Cheflæge søges til Gynækologisk/Obstetrisk afdeling på Amager og [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Vil du være del af en visionær afdelingsledelse, der sammen med en engageret medarbejdergruppe skal være med til at udvikle fremtidens Gynækologisk/Obstetrisk Afdeling?

Stillingen som cheflæge ved landets største gynækologisk-obstetriske afdeling på Amager og Hvidovre Hospital er ledig til besættelse pr. 1. juli 2023 eller efter aftale.

Med nybyggeriet på Hvidovre Hospital skabes en unik mulighed for at udvikle såvel de fysiske rammer som den interne organisering, således, at den understøtter en fremtidssikret, effektiv og patientfokuseret behandling af ca 570.000 borgere i hospitalets optageområde. Har du lyst til at være en central del af denne udviklingsproces, har vi stillingen til dig.

Stillingen

Sammen med chefsygeplejersken og chefjordemoderen vil du få ansvaret for at opbygge en god og stærk tværfaglig ledelse til gavn for patienterne og mere konkret:

  • At have det faglige ansvar for gynækologi og obstetrik
  • At styrke og videreudvikle patientforløbene i egen afdeling, og i samarbejde med øvrige specialer og afdelinger at udvikle optimale patientforløb på Amager og Hvidovre Hospital
  • At styrke sammenhængende patient-/borgerforløb i det tværsektorielle samarbejde
  • At styrke patientinvolveringen og patientens perspektiv i såvel det kliniske som det organisatoriske udviklingsarbejde
  • At præge udviklingen af landets største gynækologisk-obstetriske afdeling på et af landets største akuthospitaler
  • At afdelingens ressourcer udnyttes optimalt, og at afdelingens budget og krav til nærhedsfinansiering overholdes
  • At sikre udvikling af ledelsesteam og medarbejdere gennem tillid og delegering af ansvar, med et kontinuerligt fokus på at være rollemodel for at skabe et attraktivt arbejdsmiljø, tværfagligt samarbejde og god ledelse
  • At styrke udviklings- og forskningsaktivitet til gavn for patienterne
  • At sikre et attraktivt, tværfagligt uddannelses- og forskningsmiljø

Cheflægen refererer, sammen med chefsygeplejersken og chefjordemoderen, til hospitalsdirektionen. Som en del af afdelingsledelsen skal du sikre en rationel drift, et højt fagligt niveau for afdelingens samlede virksomhed og fastlægge afdelingens strategiske udvikling inden for rammerne af hospitalets og regionens overordnede strategi. I denne forbindelse vil du indgå i samarbejdsrelationer med Hospitalsdirektionen, hospitalets øvrige afdelingsledere samt andre interne og eksterne samarbejdspartnere.

Om afdelingen

Gynækologisk Obstetrisk Afdeling på Amager og Hvidovre Hospital er placeret i Planområde Syd og ledes af en afdelingsledelse bestående af en cheflæge, en chefsygeplejerske og en chefjordemoder. Afdelingsledelsen refererer til Direktionen og har et selvstændigt driftsbudget på ca. 240 millioner kr. Sammen har vi ansvar for at udarbejde en strategi for specialernes faglige og forskningsmæssige udvikling.

Personalemæssigt består afdelingen af en engageret stab af medarbejdere og ledere på ca. 500 personer, heraf 75 læger. Afdelingen har aktuelt 65 normerede senge og i 2022 tog Gynækologisk/Obstetrisk Afdeling på Amager og Hvidovre Hospital hånd om 6.600 fødsler, 3300 operationer, 18.000 indlæggelser og 115.000 ambulante besøg.

Afdelingen er specialiseret inden for gynækologi, urogynækologi, føtalmedicin, obstetrik, gentagne graviditetstab og fertilitetsbehandling og varetager alle opgaver indenfor specialet fraset visse onkologiske og obstetriske patientgrupper. Afdelingen har højt specialiserede funktioner i obstetrik inden for bariatrisk opererede gravide med komplikationer, gravide kvinder, der lever med HIV og gravide med forbrug af afhængighedsskabende medicin. Der er ansat fire professorer i afdelingen og der pågår en omfattende forskningsaktivitet inden for både gynækologi og obstetrik.

