Rekrutteringsfirma

Senior Udvikler

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Sundhed.dk er Danmarks fællesoffentlige sundhedsportal, der har eksisteret siden 2003, og som er ejet af Regionerne, kommunerne og Sundhedsministeriet.

Igennem de sidste 15 år har sundhed.dk i rollen som både samarbejdspart og leverandør leveret sikker sundheds-it og information om sygdom og sundhed til gavn for både borgere og sundhedsfaglige.

På sundhed.dk har borgerne og de sundhedsfaglige sikker adgang til den enkelte borgers sundhedsoplysninger og generel information om sundhed og sygdom. Det giver borgeren indsigt i og mulighed for at bevare overblikket over egne oplysninger og for at tage aktiv del i beslutninger om egen sygdom og sundhed, samt at understøtte de sundhedsfaglige i at levere sammenhængende og helhedsorienterede sundhedsydelser.

Sundhed.dk er digitalt til stede dér, hvor brugeren er med relevante, tidstro og verificerede sundhedsoplysninger, der gør det lettere at træffe kvalificerede valg om behandling og sundhed.

Der er omkring 100 medarbejdere i organisationen fordelt ud på i alt fire matrikler – tre i København og ét i Odense. Der vil være mulighed for både at arbejde fra kontoret i Odense eller i København, samt gode muligheder for remote work.

Om Afdelingen


Sundhed.dk består af fem faglige enheder, hvor du i stillingen som Senior Udvikler vil have din daglige gang i enheden Drift og Udvikling, der samler alle it-discipliner inden for drift, infrastruktur og udvikling. Sundhed.dk er karakteriseret af en flad struktur, og du vil derfor få mange samarbejdsflader til kollegaer på tværs af organisationen.

Enheden Drift og Udvikling består af udviklere, testere, release managers, it-arkitekter og driftsfolk, hvor der arbejdes i et agilt setup, der efterlever en devops kultur.
Der er 12 interne udviklere samt 11 eksterne i enheden, hvor de eksterne udviklere og leverandører er tæt integreret i de eksisterende teams. Man vil derfor være i tæt samarbejde med dem på de forskellige produkter, løsninger og integrationer.

Enheden er præget af et diverst mix af tekniske medarbejdere både i forhold til alder, uddannelsesmæssig baggrund, kompetencer og interesser, hvilket skaber gode muligheder for faglig sparring og videreudvikling af færdigheder.

Du vil blive en del af en dynamisk arbejdsplads med mange spændende udfordringer og løsninger, hvor alle medarbejdere arbejder mod et stærkt og fælles purpose – At binde det danske sundhedsvæsen sammen.

Der tilbydes desuden fleksibilitet i forhold til muligheden for hjemmearbejde, igennem Sundhed.dk’s frivillige 3:2 ordning, hvor man har tre dage på kontoret, og to dage hjemmefra.

Om Stillingen

Som Senior Udvikler i Sundhed.dk spiller du en central rolle i et ambitiøst og udviklingsorienteret projektmiljø, hvor du får mulighed for at arbejde på en række afvekslende opgaver og realisere en ambitiøs strategi for udviklingen af danskernes sundhedsportal.

Du vil have base i Portal teamet i enheden Drift og Udvikling, hvor du vil have mulighed for at arbejde på en række forskellige og afvekslende opgaver alt efter hvilke løsninger og projekter, der vil være i fokus.

Du vil samarbejde tæt med afdelingens udviklere fra øvrige teams, hvor I sammen vil have ansvaret for optimering og vedligeholdelse af udviklingen, samt at sætte den tekniske strategiske retning for danskernes Sundhedsportal.

Derudover vil du som Senior Udvikler have ansvaret for at sikre en høj kvalitet i udviklingen. Her vil du primært arbejde på en række projekter og løsninger i og omkring Sundhed.dk’s to hovedprodukter – portalen, Sundhed.dk og appen, minsundhed.

Du lander desuden i organisationen på et spændende tidspunkt, hvor mange store initiativer er sat i gang. Du vil derfor have muligheden for at sætte dit eget præg på jobbet, hvor du får rig mulighed for at udvikle dig fagligt såvel som personligt.

Requirements


Krav

Vi forventer, at du har

  • + 5 års solid faglig ballast med udvikling af webbaserede løsninger i C#, .Net og Javascript.
  • IT-teknisk indsigt i IT-arkitektur og infrastruktur.
  • Erfaringer med at arbejde i agile teams.
  • Stærk analytisk sans.
  • Gode kommunikationsevner og evne til at samarbejde på tværs.

Det vil være en fordel med kendskab indenfor Angular eller web component, men er ikke afgørende.

Benefits



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.11.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København Ø

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager - Miu Miu, Copenhagen. Miu Miu was born in 1993 from the independent and unconventional spirit of Miuccia Prada. Now Miu Miu open their first store in Denmark.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Fri kontakt
    Er du klar til at tage styringen og sætte den strategiske retning for DI's Møde- & Eventcenter i hjertet af København? Er du en passioneret leder med en unik evne til at samle og inspirere forskellige teams?
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity At Maersk, we're not just paving the way in shipping and logistics; we're dedicated to simplifying trade and fostering global connections. With a strong commitment to innovation and s..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4