Chef for Genbrug til Kredsløb

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Evner du at udvikle og lede et stort forretningsområde i en koncern i vækst? Kan du sikre, at genbrug, grøn omstilling og bæredygtighed er naturlige elementer i vores løsninger til vores kunder? Vil du være med til at udvikle fremtidens forsyning? Så har vi et job til dig.

Som Chef for Genbrug vil du med reference til vores administrerende direktør/CEO og direktionen, være ansvarlig for, at lede Genbrug, der er et af tre forretningsområder i Kredsløb. Du er ansvarlig for udvikling og opnåelse af Kredsløbs strategi 2023-2026 med specielt fokus på Genbrugs leverancer. En væsentlig del af dette er at sikre den strategiske udvikling i Genbrug herunder afdække muligheder for nye initiativer mod private og erhverv.

Genbrug
Som Chef for Genbrug bliver man leder for en række medarbejdere bestående af administrative medarbejdere, akademikere, teknikere, specialarbejdere mv. I 2022 havde Genbrug en omsætning på ca. 330 mio. kr. og et planlagt investeringsbehov i den kommende strategiperiode 2023-2026 på kr. 466 millioner.

Forretningsområdet Genbrug har bl.a. ansvaret for følgende:

  • Indsamling af privat og erhvervsaffald herunder farligt affald i hele Aarhus Kommune.
  • Drift og udvikling af Kredsløbs seks genbrugsstationer med ca. x mio. kunder hvert år.
  • Drift af behandlingsanlæg for sortering og oparbejdning af beton og tegl.
  • Drift og udvikling af komposteringsanlæg for have- og parkaffald.
  • Drift af Kredsløbs beholderservice, der varetager spande og nedgravede anlæg i hele kommunen.
  • Kundeservice for genbrugskunder og som en del heraf at håndtere regninger til over 60.000 kunder 2 gange årligt.

Genbrug deltager i netværk på landsplan og er med i en række udviklingsprojekter sammen med andre affaldsselskaber/kommuner og universiteter.

Genbrug er fuldt i gang med implementeringen af Aarhus Kommunes Affaldsplan, som siger, at der skal indsamles mindst 4.500 tons mere genanvendeligt affald fra borgerne i Aarhus. Det sker bl.a. ved implementeringen af de 10 fraktioner, som regeringen har vedtaget.

Primære arbejdsopgaver

Du vil have det samlede strategiske ansvar for området. Af konkrete opgaver kan nævnes:

  • Lede området dvs. sikre, at der arbejdes efter synlige mål på grundlag af Kredsløbs strategi og der udarbejdes forretningsplaner med tilhørende prioriteringer for delområderne.
  • Sikre at der er fokus på det eksterne samspil (krav og forventninger fra lovgivningen, kunder og samarbejdspartnere m.v.).
  • Sikre det indre samspil (effektivitets- og produktivitetsfremmende processer) baseret på Kredsløbs værdier.
  • Have fokus på ledelses- og medarbejderudvikling og at rette ressourcer er til rådighed.
  • Kvaliteten i opgaveløsningen er på forkant med den faglige, teknologiske og metodemæssige udvikling – hvor Genbrug forventes at være førende.
  • Sikre en serviceorienteret betjening af kunder og samarbejdspartnere via en konstruktiv, løsningsorienteret tilgang.
  • Sikre at Genbrugs interesser repræsenteres i tværgående processer og udvikler nye samarbejdsrelationer som bl.a. FARR.
  • Have det økonomiske ansvar og overblik samt sikre, at budgetlægning og -styring fungerer ud fra Kredsløbs standarder.


Den rette kandidat
For at lede og udvikle Genbrug er der en forventning om du har en teknisk, akademisk uddannelse gerne på kandidatniveau – kombineret med en solid ledelseserfaring. Du har som minimum 8 års ledelseserfaring fra en større virksomhed med erfaring af ledelse af ledere.

