Leder af [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Allinge

Som leder af byg bliver du frontløberen for Bornholms Regionskommunes byggesagsbehandling. Du vil være den daglige leder for et dedikeret team på 20 dygtige medarbejdere, hvor I sammen bidrager til den positive udvikling for erhvervsdrivende og lokale på Bornholm. Samtidig bliver du en vigtig del af lederteamet i Center for Regional Udvikling, IT og Sekretariatet samt en del af ledergruppen i kommunen, hvor du får omkring 150 andre ledere som sparringspartnere.

Bornholm bevæger sig i en positiv spiral mod et mere bæredygtigt samfund. Et bevis på det er, at vi er blevet udnævnt til den ø i Europa, der går mest ambitiøst til værks med bæredygtig energiudvikling. Som leder af byg vil være med til at opretholde det høje ambitionsniveau og du bliver en del af et spændende, tværfagligt miljø i Center for Regional Udvikling, IT og Sekretariat. Vores mål er at nå 42.000 indbyggere på øen inden 2028 og at gøre Bornholm fossilfri inden 2040.

Bornholm oplever en positiv udvikling med stigende interesse for at bosætte sig og arbejde her. Med denne vækst og udvikling følger der naturligt en travlhed på udviklings-, planlægnings- og byggeområdet - og ikke mindst en øget politisk interesse.

Som leder af byg vil du fungere som personaleleder for afdelingen og have en central rolle som samarbejdspartner for virksomheder, borgere og internt på tværs af kommunens forskellige afdelinger.

Hvem er du?
Vi søger en person, der formår at lede og motivere medarbejdere på en positiv måde og fremme faglighed og kompetencer i afdelingen. Vi stræber efter, at byg skal være et godt sted at arbejde.

Det vil være en fordel, men ikke et krav, at du som leder af byg står du på et stærkt, fagligt fundament og har solid viden om og erfaring med det byggetekniske område. Gerne med en relevant, videregående uddannelse f.eks. som ingeniør, arkitekt, jurist eller lignende. Du skal have mod på, lyst til og også gerne erfaring med personaleledelse.

Er du mindre erfaren i lederrollen, er vi som organisation rustet til at støtte dig i din nye rolle i form af uddannelse og mentorstøtte. Du har stærke kommunikative kompetencer, god dømmekraft og kan dokumentere resultater. Du er ordentlig i sprog og adfærd og er i stand til at skabe tillidsfulde relationer. Herunder at du har overblik over de sager der er i afdelingen, sikrer svar på henvendelser og overholdelse af tidsfrister. Endelig skal du lede og motivere medarbejderne positivt, og bringe fagligheden og de mange kompetencer i afdelingen i spil.

Om byg

Vi tilbyder et udviklende job på en arbejdsplads med et godt socialt og fagligt miljø og engagerede kolleger. Du bliver en del af en erfaren, ambitiøs ledergruppe i vores center, hvor omgangstonen i både afdelingen og ledergruppen er præget af humor, ordentlighed og hjælpsomhed. Vi er en travl arbejdsplads, hvor mange interesser skal balanceres i vores hverdag og i vores opgaveløsning. Vi har derfor fokus på den gode dialog – både internt og i forhold til virksomheder, samarbejdspartnere og borgere.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår i henhold til gældende overenskomst og efter principperne i lokal løndannelse.

Som leder er du ansat uden højeste tjenestetid.

Praktisk information

Send din ansøgning og CV samt dokumentation for uddannelse, via "Søg Jobbet" knappen.

Ansøgningsfrist

14-01-2024

Samtaletidspunkt

i uge 6. En eventuel anden samtalerunde forventes afholdt i uge 8. Bliver du indbudt til anden samtale vil du blive præsenteret for en case.

Ansættelsesdato

01-04-2024

Kontaktperson

it- og digitaliseringschef
Claus Bech Munk
56921010 / 30181964

Arbejdssted

byg
Skovløkken 4, Tejn, 3770 Allinge

En arbejdsplads, der binder øen sammen

BRK er en unik kommunal arbejdsplads, fordi øen er en selvstændig region. Vi arbejder derfor med strategier og opgaver inden for erhverv, turisme og trafik, som er ansvarsområder danske kommuner normalt ikke varetager. På brk.dk kan du læse mere om kommunen, der med 3.600 ansatte er øens suverænt største arbejdsplads.

BRK er en røgfri arbejdsplads.

Vi hjælper dig på plads

Det er en stor beslutning at flytte til ’solskinsøen’ – derfor står du heller ikke alene med den. Vi har nemlig en tilflytterkonsulent, der hjælper med bolig, job til din ægtefælle og skole- eller fritidstilbud til familiens mindste. Læs mere her.

Center for Regional Udvikling, It og Sek

Ledelse

I BRK har vi tre ledelsesværdier:

#Vi vil borgerne

#Vi sætter retning

#Vi leder sammen,

som er fælles pejlemærker for alle vores ledere.

Se ledelseskonceptet her

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Allinge.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Allinge
  • Søndag den 14. januar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Hele Danmark

    Ønsker du frihed, og vil du gerne være din egen chef? Efterlyser du et stærkt fællesskab og er forankret brand, hvor vi hjælper hinanden, og løser en stor del af opgaverne sammen? Trives du med at .
    • Afdelingsleder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Hele Danmark

    Do you want to lead the Nordic payroll team in an international, listed consulting company? Are you interested in an opportunity to further your career alongside some of the best and most passionat..
    • Afdelingsleder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Hele Danmark

    Vi søger en passioneret Distriktschef til Horeca - Fyn Er du klar til at arbejde med nogle af Danmarks stærkeste brands, så som Albani, Anarkist, Royal, Pepsi Max, Faxe Kondi, Nohrlund og mange..
    • Afdelingsleder
    • Hele Danmark
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Hele Danmark

    Er du vild med at tage ansvar, lede og har du tjek på moden? Så har vi jobbet til dig! Som souschef fungerer du som butikchefens højre hånd. Sammen skaber I et godt arbejdsmiljø for medarbejderne, .
    • Afdelingsleder
    • Hele Danmark
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Allinge

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Allinge over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
22. maj 2024 0
21. maj 2024 0
20. maj 2024 0
19. maj 2024 0
18. maj 2024 0
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0