Gascenter Manager Albertslund

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Gascenter Manager Albertslund



Kosan Gas



Sjældent udbudt Franchise mulighed: Stabil forretning – høj omsætning – god indtjening.


Kosan Gas har etableret en kæde af Gascentre, der varetager salg og distribution af Kosan Gas’ produkter inden for LPG, gasflasker, gasdåser og gasforbrugende udstyr. Alle Kosan Gascentre drives som selvstændige virksomheder med en selvstændig Centerchef. Kosan Gascentrene skal fremstå som en samlet og ensartet enhed over for Kosan Gas’ kunder, uanset hvor i landet de befinder sig. Der er 6 Gascentre fordelt rundt i Danmark. Indehaveren af Gascenter Albertslund, har efter 30 år besluttet sig for at trække sig tilbage, hvorfor denne unikke mulighed for overtagelse er opstået.

Kosan Gas tilbyder et gennemprøvet franchisekoncept, hvor bygninger, butik og lager samt en veldrevet forretning er etableret, og hvor der er god stabil omsætning fra første dag. Dertil en loyal og erfaren medarbejderstab, hvor arbejdsmiljøet er professionelt og tonen uformel.

Som Centerchef indgår du i et team med de øvrige Kosan Gascentre i Aalborg, Kolding, Odense, Slagelse og Aarhus samt i et tæt samarbejde med salgsenhederne i Kosan Gas. Du får ansvaret for at drive og supportere, primært små og mellemstore virksomheder i distriktet, indenfor distribution af gas i flasker og gasforbrugende udstyr. Der er i dag tilknyttet 11 medarbejdere og 6 distributionslastbiler Gascentret.

Dine primære ansvarsområder:


  • Varetage distribution af gasflasker og gasforbrugende udstyr til egne og Kosan Gas’ kunder
  • Drifte Kosan Gascenter-butikken, hvor B2B og B2C kommer og køber gasforbrugende udstyr
  • Yde kundeservice til både egne og Kosan Gas’ B2B og B2C kunder i området ift. gas, gasautomater og gasforbrugende udstyr
  • Ansvarlig for at udvikle egen portefølje samt opbygning af relationer til kunder
  • Forhandling samt rådgivning om nye produkter og anvendelsesmuligheder for brug af LPG
  • Medvirke til implementering af nye mål og strategier i samarbejde med øvrige Gascentre
  • Levere eget samt supportere det danske flaske-salgs mål vedrørende EBIT, profit og volumen
  • Tilbudsgivning, forhandling, rådgivning samt indgåelse af leveringsaftaler og administrative opgaver ifm. ordrer

Gascenter Manageren


Du har formodentlig en handelsuddannelse, kombineret med B2B salgserfaring og/eller distribution af tekniske produkter, evt. som vvs-grossist, el-grossist eller trælast – gerne i en rolle, hvor du har ledet et mindre team. Du besidder et godt købmandskab, har et højt drive og har måske igennem længere tid haft lysten til at prøve kræfter som selvstændig. Du er økonomisk velfunderet og har mulighed for at kunne investere i en veldreven franchise forretning.

Du arbejder struktureret og har gode kommunikationsevner på dansk i skrift og tale. Kan du også kommunikere på engelsk i skrift og tale, vil det være en fordel.

Du er bosiddende centralt i distriktet, hvor du har et godt lokalkendskab.

Er du interesseret?


Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Partner, Peter Pallesen på +45 22 34 87 60 eller rekrutteringskonsulent, Josephine Haslund på +45 28 29 37 28 . Vi gennemgår løbende kandidater, og beder dig derfor indsende dit CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om virksomheden


Kosan Gas er én af Nordens førende leverandører af gas i flasker og tanke. De har rødderne dybt forankret i den danske gashistorie, og i mere end 90 år har de leveret energiløsninger til virksomheder og private forbrugere. Helt fra begyndelsen var deres mission at skabe let adgang til LPG som energikilde og pålidelige leverancer af høj kvalitet. Det er det stadig. Kosan Gas servicerer i dag over 5.000 erhvervskunder, lige fra den lokale håndværker til storindustrien.

Ansøgningsfrist: Så hurtigt som muligt
Arbejdssted: Albertslund
Reference: 2316.204
Virksomhed: Kosan Gas


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.7.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Albertslund

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse i Greve er et tilbud for unge med generelle indlæringsvanskeligheder, udviklingsforstyrrelse inden for autismespektret, ADHD og andet. Fælles for målgruppen er, at de alle har brug for et specialiseret uddannelsestilbud. Tilbuddet rummer op til 55 unge i aldersgruppen 16-25 år.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    På Mosedeskolen står 730 elever, 80 medarbejdere samt forældre klar til at byde dig velkommen. Du vil blive en del af en traditionsrig og faglig stærk skole. Mosedeskolen har tre spor samt SFO og klub, og er en af ni folkeskoler i Greve. Skolen er velfungerende og eleverne klarer sig godt.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity At Maersk we are embarking on an industry-defining transformation, on a bold new direction, expanding our capabilities to become a true end-to-end logistics provider that can deliver .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 1