Rekrutteringsfirma

afdelingsleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Slagelse

Drømmer du om en alsidig og udviklingsorienteret stilling, hvor du får muligheden for at drive afdelingens fortsatte udvikling og samtidig arbejde med mennesket i fokus? Og er du klar på at deltage i en vækstrejse, hvor du med dine ledelsesmæssige kompetencer og stærke forretningssans bidrager til virksomhedens mål? Så kunne rollen som afdelingsleder hos Nomia meget vel være noget for dig.

om stillingen


Som leder hos Nomia får du ansvaret for virksomhedens drift og udvikling, og du vil indgå i et ledelsesteam med to partnere fra moderselskabet Dansk Revision. Nomia består af et velfungerende team på 10 engagerede og kompetente regnskabskonsulenter, hvor der er fokus på høj service, kvalitet og et godt arbejdsmiljø. Du får i denne stilling det overordnede ansvar for afdelingens daglige drift og fortsatte udvikling samt support af medarbejdere og kunder. Dette indebærer bl.a. at deltage i dialogen med kunder, især i opstartsfasen, og fordele arbejdsopgaver og kunder til den enkelte medarbejder.

For at få succes i rollen er det essentielt, at du besidder ledelsesmæssige kompetencer og en god forretningsforståelse. Du har evnen til at drive virksomhed ud fra et HR-mæssigt perspektiv, hvor der er fokus på medarbejderen. Hos Nomia er der stor efterspørgsel på deres ydelser, hvorfor du skal kunne planlægge frem i tiden og sørge for det rette antal ansatte, så virksomhedens kunder altid sikres den samme høje kvalitet.

Dine primære opgaver vil bl.a. omfatte:
- Varetage den daglige ledelse af teamet
- Sørge for kundetilfredshed og træffe beslutninger i forhold til kunder
- Sikre fortsat vækst gennem onboarding af nye kunder, netværksudbygning og tilpasning af ydelser
- Tilpasse organisationen løbende til indkommende opgaver
- Sørge for faglig udvikling i teamet
- Deltage i ledelsesforummet

Du vil i denne rolle blive en del af ledelsen og referere til to partnere i Dansk Revision. I ledelsesteamet vil der blive afholdt månedlige statusmøder, månedsrapportering, og bestyrelsesmøder.

din profil


Du har tidligere erfaring fra en stilling, hvor du har haft medarbejderansvar, men antal års erfaring er mindre væsentligt, så længe du trives i lederrollen og gerne vil udvikle dig inden for området. Med dit positive mindset skaber du vedvarende resultater og udvikling og værner om det gode arbejdsmiljø. Du har forretningsforståelse og er god til at se muligheder i markedet.

Primære kompetencer:
- Ledelsesmæssig erfaring
- Evnen til at organisere og skabe struktur
- Vækstorienteret og kundeerfaring
- Det er en fordel at have kendskab til regnskab, men det er ikke et krav
- Flydende på dansk i skrift og tale

Som person er du struktureret og kvalitetsbevidst og formår at holde overblikket. Du har gode samarbejdsevner og en serviceminded tilgang til kunder, kolleger og samarbejdspartnere.
du tilbydes
I stillingen som afdelingsleder hos Nomia tilbydes du en spændende og alsidig hverdag, hvor der er gode muligheder for at sætte sit eget præg, og du tildeles en nøglerolle i virksomhedens fremtidige vækst. Kulturen i virksomheden er præget af et godt arbejdsmiljø, hvor forholdet mellem medarbejderne er godt. Virksomheden har fokus på at skabe gode arbejdsbetingelser og vægter work-life balance højt. Virksomheden planlægger løbende sociale arrangementer, hvilke der generelt er en høj tilslutning til.

vil du vide mere?


randstad forestår rekrutteringen på vegne af Nomia, og såfremt stillingen har fanget din interesse, bedes du søge via denne side. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte seniorkonsulent Steffen Paaske på tlf. 25 97 44 29 eller juniorkonsulent Amalie Wallin Jensen på 48 80 34 51. Alle henvendelser behandles fortroligt, og vi kalder løbende ind til samtale.

om nomia


Nomia er et erhvervsservicekoncept ejet af Dansk Revision, der sigter mod at forbedre effektiviteten af bogholderi gennem effektive processer og teknologi. I 2017 oprettede Dansk Revision afdelingen med det formål at optimere bogholderiet i de virksomheder, de samarbejder med.

om randstad


randstad DK er en del af den internationale randstad Group, som er verdens største udbyder af HR-løsninger. Med over 4.700 kontorer fordelt på 38 lande formidler vi hver dag arbejde til mere end 650.000 mennesker verden over.

I Danmark er vi blandt de førende vikar- og rekrutteringsbureauer med afdelinger i København, Aarhus, Aalborg og Kolding. En position, vi har opnået, fordi vi som eksperter på arbejdsmarkedet formår at matche kvalificerede kandidater med de rette jobmuligheder.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Slagelse.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Slagelse

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Ringsted

    Fri kontakt
    Ringsted krisecenter I/S søger leder. Da vores forstander har søgt nye udfordringer, søger vi en dygtig, engageret og driftig forstander, til at varetage ledelsesfunktionen af krisecenteret og vores ambulante tilbud ’Sig det til nogen’. Ringsted krisecenter er et bosted der, jfr.
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kalundborg

    Om jobbet Kan du sætte retning, kan du arbejde med kultur, og har du lyst til at stå i spidsen for udviklingen af en fagligt dygtig personalegruppe, så byd ind på denne nye og spændende stilling .
    • Afdelingsleder
    • Kalundborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder på Midt-og Vestsjælland

    Vil du være med til at forme fremtidens digitalisering i [xxxxx]? Vi søger en passioneret afdelingsleder til vores dynamiske IT- og Digitaliseringsafdeling. Som afdelingsleder får du en c..
    • Afdelingsleder
    • Midt-og Vestsjælland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Ringsted

    Er du en erfaren personaleleder, har kendskab til porteføljestyring, og vil du arbejde i en afdeling, hvor du er tæt på regionens sygehuse og virksomhedsområder? Så har vi en spændende stilling til..
    • Afdelingsleder
    • Ringsted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Slagelse

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Slagelse over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 3
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 2
7. april 2024 2
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 3