Enhedsleder til Kriminalforsorgen i Frihed, [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Holstebro

Er du en engageret og fagligt stærk leder, der kan holde et skarpt blik på tværs? Så er det måske dig, Kriminalforsorgen Midt- og Nordjylland søger til Institution Østjylland, KIF Holstebro.

Vi er drevet af at lede en professionel kriminalforsorg til gavn for samfundet og klienten. Vores hovedopgave er at fuldbyrde straf og forebygge kriminalitet i form af resocialiserende klientrettede tiltag.

Om stillingen

Som enhedsleder vil du indgå i et ledelsesteam, der består af en enhedschef og en anden enhedsleder, som har ansvaret for lokalkontoret i Viborg. I vil således samarbejde om driften af enheden. I ledelsesteamet er der fokus på kvalitet i sagsarbejdet, kommunikation med medarbejdere og samarbejdspartnere samt enhedens samspil med resten af kriminalforsorgen. Du vil desuden indgå i et fagligt netværk med de øvrige enhedschefer og enhedsledere i Institution Østjylland.

Som enhedsleder er du det faglige bindeled mellem medarbejderne og chefen i enheden. Du har ansvaret for enhedens faglige arbejde samt udviklingen heraf.

For at lykkes i stillingen, er du tydelig og skaber mening i forhold til situationen og målgruppen. Du giver faglig sparring til enhedens medarbejdere, og skaber tværgående sammenhæng mellem enhedens forskellige fagligheder og differentierede arbejdsopgaver. Vi arbejder over geografiske afstande og udøver ledelse på afstand, hvilket sætter krav til din måde at kommunikere på, og din opgave i at sikre, at medarbejderne er klædt på til at løse deres opgaver.

Du skal tænke på tværs og sikre sammenhæng i opgaveløsningen. Det gør du ved at bringe din viden i spil via samarbejdet med enhedschefen og din enhedslederkollega, og du bidrager til at implementere ny viden, metoder o.l. i enheden. Du får en central rolle i kriminalforsorgens ledelseskæde, hvor der effektivt bringes viden fra den enkelte enhed til de øvrige ledelseslag.

Hvem er du?

  • Du har gerne ledelseserfaring, eksempelvis fra teamledelse eller faglig ledelse.
  • Du har måske erfaring fra kriminalforsorgen eller lignende organisationer, eksempelvis kommunal forvaltning.
  • Du er eksempelvis uddannet socialrådgiver eller socialformidler, eller har en anden relevant uddannelsesbaggrund.
  • Du lykkes ved at frembringe resultater gennem andre.
  • Du bidrager til at skabe gode rammer for fagligheden i enheden.
  • Du sikrer at medarbejderne har klienten i centrum i opgaveløsningen.
  • Du sikrer målopfyldelse i enheden gennem din prioritering af opgaver og ressourceforbrug – samtidig er du parat til at hjælpe andre.
  • Du er tydelig i din kommunikation, og skaber mening i forhold til situationen og målgruppen.
  • Du gør organisationens mål og strategi nærværende i den daglige drift, og sikrer fælles mål og respekt for beslutninger.
  • Det vægtes, at du har lyst til at bedrive ledelse og udvikle dig som leder.


Løn- og ansættelsesvilkår er i henhold til LC/CO10-fællesoverenskomsten og organisationsaftale for socialrådgivere i staten, eller Fællesoverenskomst mellem Staten og Offentligt Ansattes Organisation – Det Statslige Område og organisationsaftale for kontorfunktionærer, laboranter og it-medarbejdere (HK). Alternativt efter individuel kontrakt efter OAO-fællesoverenskomsten. Aflønning sker efter principperne i aftale om Ny løn.

Ansættelsesområdet er kriminalforsorgen. Arbejdsstedet er KIF Holstebro, Brotorvet 3, 1. sal 7500 Holstebro.

Der er tale om en fuldtidsstilling, som er ledig til besættelse fra 1. januar 2024.

Du er ikke omfattet af reglerne om højeste arbejdstid (tjenestetid). Som udgangspunkt er din arbejdstid 37 timer om ugen, og du har pligt til at påtage dig merarbejde.

Sikkerhedsgodkendelse er en forudsætning for ansættelsen, ligesom at du skal kunne opretholde sikkerhedsgodkendelsen gennem din ansættelse.

Hvem er vi?

KIF Holstebro er en arbejdsplads med 40 ansatte, bestående af socialrådgivere og administrativt personale. Afdelingen består ligeledes af lokalkontoret i Viborg, og dækker i alt 11 kommuner: Holstebro, Struer, Lemvig, Morsø, Thisted, Herning, Ringkøbing-Skjern, Ikast-Brande, Silkeborg, Skive og Viborg.

KIF Holstebro hører under Institution Østjylland, som også omfatter KIF Aarhus, Aarhus, Silkeborg og Randers arrest, Ungekriminalforsorgen Aarhus og Udslusningsfængsel Skejby.

Kriminalforsorgen i Frihed (KIF) har til primær opgave at føre tilsyn med klienter, der er prøveløsladte, betinget dømte samt foranstaltningsdømte. KIF udarbejder ligeledes personundersøgelser af sigtede, før deres sag behandles i retten og deltager i det almindelige kriminalpræventive arbejde i samfundet.

Du søger stillingen via knappen "Søg stillingen”.

Din ansøgning med CV, dokumentation for uddannelse og forudgående erfaring skal være modtaget senest den 2. november 2023.

Vi forventer at holde samtaler i uge 45.

Hvis du indkaldes til samtale, så skal du til samtalen medbringe billedidentifikation (pas eller kørekort). Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesgivende uddannelsesbevis.

Det er en forudsætning for ansættelse, at du i forbindelse med samtalen giver dit samtykke til, at kriminalforsorgen må indhente og vurdere oplysninger om dig i det Centrale Kriminalregister. Inden ansættelse skal vi modtage dokumentation for CV, f.eks. ansættelsesbeviser.

Kriminalforsorgen opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge.

Har du spørgsmål til stillingen kan du kontakte enhedschef Ellen Brüel på telefon 7255 7443.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Holstebro.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Holstebro
  • Torsdag den 02. november 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Holstebro

    Quickpoint søger Souschef til Holstebro som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af s..
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Engesvang

    Kan du skabe nytænkende, kreative koncepter? Er visuel kommunikation din hjemmebane, og har du stærke lederegenskaber? Oversæt brandets DNA til banebrydende og kommerciel visuel kommunikation..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Holstebro

    Til Markedsledende & Landsdækkende butikskæde i stærk vækst -med reference til Butikschefen. Harald Nyborg A/S Nyholmvej 18 DK-7500 Holstebro Virksomheden Harald Nyborg A/S .
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Engesvang

    Do you have a strong interest in eCommerce as well as a commercial mindset and are you looking for your next career step?At MASCOT® WORKWEAR we are on the hunt for a motivated and tech-savvy Rese..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Holstebro

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Holstebro over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
7. juni 2024 7
6. juni 2024 7
5. juni 2024 9
4. juni 2024 8
3. juni 2024 9
2. juni 2024 9
1. juni 2024 9
31. maj 2024 8
30. maj 2024 8
29. maj 2024 9
28. maj 2024 9
27. maj 2024 9
26. maj 2024 9
25. maj 2024 9
24. maj 2024 9
23. maj 2024 7
22. maj 2024 6
21. maj 2024 6
20. maj 2024 6
19. maj 2024 6
18. maj 2024 6
17. maj 2024 7
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 6
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6