Køkkenansvarlig søges til at sprede lykke og glæde

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Esbjerg V

Kan du håndtere den skarpeste kniv i skuffen og vil du være ansvarlig for at vores medarbejdere ikke bliver hangry? Så har vi den enormt vigtige stilling som køkkenansvarlig til besættelse hurtigst muligt.

Hos Kids-world er vi på udkig efter DIG der har lyst til at indtage køkkenet som var det dit eget. Du får mulighed for at sætte dit eget præg på stillingen og vi ser derfor gerne at du er nytænkende og har kreativiteten som din tro følgesvend.

Kids-world? Er I ikke bare en lille webshop? Kan I ikke smøre jeres egne madpakker?

Vi er en webshop, oh ja – Men vi gider ikke smøre vores egne madpakker. Og det er vi pt. ca. 60 medarbejdere der har samme holdning til 😊 Derfor har vi etableret en medarbejderadministreret frokostordning, hvor DU kommer ind i billedet som den vigtigste brik. Vi elsker nemlig at kunne spankulere en omgang rundt om buffeten med den lækre salatbar, og det store kolde bord med rugbrød og pålæg i alle verdens afskygninger, for derefter at kunne slå måsen i sædet og nyde en velfortjent frokostpause.

Hvem søger vi?

Hvem du er, hvad du har af bagrund og hvilken serie der er din favoritserie er ikke afgørende for os. Det vigtigste for os er at du kan se dig selv i stillingen i mange år frem, at du har lysten til at stå i spidsen for vores frokostordning og at du har interesse for at arbejde i netop den type frokostordning vores køkken lægger op til.

Lad os være ærlige: Det er ikke den store gastronomiske oplevelse vi er ude efter. Så du behøver ikke have brugt 4 år på et stykke papir hvor der står gastronom på. Vi kræver faktisk ikke ret meget hvis vi selv skal sige det. Du behøver sågar ikke have baggrund eller erfaring fra et køkken, hvis du alligevel har det fra tidligere er det selvfølgelig et plus.

Kort og godt: Du skal have interessen, lysten, energien og evnen til at stå i spidsen for vores frokostkøkken.

Hvad er det lige det går ud på, den der frokostordning og det der job?

Frokostordningen som den er i dag, består af en stor lækker salatbar hvor du skal snitte, hakke og skære de forskellige elementer til. Foruden dén, er der også dækket op til det store kolde bord med alt der hører til. Én gang i ugen bliver vi forkælet med en form for varm ret, hvilket vi altid ser meget frem til. Næsten ligeså meget som et barn glæder sig til juleaften!

Dine arbejdsopgaver ud over hvad der skal forberedes til frokosten, består af afrydning og opvask efter frokosten. Der skal desuden lige svinges en hurtig kost, og bordene skal tørres af (Du må gerne tage en svingom imens). Du bliver efter kort tid udnævnt som økonomiminister for køkkenet, og får ansvaret for at vurdere hvad der skal indkøbes til ordningen så budgettet for måneden stemmer. Vi får varerne leveret, hvor du tager imod dem og sætter dem på plads 1-2 gange i ugen. Eftersom det er dit køkken, bliver du også den der er ansvarlig for at der til enhver tid er rent, pænt og generelt nydeligt omkring dig.

Det er sådan det fungerer i dag.

Måske skal det se anderledes ud når du starter? Du har måske en masse gode idéer og tanker der vil højne kvaliteten og den generelle frokostordning? Vi er meget lydhøre, og er åbne overfor nytænkning

Det praktiske

Du kommer ikke til at være helt alene i køkkenet, du får en makker du kan hygge dig med. I kommer forhåbentligt til at være et ligeså stærkt makkerpar som Bonnie & Clyde. Timerne ser vi gerne er fordelt med 20-25 timer til dig, og 10-15 timer ugentligt til din medhjælper. Det er vigtigt for os at du tager ejerskab for køkkenet, og ligeledes forventes det at I hjælper hinanden ved sygdom og ferieafholdelse.

Der er højt til loftet hos os, og når vi siger frihed under ansvar så mener vi det bogstaveligt. Det eneste vi forventer, er mad på bordet mandag til fredag fra kl. 11.00 og generelt bare en frokostordning der spiller. Arbejdstider aftaler I indbyrdes mellem jer – Det afhænger af hvordan I får det koordineret, hvornår der kommer varer, hvornår I forbereder de forskellige ting osv. Vi forestiller os at arbejdstiden ligger et sted mellem kl. 08.00-13.00.

Er du solgt? Vil du være ansvarlig for at sprede lykke og glæde hos os?

Udover deltidsjobbet med enormt stor frihed, er der selvfølgelig også andre fordelagtige aspekter ved at komme ind i Kids-world-universet. Vi er en virksomhed med værdierne på plads. Vi har en stor respekt for hinanden, og vi rykker alle sammen i bussen når det er nødvendigt. Vi står sammen om arbejdspladsen, og vi hjælper hvor det er nødvendigt. Vi har hjertet med i alt vi foretager os, og dét vil du komme til at mærke helt fra start.

Vi har selvsagt frokostordning, du kan blive en del af. Kaffe/the samt frugt er også en naturlighed. Vi har en gennemgående jysk nede-på-jorden omgangstone og så klasker vi og dagligt på lårene af grin over vores forskelligheder og de fejl vi selvfølgelig alle begår. Dine skønne kolleger glæder sig til at høre alt om hvad din weekend er gået med, og vi ser frem til at skåle med dig til en af vores mange sociale arrangementer vi har gennem året.

Du bliver timeansat, og hos os får du bl.a. pensionsordning, fritvalgskonto, mulighed for sundhedsforsikring, 5 ferie fridage samt mulighed for fordelagtige køb i shoppens varesortiment.

Stillingen er med opstart hurtigst muligt.

Vi ser frem til at læse din motiverede ansøgning og dit CV, som du kan sende via linket

Alle ansøgninger vil blive behandlet fortroligt.

Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte HR-koordinator Jeanette Daarbak på tlf: 49406727

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Esbjerg V.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Esbjerg V
  • Tirsdag den 27. februar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Brørup

    Vil du være en del af Danmarks og ”Branchens bedste” dæk- og værkstedskæde? Er du en dygtig leder og forretningsfører? Så er du måske vores nye leder af [xxxxx], Brørup.Vil du være en d..
    • Afdelingsleder
    • Brørup
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Grindsted

    Træd i frontlinjen og sæt kursen for din karriere som markedschef hos KG Hansen! Du tiltræder en nyoprettet stilling og har base i Grindsted. .
    • Afdelingsleder
    • Grindsted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Fredericia

    Brænder du for at skabe høj kvalitet på handicapområdet? Ønsker du at styrke borgernes trivsel gennem engagerede medarbejdere? Vil du gennem en inddragende ledelsesstil være med til at sætte ba..
    • Afdelingsleder
    • Fredericia
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Vejle

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 7100 Vejle
    • Afdelingsleder
    • Vejle
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Esbjerg V

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Esbjerg V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1