Solbakken søger to afdelingsledere

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brabrand

Afdelingsleder til bofællesskab på Solbakken

Har du lyst til ledelse, er visionær og udviklingsorienteret? Vil du være med til at tage ansvaret for at skabe et godt liv for vores beboere og et godt arbejdsmiljø for vores medarbejdere? Så grib muligheden for en afdelingsleder stilling på Solbakken fra 1. juni 2023.

Solbakken

Solbakken har i mere end 80 år arbejdet med mennesker med varig nedsat fysisk/psykiskfunktionsevne og kognitive dysfunktioner. Solbakkens kerneopgave er at give borgerne mulighed for at udfolde deres potentiale og mestre eget liv - ud fra egne forudsætninger og med afsæt i Solbakken værdier og etiske grundlag. På Solbakken har vi fokus på at skabe rammer for, at beboerne kan leve et aktivt og indholdsrigt liv med fokus på selvbestemmelse, medinddragelse og udvikling.

Solbakken består af 7 bofællesskaber med i alt 67 borgere samt 2 små dagtilbud.

Vi har 2 ledige stillinger. En nyoprettet stilling som afdelingsleder for bofællesskaberne Birkebo og Absalonsgade samt en stilling som afdelingsleder for bofællesskabet Birkelunden.

Bofællesskabet Absalonsgade, er et botilbud, hvor der bor i alt 5 beboere i alderen 31-45 år og yderligere en borger er tilknyttet tilbuddet med ekstern støtte. Beboerne har alle en fysisk funktionsnedsættelse og kognitive dysfunktioner i forskellig grad. Beboerne har brug for støtte, hjælp og vejledning til at leve et godt voksenliv, og nogle har også brug for hjælp til personlig pleje

Bofællesskabet Birkebo, er et botilbud, hvor der bor i alt 10 beboere i alderen 23-50 år. Beboerne har nedsat psykisk og fysisk funktionsevne, som følge af udviklingshæmning og senhjerneskade. Beboerne har brug for hjælp til kommunikation og til personlig pleje samt støtte og vejledning til at leve et godt voksenliv

Bofællesskabet Birkelunden er et botilbud, der består af 12 nyere lejligheder for 12 unge med fysisk og psykisk funktionsnedsættelse. Flere har epilepsi, der er 2 kørestolsbrugere samt enkelte med en psykiatrisk overbygning. Beboerne er i alderen 20 – 27 år, og de på forskellig vis et stort behov for støtte, hjælp og vejledning til at leve et godt ungdoms- og voksenliv.

Forventninger til afdelingslederen

Du har en socialpædagogisk, socialfaglig eller sundhedsfaglig uddannelse. Du har solid erfaring med det specialiserede socialområde for voksne og brænder for den ledelsesmæssige opgave med faglig udvikling samt implementerings- og driftsopgaver.

Afdelingslederens opgaver består i at tage vare på den daglige ledelse af bofællesskabet og for kvaliteten af det pædagogiske arbejde samt udviklingen af dette. Afdelingslederen har en vigtig opgave i at sikre fokus på kerneopgaven med beboerne og et godt arbejdsmiljø for medarbejderne. Du skal have interesse for og kendskab til at arbejde med mål, dokumentation og virksomme faglige metoder, og du brænder for at løfte og udvikle det specialiserede voksenområde, dine medarbejdere og ikke mindst dig selv.

Det falder dig naturligt at skabe gode og tillidsfulde relationer til medarbejdere og samarbejdspartnere. Du kommunikerer på en tydelig måde på alle niveauer, og din måde at kommunikere og agere på skaber gejst og følgeskab, og så er du skriftligt velformuleret og har flair for IT.

Vi har brug for en leder der:

  • har et relevant og solidt fagligt fundament, herunder gerne kendskab til neuropædagogik, KRAP, etik mv.
  • tager teten, har en smittende energi og som ved, hvor vigtigt det er med gode relationer og følgeskab for at kunne lede medarbejdere og få dem til at vokse
  • vil ledelsesfælleskabet, men trives også med at arbejde selvstændigt. Tager fat i opgaverne, uanset om det er økonomi, vagtplaner, kompetenceudvikling, kvalitet, tilsyn, kontakt med pårørende eller faglig udvikling, der står først for.
  • har gennemslagskraft, men er samtidig lyttende og har en anerkendende tilgang
  • sikrer inddragelse og bruger medarbejdernes faglige og personlige kompetencer og kvalifikationer i opgaveløsningen
  • værdsætter smil og højt humør i en travl hverdag

Du refererer til forstanderen og souschefen og indgår i en ledelsesgruppe, der består af 5 afdelingsledere, en souschef og en forstander. Ledelsesgruppen mødes hver 14. dag til ledermøde.

I ledergruppen forventer vi, at du vil bidrage aktivt og engageret i forhold til udviklingen af hele Solbakken.

Du vil også blive ansvarlig for enkelte tværgående ledelsesmæssige opgaver for hele Solbakken.

Løn og ansættelsesforhold sker i henhold til gældende overenskomst. I forbindelse med ansættelse indhentes der straffeattest samt referencer fra tidligere ansættelser.

Solbakken en selvejende institution under Jysk børneforsorg/Fredehjem. Vi tilbyder bl.a. sundhedsforsikring, fokus på faglig udvikling og gode udviklingsmuligheder.

Du kan læse mere om Solbakken på www.solbakkensnet.dk

Er du blevet nysgerrig og vil vide mere om jobbet, dagligdagen eller noget helt tredje, er du velkommen til at kontakte til forstander Flemming Lehm på tlf. 2078 6731 eller souschef Lone Svenningsen på tlf. 3024 4818.

Ansøgningsfristen er fredag den 21. april 2023. Samtaler forventes afholdt onsdag den 26. april 2023.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Brabrand.

Jobbet er oprettet på vores service den 3.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Brabrand
  • Fredag den 21. april 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Århus C

    Do you want to work for the world`s leading wind energy company?That`s a great opportunity for you. You can provide operational support for wind farms in Europe as a Team Leader of Offshore Com..
    • Afdelingsleder
    • Århus C
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Risskov

    Tilbudsleder: vil du være med til at vinde tværfaglige anlægs- og energiprojekter? Og trives du med at styre tilbudsprocessen i tæt samarbejde med dygtige fagspecialister og samarbejdspartnere?.
    • Afdelingsleder
    • Risskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Have you ever wondered how imported goods from all corners of the world find their way to you? APM Terminals is an important link between Scandinavia and the world market, and we oper..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Have you ever wondered how imported goods from all corners of the world find their way to you? APM Terminals is an important link between Scandinavia and the world market, and we oper..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Brabrand

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Brabrand over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. maj 2024 1
4. maj 2024 1
3. maj 2024 1
2. maj 2024 1
1. maj 2024 1
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 2
12. april 2024 1
11. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1