Økonomichef til Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ballerup

Trives du i krydsfeltet mellem økonomi og ledelse? Har du en solid økonomifaglig baggrund og god politisk forståelse – og kan omsætte din faglighed i præcis og balanceret rådgivning til ledelsen? Vil du være med til at sætte retningen for Forsvaret fremover, således at der sættes de bedst mulige rammer for vores soldater? Så er du måske vores nye økonomichef for Forsvarsministeriets Materiel- og Indkøbsstyrelse (FMI).

Om os

Du bliver chef for en decentral økonomifunktion, som organisatorisk er en del af den enstrengede økonomifunktion i Forsvarsministeriets Departement. Økonomifunktionen består således af en central økonomifunktion i Departementet og en række decentrale partnerfunktioner, som er fysisk placeret i styrelserne, som de understøtter og arbejder sammen med.

FMI beskæftiger ca. 2300 medarbejdere, som støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet. Styrelsen har ansvaret for det samlede forsvars og beredskabs materiel, IT og cybersikkerhed. FMI anskaffer, driver og bortskaffer materiel og IT for hele Forsvarsministeriets koncern, herunder Hæren, Søværnet, Flyvevåbnet, Arktisk Kommando, Specialoperationskommandoen, Hjemmeværnet og Beredskabsstyrelsen.

Om stillingen

Som chef for økonomiafdelingen er du ansvarlig for styringen af Materiel- og Indkøbsstyrelsens budgetter på vegne af styrelseschefen. Du bliver organisatorisk økonomichef for Materiel- og Indkøbsstyrelsen med placering i Ballerup med reference til Direktør for Koncernøkonomi Anders Bager Jensen.

Ud over ledelse af økonomifunktionen er du ansvarlig for, at beslutningsgrundlaget til styrelsens direktion er økonomisk velfunderet. Du skal sikre den månedlige ledelsesinformation, og at solid økonomistyring - herunder budgettering, budgetopfølgning, prognoser, hensatte forpligtelser, og analyser - på bedste vis understøtter direktionens økonomiske prioriteringer og beslutninger.

Du vil indgå i chefkredsen i Forsvarsministeriets Koncernøkonomi samt sidde med i Materiel- og Indkøbsstyrelsens Direktion, og vil skulle indgå i dialog med mange forskellige fagligheder på tværs af koncernen, hvorfor det er vigtigt, at du er god til at skabe relationer og kan kommunikere med mange forskellige fagligheder.

Selve økonomifunktionen i FMI består af én chef, som har det faglige og personalemæssige ansvar for økonomifunktionens to afdelinger, samt fem underliggende sektioner.

Om dig

Vi søger en motiverende og faglig velfunderet økonomichef med solid ledelseserfaring i at lede gennem ledere og har potentiale for fortsat ledelsesudvikling. Vi forventer, at du har en relevant økonomisk uddannelse og har militær forståelse. Du er teoretisk og praktisk velfunderet i økonomiske analyser og økonomistyring, og du evner i samarbejde med dine medarbejdere at løse komplekse problemstillinger. Det er en fordel, hvis du har erfaring med SAP økonomimoduler, samt erfaring med projekt- og porteføljestyring. Det er ligeledes en fordel, hvis du har erfaring fra centraladministrationen.

Ledelsesmæssigt er du motiveret af at lede gennem ledere, samtidig med at du skal kunne udvikle både ledere og medarbejderes kompetencer inden for økonomistyring, herunder business controlling og analyser, for at sikre en høj faglighed og løbende udvikling. Det er vigtigt, at du også prioriterer og sikrer arbejdsglæde i afdelingen. Du håndterer forandringer professionelt ved at tage initiativ og skabe følgeskab. Som leder forstår du nødvendigheden af at bevare overblikket, afgive ansvar og samtidigt have dygtigt blik for den nødvendige detalje.

En af dine vigtigste kvalifikationer er desuden dit helhedssyn, hvor du formår at tænke koncernens udvikling og drift ind i virket for dit ansvarsområde i overensstemmelse med Forsvarsministeriets mission og vision. Du er en vigtig samarbejdspartner i udvikling og implementering af koncernens strategier, som du gennem din organisation formår at omsætte i samarbejde med dine kolleger og medarbejdere.

Vi forventer, at du har stærke kommunikative evner, så dine budskaber høres de rette steder i organisationen. Samtidig skal du evne at netværke og samarbejde, samt sikre at resten af din organisation også prioriterer tværgående samarbejde omkring opgaveløsningen.

Ansættelsesvilkår

Stillingen er indplaceret i løngruppe 2 i henhold til rammeaftalen om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 2. Der er mulighed for ansættelse på åremål.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, kan ansættelsen efter en konkret vurdering ske som tjenestemand, hvorefter den lønmæssige indplacering vil ske i lønramme 38 Ansøgningen skal i så fald stiles til Dronningen, medmindre du allerede er indplaceret i lønramme 38.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.

Dit daglige tjenestested er i Ballerup.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder blandt andet, at du skal kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde denne gennem hele dit ansættelsesforhold.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte koncernøkonomidirektør Anders Bager Jensen på tlf. 2362 9067.

Hvis du har spørgsmål til løn og ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse Julie Søgaard Grevsen på tlf. 3266 5670.

Ansøgningsfristen er den 14. maj 2023.
Samtaler forventes afholdt snarest efter ansøgningsfristen i Holmens Kanal 9, 1060 København K.

Du kan søge stillingen via nedenstående link.
Stillingen er ledig til besættelse snarest muligt.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

Forsvarsministeriets ministerområde er en mangfoldig arbejdsplads, og vi vil gerne afspejle det omkringliggende samfund. Vi opfordrer derfor alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen, fordi vi tror på, at forskellighed styrker opgaveløsningen gennem dynamik og nytænkning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ballerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 29.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ballerup
  • Søndag den 14. maj 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse i Greve er et tilbud for unge med generelle indlæringsvanskeligheder, udviklingsforstyrrelse inden for autismespektret, ADHD og andet. Fælles for målgruppen er, at de alle har brug for et specialiseret uddannelsestilbud. Tilbuddet rummer op til 55 unge i aldersgruppen 16-25 år.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    På Mosedeskolen står 730 elever, 80 medarbejdere samt forældre klar til at byde dig velkommen. Du vil blive en del af en traditionsrig og faglig stærk skole. Mosedeskolen har tre spor samt SFO og klub, og er en af ni folkeskoler i Greve. Skolen er velfungerende og eleverne klarer sig godt.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ballerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ballerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
12. maj 2024 16
11. maj 2024 16
10. maj 2024 16
9. maj 2024 16
8. maj 2024 15
7. maj 2024 14
6. maj 2024 15
5. maj 2024 13
4. maj 2024 13
3. maj 2024 12
2. maj 2024 12
1. maj 2024 12
30. april 2024 12
29. april 2024 12
28. april 2024 11
27. april 2024 11
26. april 2024 11
25. april 2024 14
24. april 2024 16
23. april 2024 16
22. april 2024 15
21. april 2024 15
20. april 2024 17
19. april 2024 18
18. april 2024 17
17. april 2024 17
16. april 2024 17
15. april 2024 17
14. april 2024 17
13. april 2024 17
12. april 2024 16