Afdelingsleder med personaleansvar til nyoprettet afdeling: Unge, Uddannelse og Familie

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Assens

I Assens Kommune har vi valgt at styrke ledelsen på myndighedsområdet inden for Barnets Lov, hvor målgruppen er fra 13 år.

Derfor søger vi hos Børn, Unge og Familieindsatser en dygtig og ambitiøs afdelingsleder - gerne med uddannelsesbaggrund som socialrådgiver.

Vi styrker ledelsen på det forebyggende arbejde med unge og deres familier, hvor du får ansvar for de specialiserede uddannelser i tæt samarbejde med dine kollegaer i ”Den Kommunale Ungeindsats” (KUI)

Stillingen er på 37 timer om ugen med ansættelse pr. 1. maj 2024.

Hvem er vi Der er cirka 10.500 børn og unge til det fyldte 25 år i Assens Kommune, og vi har fokus på at levere de bedste indsatser for de mest sårbare og udsatte børn, unge og deres familie.

I Børn, Unge og Familieindsatser har vi samlet rådgivere og familiebehandlere sammen med -plejekonsulenter, -kontaktpersoner og et sekretariat.

Din fysiske arbejdsplads vil blive i en nyerhvervet bygning, placeret over for Rådhuset i Assens.

Vi har store ambitioner på området. Vi arbejder helhedsorienteret, og vi tror på, at familien og netværket samt mors og fars tilknytning til uddannelse eller job er den vigtigste del af løsningen. Vi tror også på at indsatser skal udarbejdes i tæt samarbejde med familien.

Vi lægger stor vægt på forebyggende og tidlige indsatser i forhold til børn og unges trivsel og udvikling.

Vi tør gå forrest med nye metoder, som inddrager hele familien og alle perspektiver sammen med andre faggrupper, fx Jobcenter, Psykiatrien og voksenindsatser. Det gør vi ud fra de erfaringer, vi har høstet fra et tidligere projekt Job og Familie.

Faglighed og økonomisk tænkning er hinandens forudsætninger, når vi iværksætter indsatser.

Til at styrke den tænkning bliver du en vigtig del af vores lederteam, som udover to teamledere består af vores dygtige fagkoordinatorer samt chefen på området.

Du får den daglige, faglige og personalemæssige ledelse med fokus på driften helt tæt på rådgivere og uddannelsesmedarbejderne, men vil også være med i udviklingen og understøttelsen af tværfaglige og inddragende metoder.

Assens Kommune understøtter medarbejdere og ledere til at dygtiggøre sig gennem videreuddannelse og kompetenceudviklingsforløb. Vi vil derfor være imødekommende over for et eventuelt ønske om at tage en lederuddannelse på diplomniveau.

Hvem er du Du skal stå til rådighed med den daglige faglige og personalemæssige sparring.

Det er derfor et krav, at du har en uddannelsesmæssig baggrund helst som socialrådgiver, og at du har et godt kendskab til lovgivning, indsatser, metoder og tilgange på det børnesociale område. Det er ikke et krav, at du har ledelseserfaring.

Du er motiveret af og har talent for at få den daglige drift til at hænge godt sammen i tæt samspil med fagpersonerne i afdelingen og dine lederkollega, samtidig med at du også kan se sammenhænge og tør udfordre det ”vi plejer”.

Du er god til at prioritere, er struktureret, omstillingsparat og kan stå solidt på begge ben, hvis det går stærkt. Du er inddragende i din ledelse, nærværende og lyttende. Og du sætter medarbejdernes trivsel og arbejdsmiljøet højt.

Vi forventer at du:

  • har ambitioner om at bidrage til en god afdeling og stabil drift
  • er god til at kommunikere og har stærke relationelle kompetencer
  • tænker i helheder og i tværgående/tværsektorielle sammenhænge
  • har en åben, venlig og uformel omgangsform og er klar på at tage sparringen og dialogen
  • er synlig og har fokus på fællesskabet i hele afdelingen
  • tror på inddragende metoder som familierådslagning, dialogbaserede netværksmøder og metoder der inddrager børnene, de unge og familien
  • har et godt blik for kvalitet og økonomi

Kendskab til DUBU er en fordel.

Vi vil sørge for at du modtager et godt introprogram, og du vil være med i den fremtidige fordeling og prioritering af opgaver.

Løn og ansættelsesvilkår Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse.

Vi gør opmærksom på, at straffe- og børneattest skal indhentes, for at ansættelsen kan finde sted.

Vil du vide mere Du er velkommen til at kontakte chef Henrik B. Jacobsen på telefon 23 62 59 61 for at høre mere om stillingen.

Du er også velkommen til at kontakte en af dine måske kommende lederkolleger Tanya Køster på telefon 51 72 30 69.

Ansøgningsfristen er torsdag den 14. marts kl. 23.59, og vi forventer at holde samtaler torsdag den 21. marts.

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Assens.

Jobbet er oprettet på vores service den 1.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Assens
  • Torsdag den 14. marts 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Munkebo

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organisation and would like to be a part of a green energy transition? Currently, we are looking for PE Engineer to join the department to..
    • Afdelingsleder
    • Munkebo
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense C

    Er du klar til at tage ansvaret for projektafdelingen i en virksomhed med en passion for effektivitet og teknologi? Så er det måske dig, vi søger!På vegne af EFFIMAT Storage Technology A/S søge..
    • Afdelingsleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Svendborg

    Er du en person, der sætter en ære i at levere en fremragende service til gæster? Trives du i et ungdommeligt miljø og har du en passion for madlavning? Måske er det netop dig, vi leder efter til a..
    • Afdelingsleder
    • Svendborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense

    Er du den nye salgsleder eller souschef i REMA 1000 Dalum? Til vores dagshold er vi på jagt efter vores 5. mand/kvinde, der skal være med til at drive vores hverdage og weekender til et endnu høj..
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Assens

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Assens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
9. juni 2024 1
8. juni 2024 1
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1