Afdelingsleder til Blovstrød Skole

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allerød

Blovstrød Skole i Allerød Kommune søger en afdelingsleder med tiltrædelse 1. januar 2024. Ledelsesteamet er klar til at se på opgavefordelingen sammen med den nye afdelingsleder og fordele opgaverne bedst muligt efter din profil og kompetencer. Der er derfor både mulighed for at være afdelingsleder for de yngste elever og for de ældste elever.

Om os
Blovstrød er en by i vækst. Den store boligudbygning i Blovstrød betyder, at skolen og SFO vokser og er i gang med at blive 3 sporet nedefra. Skolen er 2-3 sporet med ca. 420 dejlige børn og unge, hvoraf de 200 går i SFO, en forældregruppe, der bakker op om skolen og et lokalsamfund, der ser skolen som et meget vigtigt aktiv for byen.

Vi har gennem de sidste år arbejdet på en samlet plan for både de fysiske rammer og det pædagogiske indhold for børn og unge i Blovstrød – "Blovstrød børne- og læringsby". Vi står foran en udbygning af skolen, hvor bl.a. de ældste elever vil få et læringsmiljø i helt nye rammer. Et vigtigt omdrejningspunkt for både dagtilbud, klub og skole er at bruge vores udeområder i en aktiv og varieret hverdag. Det betyder, at vi bl.a. arbejder med "udeskole" som en fast del af skolens hverdag.

Skolen er velfungerende og har et godt kollegialt fællesskab med muligheder for faglig sparring og udvikling. Vi har et godt og positivt arbejdsmiljø med fagligt dygtige og meget engagerede medarbejdere.

Vi er i gang med at etablere Makerspace på skolen – både som arbejdsmetode, fysisk læringsrum og ved at uddanne Makerpiloter, der i samarbejde med deres team, planlægger og gennemfører undersøgende, eksperimenterende og innovativ undervisning.

Om stillingen
Som afdelingsleder vil du blive nærmeste leder for en afdeling. Du vil både skulle varetage det pædagogiske og personalemæssige ledelsesansvar i afdelingen og skal være indstillet på at lede afdelingen ud fra fælles pædagogiske pejlemærker, som defineres i et tæt samarbejde med den øvrige del af ledelsen og medarbejderne.

Vi vægter et tæt samarbejde mellem ledelse og medarbejdere. Du skal derfor have lyst til at lede tæt på opgaven ved eksempelvis at være deltagende i hverdagen blandt medarbejdere og elever, sparre med medarbejderne, deltage på teammøder og på netværksmøder. Derudover skal du medvirke til at skabe et godt og positivt forældresamarbejde og et godt arbejdsmiljø.

Du vil som afdelingsleder tage del i de administrative opgaver i forbindelse med årsplanlægning, skemalægning, udarbejdelse af opgaveoversigter og andre dokumenter i forbindelse med skoleårets gang. Dette arbejde sker i tæt samarbejde med den øvrige del af ledelsesteamet. Du vil i hverdagen have ledelsesansvaret i forhold til vikardækning – både administrativt, pædagogisk og personalemæssigt.

I Allerød Kommune arbejder vi med et bredt fokus på, at alle børn har ret til et godt børne- og ungeliv, hvor de trives og udvikler sig gennem læring og dannelse. Vi arbejder ud fra en fælles børne- og ungepolitik og et børne- og læringssyn, der forpligter alle aktører på den fælles vej mod leg, læring og trivsel for børn og unge.

Børne- og læringssynet er baseret på, at børn og unge skal udvikle sig til hele mennesker, hvor faglige, personlige og sociale kompetencer er lige vigtige.

Du kan læse mere her om Allerød Kommunes Børne- og Ungepolitik "Leg, læring og trivsel" med dertilhørende underliggende børne- og læringssyn.

Om dig
Vi søger en afdelingsleder som

  • har lyst til at bidrage til et tæt samarbejde i skolens ledelsesteam bestående af skoleleder, souschef og to afdelingsledere
  • har en anerkendende tilgang og tager udgangspunkt i børn og unges resurser – og arbejder ud fra, at et barns adfærd skal ses og forstås ud fra den sociale sammenhæng, barnet indgår i
  • er systematisk og skarp i forhold til planlægningsopgaver
  • har interesse og flair for administrative opgaver
  • er ambitiøs på børnenes vegne og har lyst og mod til, sammen med den øvrige ledelse, at sætte pædagogisk ledelse på dagsordenen
  • er god til at organisere og kommunikere forskellige planer klart til skolens personale
  • arbejder tillidsbaseret og anerkendende sammen med ledelsesteamet, skolens medarbejdere, elever, forældre og skolebestyrelse
  • er robust og tillidsvækkende med et energiniveau og en arbejdsglæde der smitter.

Derfor skal du vælge os
Allerød Kommune er en arbejdsplads med høj social kapital. Vi vægter tværfagligt samarbejde, kompetence- og jobudvikling og ikke mindst medindflydelse på egen hverdag højt. Det vigtigste for os er vores kerneopgave - at skabe værdi for borgerne.

Du kan læse Allerød Kommunes leder- og medarbejdergrundlag her.

Er du interesseret?
Hvis du vil vide mere om stillingen eller ønsker du at besøge skolen, er du meget velkommen til at kontakte skoleleder Anna Recinella på tlf. 2117 0578.

Du uploader din ansøgning sammen med dit CV og uddannelsesbevis via linket i annoncen senest mandag den 6. november 2023.

Første samtale finder sted tirsdag den 14. november 2023 og 2. samtale afholdes d. 20. november 2023.

Kandidater, der går videre til 2. samtale, skal gennemføre en personprofiltest inden samtalen.

Ansættelsesudvalget består af skoleleder, afdelingsleder, medarbejderrepræsentanter, forældrevalgt skolebestyrelsesmedlem samt chefkonsulent fra forvaltningen.

Vi indhenter referencer og straffeoplysninger forud for endelig ansættelse.
Løn- og ansættelsesvilkår efter gældende overenskomst.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Allerød Kommune ligger i hjertet af Nordsjælland i en smuk og varieret natur. Kommunen har tæt på 26.000 indbyggere og byder på et aktivt forenings- og erhvervsliv og gode idræts- og fritidsmuligheder.

Der er gode transportmuligheder både til og fra kommunen. Der går S-tog hvert 10. minut fra Allerød Station.

Kommunen har ca. 2.000 medarbejdere, der arbejder ud fra et fælles værdisæt om åbenhed, respekt og troværdighed. Dialog og samarbejde er nøgleord, der kendetegner god ledelse i Allerød Kommune.

Organisationen baserer sig på flade strukturer, stor selvbestemmelse og gode udviklingsmuligheder.

Allerød Kommune er en røgfri arbejdsplads med røgfri arbejdstid.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=5f042b1a)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Allerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Allerød
  • Mandag den 06. november 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Helsingør

    Quickpoint søger Souschef til Helsingør som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af s..
    • Afdelingsleder
    • Helsingør
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Manager for Engineering Management at Novo Nordisk EngineeringDoes the idea of developing people and organization excite you? And do you thrive when no day is like the previous one? Then you’ll..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Engineering Manager – to execute large scale pharma engineering projectsKickstart a many-sided career with [xxxxx] and join our journey working on some of the largest and most advanced projects i..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Service Manager in Facility Management at Novo Nordisk Engineering Does the idea of operational excellence and strategic facility management excite you? And do you thrive on overseeing essentia..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Allerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Allerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 2
21. april 2024 2
20. april 2024 2
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 3