Fremtiden

I Region Hovedstaden forventes der i de kommende år en fortsat stigning i antallet af fødsler. Cheflægen i Gynækologisk Obstetrisk Afdeling på Amager og Hvidovre Hospital vil, som en del af afdelingsledelsen, spille en central rolle i det tværgående samarbejde med de andre hospitaler i regionen, inklusive Bornholm Hospital, om etableringen af en fælles løsning for fem ligeværdige fødesteder i regionen.I den forbindelse skal der etableres en gynækologisk obstetrisk afdeling på Bispebjerg Hospital

På Hvidovre Hospital er vi også internt i gang med en spændende forandringsproces frem mod ibrugtagningen af vore nybyggeri i løbet af 2024. Det er en ledelsesopgave, vi skal være fælles om for at lykkes med. Som cheflæge på Gynækologisk Obstetrisk Afdeling er det derfor vores forventning, at du ønsker at indgå i et forpligtende samarbejde med alle afdelingsledelser på hospitalet med dette mål for øje.

Også organisatorisk står vi på det lægefaglige område midt i en forandringsproces med implementeringen af de nye stillinger, som ledende overlæger. Dette aspekt fordrer en lyst og evne til ledelse af ledere og flere faggrupper hos vores kommende cheflæge i en stor afdeling med flere lægefaglige specialer.

Din profil

  • Du er speciallæge i gynækologi og obstetrik
  • Du har en stærk faglig og ledelsesmæssig identitet
  • Du har organisatorisk forståelse og evne til at samarbejde på alle niveauer
  • Du har relevant ledelsesuddannelse eller ønsket om at få det
  • Du har en tydelig kommunikation samt ledelsesmæssig gennemslagskraft baseret på en lydhør, åben, involverende og anerkendende ledelsesstil
  • Du kan samle og lede en stor tværfaglig personalegruppe, med et særligt fokus på lægegruppen
  • Du har et stærkt fokus på betydningen af et attraktivt arbejds- og uddannelsesmiljø som grundlag for fastholdelse og rekruttering
  • Du går konstruktivt ind i konflikter og er løsningsorienteret
  • Du har evne og flair for at skabe et attraktivt og udviklende forskningsmiljø, herunder et tæt samspil mellem forskning og klinik
  • Du formår at tilrettelægge en effektiv drift, systematisk økonomistyring og prioritering af ressourcer for en stor afdeling placeret på tre matrikler
  • Du har erfaring i omgang med medier og presse, da du bliver en del af et speciale, som har stor politisk bevågenhed

Personlige kvalifikationer

Vi ønsker en cheflæge, der bl.a. skal være med til at skabe fornyelse, generere ideer og lægge strategier. Desuden vil vi også gerne have, at vores nye cheflæge skal kunne etablere relationer, interagere med mennesker og udføre lederskab, hvor der skal træffes beslutninger, samt motivere den enkelte.

Løn- og ansættelsesforhold

Har ovenstående vakt din interesse for stillingen så send en motiveret ansøgning og cv senest den 21. april 2023, kl. 12.00 via nedenstående link.

Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til Rammeaftale om kontraktansættelse af lægelige chefer indgået mellem Foreningen af speciallæger og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Dit fysiske arbejdssted bliver Hvidovre Hospital.

Ansættelsessamtaler er planlagt til den 26. april 2023, og anden runde den 12. maj 2023. Kandidater der går videre til anden runde vil blive bedt om at gennemføre personlighedstest i perioden 27. april – 5. maj 2023.

Du er meget velkommen til at hente yderligere oplysninger hos vicedirektør Jakob Hendel på telefon 3862 2526 eller 2171 1695, og hos de to samarbejdspartnere i afdelingsledelsen: chefsygeplejerske Kristina Petersen, telefon 3862 2691 og chefjordemoder Dorte Dahl, telefon 3862 3433. Du kan desuden finde mere om Amager og Hvidovre Hospital på www.hvidovrehospital.dk og www.amagerhospital.dk.

Generisk funktionsbeskrivelse, jobprofil og afdelingsprofil kan rekvireres hos Kia Frisenborg på telefon 3862 1702 eller e-mail [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 12.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hvidovre
  • Fredag den 21. april 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    <p>Vi søger en afdelingsleder til vores kompetencecenter for projektledelse, hvor projektlederne driver store og komplekse projekter, herunder hospitaler, større kontor- eller boligbyggerier,.
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 4
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 10
17. april 2024 10
16. april 2024 10
15. april 2024 10
14. april 2024 11
13. april 2024 11
12. april 2024 11
11. april 2024 8
10. april 2024 8
9. april 2024 8
8. april 2024 7
7. april 2024 6
6. april 2024 7
5. april 2024 7