Team Lead - SAP Udvikling & Integrationer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Albertslund

Har du en stærk teknisk baggrund indenfor SAP Integrationer og/eller SAP udvikling, og har du lyst til ledelse? Så har vi jobbet til dig!

Dit nye team

Vi søger en leder til vores SAP integration & Development team, som består af 12 dygtige kollegaer indenfor SAP PO, SAP BODS, ABAP & Fiori. Teamet er en del af Coop IT, Centre of Excellence (CoE), hvor mere end 100 dygtige IT-eksperter, driver og udvikler vores store applikations portefølje, med særligt fokus på SAP S/4 HANA.

Du vil blive en drivende del af udviklingen på en af Danmarks største SAP installationer, Vi har netop afsluttet en stor SAP S/4 HANA Retail implementering, hvor vi har udskiftet 80% af Coop's IT systemer og infrastruktur, for at skabe en stabil, sikker og moderne teknologi platform.

Vi har brug for dig til at sikre, at vi bruger SAP S/4 HANA optimalt, samt til at hjælpe med at evaluere og eventuelt introducere ny teknologi, processer og metoder indenfor SAP Udvikling & Integrationer.

Om jobbet

Du bliver ansvarlig for SAP udvikling & integrationer området, hvor vi særligt arbejder med SAP PO og SAP Integrations Suite, SAP DS og ABAP/Fiori/Java i vores SAP S/4 og SAP ECC systemer.

Som Team Lead vil du sætte retningen for vores tekniske udvikling og styre de daglige udviklings og support opgaver. Du vil sikre at vores systemer kører og er stabile.

Ansvarsområder:

  • Personaleleder for SAP Integration & Development området
  • Lede de daglige support og udviklingsopgaver
  • Udvikle og planlægge teknologi Road-maps sammen med resten af teamet
  • Designe og implementere processer og best-practices
  • Samarbejde med projekt og forretnings interessenter, for at forstå krav og leverer løsningsarkitektur

  • Følge de seneste teknologitrends indenfor SAP, og bruge disse hvor det er relevant

Om dig

Du kan lide at arbejde med mennesker og dele ud af din store tekniske viden, og du er god til at støtte andre i deres arbejde. Desuden er du god til at koordinere og drive opgaver sammen med dit team og du kan lede mindre projekter.

I øvrigt har du:

  • Indsigt i integrations og/eller udviklings SAP-teknologier
  • Gerne en teknisk baggrund indenfor SAP generelt, så du forstår de forskellige komponenters rolle
  • En nysgerrighed og en bred interesse indenfor teknologi
  • Interesse for personaleledelse

Hvad tilbyder vi?

Hos Coop får du mulighed for at arbejde i en dynamisk, innovativ og bæredygtig virksomhed, hvor vi sætter kunden i centrum og har høje ambitioner for fremtiden. Du bliver en del af et engageret og kompetent team, der arbejder tæt sammen på tværs af funktioner og niveauer. Du får stor indflydelse på dit arbejde og mulighed for at udvikle dig fagligt og personligt.

Vi belønner din indsats med en attraktiv lønpakke, der inkluderer pensionsordning og sundhedsforsikring. Du får også adgang til en række medarbejdergoder, såsom rabat i Coops butikker, sommerhusudlejning, personaleklubber og indkøbsfordele. Du får desuden fleksible arbejdstider og mulighed for hjemmearbejde.

Din arbejdsplads bliver på Coops Servicekontor i Albertslund.

Interesseret?

Er du klar til at blive vores nye Team Lead – SAP Udvikling & Integrationer? Så skynd dig at sende dit motiverede CV via vores online ansøgningsformular. Ansøgningsfristen er den 27. februar 2024, men vi holder løbende samtaler, så vent ikke for længe.

Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Martin Marott Post, Manager Cross Application Services på telefon +45 20 60 16 80 eller mail på [email protected]

Vi ser frem til at modtage din ansøgning!

I Coop går vi op i at skabe et inklusivt og mangfoldigt miljø, og vi søger aktivt efter kvalificerede kandidater uanset køn, kønsidentitet, seksuel orientering, etnicitet, religion, handicap eller alder. Du bliver en del af en mangfoldig og inkluderende virksomhed, hvor vi ser forskellighed som en styrke.
Vi ønsker at skabe lige muligheder for alle samt sikre en effektiv og retfærdig rekrutteringsproces. Det er derfor op til dig, om du ønsker at vedhæfte en ansøgning samt et billede.

Coop er en af Danmarks førende udbydere af dagligvarer. Vi driver kæderne Kvickly, SuperBrugsen, Dagli’Brugsen, Coop 365discount samt Coop.dk Shopping. Vi er omkring 40.000 medarbejdere og sammen med brugsforeningerne har vi en samlet omsætning på ca. 43 milliarder kr. i vores ca. 1000 butikker over hele Danmark. Derfor er der mange muligheder for både nye opgaver og uddannelse og ikke mindst jobskifte internt i Coop. Vi er ejet af vores ca. 1,8 million medlemmer.

Denne jobannonce blev oprindeligt opslået på https://www.ofir.dk/
(Den originale annonce kan ses på: https://www.ofir.dk/showojob?ofirid=816e5b0e)
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Albertslund.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Albertslund
  • Tirsdag den 27. februar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse i Greve er et tilbud for unge med generelle indlæringsvanskeligheder, udviklingsforstyrrelse inden for autismespektret, ADHD og andet. Fælles for målgruppen er, at de alle har brug for et specialiseret uddannelsestilbud. Tilbuddet rummer op til 55 unge i aldersgruppen 16-25 år.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Arenaskolen er en af Greve Kommunes 9 folkeskoler. Skolens elevgrundlag repræsenterer en etnisk mangfoldighed, hvor der er respekt for forskellighed i hverdagen. Skolen arbejder målrettet med, at eleverne præsterer højt i deres faglige udvikling.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Som souschef for Sundhed & Pleje kommer du til at få en afgørende rolle i at nytænke og fremtidssikre vores ældrepleje og vores sundhedsfremme. Vi drømmer om en leder, der vil udfordre vores strukturer og hjælpe os med at se nye muligheder, både i den virkelighed vi står i lige nu, men også i fremtiden.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Albertslund

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Albertslund over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 1
23. maj 2024 2
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1
13. maj 2024 1
12. maj 2024 1
11. maj 2024 1
10. maj 2024 1
9. maj 2024 2
8. maj 2024 2
7. maj 2024 2
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2