Du har erfaring med at drive og lede arbejdsprocesser og projekter, hvor det er afgørende, at du formår at blive bindeled i organisationen til at skabe forståelse og forankring af de strategiske indsatser. Det er vigtigt, at du har et kommercielt mindset.

Du kan dokumentere, at du har skabt resultater igennem ledelse og har optimeret forretningsprocesser, samt at du har leveret på overholdelse af dine budgetter.

Som person
Som person er du ansvarlig, kan levere på dine mål og har en personlighed, der formår at bygge bro til andre områder – både i Kredsløb, i netværk og til Aarhus Kommune. Du har evnen og viljen til at samarbejde som medlem af koncernledelsen. Du inspirerer til teamwork og træffer beslutninger ud fra hvad der er bedst for hele koncernen.

Du har en udpræget god fornemmelse for den politiske virkelighed og tilhørende beslutningsprocesser.

Du er åben med en uformel omgangsform, har overblik og indblik, samtidig med, at du er i stand til at udfordre og sparre med dit område. Du kommunikerer med en balanceret gennemslagskraft. Forretningssproget er dansk, men du behersker både dansk og engelsk i skrift og tale.

Du kan dokumentere kompetencer i forhold til at overskue/sikre de nødvendige administrative elementer i ledelsesopgaven dvs. have orden i tingene på det økonomiske/lovmæssige område etc.

Du besidder en drivkraft til at udvikle, søge innovative løsninger og anvise nye veje. Det er vigtigt, at du har blikket rettet mod kunderne og forstår vores samarbejdspartneres behov.

Kredsløb som arbejdsplads

Hos os får du en varieret og udfordrende hverdag med mulighed for at sætte et reelt aftryk på den grønne omstilling i Aarhus og omegn. Du får stor indflydelse på dine opgaver og et job med mening, hvor dét du laver, påvirker hverdagen for vores kunder.

Vi er en forsyningsvirksomhed med fokus på effektiv drift, og vi arbejder innovativt med vores mål om bæredygtig udvikling af energiforsyning og løsninger inden for cirkulær økonomi, er vi hurtige til at sætte handling bag ordene. Derfor har vi fokus på dine udviklingsmuligheder både fagligt og personligt.

Vil du være med til at sætte den grønne omstilling på dagsordenen?

Så send din ansøgning til os snarest muligt. Ansøgningerne behandles løbende.

Du er velkommen til at kontakte Kredsløbs administrerende direktør Bjarne Munk Jensen, tlf. 2920 9274 eller koncern HR-Chef Niclas Kvernrød tlf. 4187 4845, hvis du vil vide mere om stillingen.

Arbejdssted: Karen Blixens Boulevard 7, 8220 Brabrand

Vi ser frem til at høre fra dig!

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 31.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Brabrand
  • Tirsdag den 28. februar 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Viby J

    Vil du stå i spidsen for den grønne omstilling og digitaliseringen af transportsegmentet hos en af de førende aktører på energimarkedet? Selvstændigt P/L-ansvar for transportsegmentet Med..
    • Afdelingsleder
    • Viby J
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus

    Er du den nye servicechef til en dynamisk medico-virksomhed? Som servicechef hos Tromp Medical kommer du til at arbejde sammen med nogle dygtige og engagerede kollegaer, der sikrer funktiona..
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus

    Job Title:Head of SEOJob Description:Hos iProspect søger vi en erfaren profil som Head of SEO til vores kontor i Aarhus, som har lyst til at drive den faglige agenda i afdelingen. Du får an..
    • Afdelingsleder
    • Århus
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Senior Partnership Manager, APMT NordicAre you ready to embark on an exciting career journey in the dynamic world of terminal operations?APM Terminals is a global leader in po..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
10. maj 2024 1
9. maj 2024 1
8. maj 2024 1
7. maj 2024 1
6. maj 2024 1
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 2
12. april 2024 1
11. april 2024 1