Head of Aftersales søges til SEAT & CUPRA

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Brøndby

Vil du arbejde med udvikling af service og eftermarked gennem det danske SEAT & CUPRA forhandlernetværk?Vores eftermarkedsstrategi tilrettelægges i vores team i Brøndby. Hertil søger vi en struktureret og selvstændig Head of Aftersales til at varetage udvikling indenfor områder såsom kapacitet, kundetilfredshed, digitale tjenester og uddannelse.Om jobbetMed reference til mærkedirektøren, er du overordnet ansvarlig for SEAT og CUPRA’s eftermarked på det danske marked. Du optimerer og udvikler kontinuerligt services, produkter og ydelser for at sikre, at vi opnår de givne økonomiske og kvalitative mål, der er fastlagt fra fabrikken i Spanien, samt vores danske organisation.
Du vil være en central del af vores ledergruppe og forventes at bidrage positivt og kompetent til udvikling og implementering af vores ambitiøse strategi.Opgaver i stillingen er bl.a.:
  • Ansvarlig for SEAT og CUPRA’s overordnede eftermarkedsstrategi i samarbejde med mærkedirektøren
  • Budget ansvar og forhandling med fabrikken vedr. reservedele og tilbehør
  • Tæt samarbejde med bl.a. koncernens Group After Sales, Academy og E-Business afdeling
  • Ansvarlig for opgørelse og procesoptimering vedr. garanti
  • Overvåge og evaluere udviklingen af fastlagte mål for eftermarkedet
  • Sikre at digitale tjenester udvikles og implementeres i det danske forhandlernet
  • Sikre at kontraktlige forpligtelser overholdes og implementeres
  • Udvikling af salgsfremmende aktiviteter på reservedele og tilbehør i samarbejde med Group After Sales
  • Ledelse og udvikling af 2 dygtige og engagerede medarbejdere
  • Om digDu har sandsynligvis erfaring fra autobranchen kombineret med en udpræget forretningsforståelse og en merkantil ballast, så du kan tale i øjenhøjde med alle vores samarbejdspartnere – på dansk såvel som engelsk.
    Du har en veludviklet sans for godt købmandskab og forstår at drive salgsaktiviteter gennem partnere.Du arbejder selvstændigt og sikrer fremdrift inden for dit ansvarsområde. Dit vindende væsen er defineret af en fin balance mellem gennemslagskraft og engagement. Du er stærk i Office pakken, herunder Excel og Powerpoint, og du forstår vigtigheden af grundigt analysearbejde som fundament for afgørende beslutninger. Både for dig selv og øvrige beslutningstagere.Om osDu bliver en del af et fantastisk dedikeret team. I SEAT & CUPRA er vi alle holdspillere. Vi arbejder med hinanden, og for hinanden – og i en hektisk dagligdag gør vi alt for at finde de gode og de positive historier. Der er højt til loftet, og god plads til at udvikle dig selv og dine kompetencer.Samtidig bliver du en del af Danmarks største bilorganisation, Semler Gruppen, der udover SEAT & CUPRA importerer og forhandler person- og varebiler fra Volkswagen, Audi, SKODA, Porsche m.fl., samt landbrugsmaskiner fra bl.a. John Deere. En moderne organisation med klare ambitioner for fremtidens mobilitet.SEAT & CUPRA Danmark er bilmærker i rivende udvikling. CUPRA står frem for alt for fremdrift, og er skabt til at udfordre status quo, og selvom vi kun er fem år gamle, har vi for alvor cementeret os på salgslisterne. Vi er født ud af en passion for motorsport og kendt for vores performance-biler, og så har vi taget hul på vores elektriske rejse med elbilen CUPRA Born. Vi tror på, at positiv forandring sker gennem livslyst, et åbent sind og masser af drive.Lyder dette som noget for dig?Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Direktør for SEAT & CUPRA, Christian Sauer på telefon 2496 0069.Vi glæder os til at høre fra digStærke værdier forener os på tværsSom ny kollega i Semler Gruppen bliver du del af et stort fællesskab på mere end 2800 kolleger. Vi har forskellige ansvarsområder og møder ind på forskellige adresser i forskellige selskaber, men vi er alle forenet af fælles værdier, der fungerer som et kompas for vores måde at arbejde på.Vi er nemlig ordentlige og gør vores bedste for at skabe tilfredse kunder og leverandører. Det kræver, at vi er dedikerede og sætter en ære i vores arbejde hver eneste dag. Samtidig bestræber vi os på at være nytænkende og udforske nye måder at gøre tingene på. Alt dette gøres med et glimt i øjet, hvor vi altid samarbejder med respekt for hinanden og et smil på læben.


    Information og data

    Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

    Arbejdsstedet er beliggende i Brøndby.

    Jobbet er oprettet på vores service den 11.10.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

    Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
    • Afdelingsleder
    • Brøndby

    Lignende jobs

    • Afdelingsleder i København

      Fri kontakt
      Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
      • Afdelingsleder
      • København
      Få mere info
    • Afdelingsleder i Greve

      Fri kontakt
      Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse i Greve er et tilbud for unge med generelle indlæringsvanskeligheder, udviklingsforstyrrelse inden for autismespektret, ADHD og andet. Fælles for målgruppen er, at de alle har brug for et specialiseret uddannelsestilbud. Tilbuddet rummer op til 55 unge i aldersgruppen 16-25 år.
      • Afdelingsleder
      • Greve
      Få mere info
    • Afdelingsleder i Greve

      Fri kontakt
      Arenaskolen er en af Greve Kommunes 9 folkeskoler. Skolens elevgrundlag repræsenterer en etnisk mangfoldighed, hvor der er respekt for forskellighed i hverdagen. Skolen arbejder målrettet med, at eleverne præsterer højt i deres faglige udvikling.
      • Afdelingsleder
      • Greve
      Få mere info
    • Afdelingsleder i Greve

      Fri kontakt
      Som souschef for Sundhed & Pleje kommer du til at få en afgørende rolle i at nytænke og fremtidssikre vores ældrepleje og vores sundhedsfremme. Vi drømmer om en leder, der vil udfordre vores strukturer og hjælpe os med at se nye muligheder, både i den virkelighed vi står i lige nu, men også i fremtiden.
      • Afdelingsleder
      • Greve
      Få mere info

    Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Brøndby

    Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Brøndby over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

    Se flere statistikker her:
    Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

    Dato Alle jobs som afdelingsleder
    31. maj 2024 1
    30. maj 2024 1
    29. maj 2024 1
    28. maj 2024 1
    27. maj 2024 1
    26. maj 2024 1
    25. maj 2024 1
    24. maj 2024 1
    18. maj 2024 1
    17. maj 2024 1
    16. maj 2024 1
    15. maj 2024 1
    14. maj 2024 1
    13. maj 2024 1
    12. maj 2024 1
    11. maj 2024 1
    10. maj 2024 1
    9. maj 2024 1
    8. maj 2024 1
    7. maj 2024 1
    6. maj 2024 1
    5. maj 2024 2
    4. maj 2024 3
    3. maj 2024 4
    2. maj 2024 4
    1. maj 2024 5