi en samlet omsætning på ca. 43 milliarder kr. i vores ca. 1000 butikker over hele Danmark. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop. Vi er ejet af vores ca. 1,8 million medlemmer.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=c4184380)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.10.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Albertslund
  • Mandag den 21. november 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse i Greve er et tilbud for unge med generelle indlæringsvanskeligheder, udviklingsforstyrrelse inden for autismespektret, ADHD og andet. Fælles for målgruppen er, at de alle har brug for et specialiseret uddannelsestilbud. Tilbuddet rummer op til 55 unge i aldersgruppen 16-25 år.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    På Mosedeskolen står 730 elever, 80 medarbejdere samt forældre klar til at byde dig velkommen. Du vil blive en del af en traditionsrig og faglig stærk skole. Mosedeskolen har tre spor samt SFO og klub, og er en af ni folkeskoler i Greve. Skolen er velfungerende og eleverne klarer sig godt.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Arenaskolen er en af Greve Kommunes 9 folkeskoler. Skolens elevgrundlag repræsenterer en etnisk mangfoldighed, hvor der er respekt for forskellighed i hverdagen. Skolen arbejder målrettet med, at eleverne præsterer højt i deres faglige udvikling.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 1
23. maj 2024 2
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2