Leder til det nyoprettede Omsorgscenter Øst (GENOPSLAG)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hørsholm

Har du lyst til at arbejde i verdens største humanitære organisation og være med til at opbygge og videreudvikle et center, hvor vi tager os af nogle af de mest sårbare mennesker i asylsystemet? Vil du gribe chancen for at arbejde i et specialiseret og tværfagligt nyt tilbud i en organisation, hvor medmenneskelighed er kerneværdien?

Så er du måske vores nye funktionsleder på det nyoprettede Omsorgscenter Øst i Hørsholm og kan blive en del af et stort, tværfagligt ledernetværk i Røde Kors asylafdeling.

Omsorgscenter Øst er et åbent døgnbemandet center med en kapacitet på 20 beboere. Centrets huser voksne personer, som ikke kan rummes på et ordinært indkvarteringssted i asylsystemet. De fleste beboere har varige funktionsnedsættelser grundet psykiske eller fysiske lidelser, flere svarende til målgruppen for socialpsykiatriske bosteder efter serviceloven og alle med et stort behov for støtte og vejledning i hverdagen.

Centret skal yde en kvalificeret og tværfaglig indsats for målgruppen, hvor den pædagogiske opgave er at introducere beboerne til en hverdag med struktur, faste rammer og almindelig døgnrytme og så høj grad af selvforvaltning af eget liv som muligt. Det er formålet med indsatsen at fastholde og styrke beboernes ressourcer, så de trives og mestrer hverdagen og for nogle, at de bliver selvhjulpne og med tiden kan fungere i et ordinært indkvarteringssted for voksne.

Der er tale om vedvarende relationsarbejde, træning i almindelig daglig levevis, social færdighedstræning og meningsfulde aktiviteter sammen med konkret basal omsorg i form af for eksempel hjælp til hygiejne, madlavning, tøjvask samt øvrige daglige gøremål.

Som naturligt led i arbejdet med målgruppen arbejdes der med LA, risikovurderingsværktøjet BVC i kombination med mestringsskema, handleplaner og indsatser, der på individniveau sikrer bedst muligt samarbejde med den enkelte beboer samt sikrer et stressreducerende og trygt bo-miljø.

Du kan læse mere om Røde Kors asylafdeling og vores opgaver her.

Dine overordnede opgaver og ansvarsområder
Din primære opgave bliver, i ligestillet partnerskab med anden funktionsleder, at sikre stabil drift og varetage daglig ledelse, hvor du hurtigt formår at tage ejerskab for centret, at udvikle et velfungerende nyetableret team i samarbejde med medarbejdere og lederkollegaer, som gør det muligt, at vi møder beboerne med høj faglighed og leverer kvalificeret tilbud til dem.

Samtidigt forventer vi, at du kombinerer ledelse og uddelegering med driftsopgaver ”på gulvet”, når behovet er der.

Du skal kunne indgå i og skabe gode rammer for et konstruktivt tværfagligt samarbejde mellem faggrupperne internt i asylafdelingen, og du skal også kunne samarbejde med eksterne aktører, herunder offentlige myndigheder, læger m.v.

Du har fokus på arbejdsmiljøet og løbende kompetenceudvikling af personalet.

Du er stærkt fagligt funderet i forhold til målgruppen og det pædagogiske arbejde og formår at sikre samklang og følgeskab omkring metoder og tilgange på centret og kontinuitet i det pædagogiske arbejde.

Det bliver dit ansvar at sørge for, at gældende lovgivning på området, vedtagne procedurer, pædagogiske standarder o. lign. implementeres og udvikles i det daglige arbejde.

Du skal overholde centrets budgetter.

Der lander også administrative opgaver på dit bord – herunder fx vagtplanlægning.

Hvem er du
Først og fremmest ønsker vi os en synlig, handlekraftig og tilstedeværende funktionsleder, som har integritet, kan spejle sig i asylafdelingens kultur, værdier og ledelsesgrundlag og kan navigere i en politiskstyret organisation med en høj grad af omskiftelighed.

Følgende er ikke en absolut tjekliste, men vi ser helst, at du kan genkende dig selv i følgende:

  • Relevant uddannelse, gerne inden for det socialfaglige/pædagogiske område
  • Relevant ledelseserfaring fra arbejdet med en tilsvarende målgruppe – fx fra en humanitær organisation, psykiatrien eller social- og sundhedsvæsenet
  • Viden om og erfaring med omsorgscentrets pædagogiske metoder i arbejdet med målgruppen
  • Erfaringer med konflikthåndtering, risikovurderinger og krisearbejde
  • Stærke skriftlige kompetencer inden for faglig dokumentation
  • God til at samarbejde og skabe relationer
  • Tydelig og inspirerende kommunikator
  • Inddragende, motiverende, innovativ og klar til at udfordre gældende praksis
  • God til engelsk.


Løn- og ansættelsesvilkår: Sker efter overenskomst med HK/SL (Staten)
Arbejdstid: 37 timer ugentligt. Arbejdstiden er uden højeste tjenestetid. Opgaver i aftentimerne, i weekender og på helligdage vil forekomme.
Kørekort: Nødvendigt, da kørsel ifm. opgavevaretagelsen vil forekomme
Tiltrædelse: Snarest muligt og senest 1. januar 2023
Arbejdssted: Sjælsmarkvej 10, 2970 Hørsholm
Straffeattest: Vi skal gøre opmærksom på, at du ved ansættelse bliver bedt om at fremvise en privat straffeattest
Yderligere oplysninger: Kan fås ved henvendelse til Regionsleder Carsten Isaksen på e-mail: [email protected] eller Souschef Mark Theodor Sisseck på e-mail: [email protected] Ansøgningsfrist: 21.november 2022, kl. 12
Stillingen kan kun søges via vores online rekrutteringssystem ved at klikke på linket ”Søg jobbet”. Ved tekniske udfordringer kontakt [email protected]
Ansættelsessamtaler: Forventes afholdt løbende.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hørsholm.

Jobbet er oprettet på vores service den 4.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hørsholm
  • Mandag den 21. november 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Virum

    Senior Project Manager in Process Automation at Novo Nordisk Engineering Do you have experience in managing complex Process Automation projects within pharmaceutical production and want to be p..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Nordsjælland

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Nordsjælland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Document Manager at Novo Nordisk EngineeringMake your ability count at [xxxxx]We are experts in end-to-end pharma engineering, and our success is built on our relationships, both with our col..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Vejby

    Vil du være en del af ledelsesteamet i et værdibaseret discountkoncept? Så søg stillingen som souschef i REMA 1000 Vejby I REMA 1000 er vi positive og offensive mennesker med ét fælles mål – neml..
    • Afdelingsleder
    • Vejby
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hørsholm

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hørsholm over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 1
2. juni 2024 1
1. juni 2024 1
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 2