Hjertevarm, erfaren og initiativrig leder til Entreprenørgården

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Fyn

Vores nuværende leder går på en velfortjent pension efter mange års virke. Derfor søger vi en ny leder, som vil drive og sætte den fremtidige retning for Entreprenørgården i Assens Kommune.

Om jobbet


Du vil, udover at være leder for Entreprenørgårdens medarbejdere, være direkte leder for de to formænd for henholdsvis vejafdelingen og den grønne afdeling. Entreprenørgården varetager en række opgaver som vedligeholdelse af grønne områder og skilte, affaldshåndtering, servicering og reparation af maskiner, vejdrift og en masse andet.

Som leder vil du få det overordnede faglige, økonomiske og personalemæssige ansvar for Entreprenørgårdens drift og udvikling. Du vil bl.a. arbejde med, hvordan Entreprenørgården kan udvikle sig i endnu højere grad som værende en nytænkende, rummelig, inkluderende og bæredygtig arbejdsplads.

På Entreprenørgården har vi et mål om at være den bedste kommunale entreprenørgård i 2028 – målt på trivsel. Du skal derfor som leder være passioneret og interesseret i at videreudvikle og prioritere arbejdsglæde og faglig stolthed samt at skabe rammerne for en rummelig og involverende arbejdsplads. Dette involverer bl.a. fokus på at tage et socialt ansvar, da Entreprenørgården er en socialt inkluderende arbejdsplads, hvor vi tager et medansvar for de borgere, der har brug for en ekstra hånd på arbejdsmarkedet. Ligeledes har vi i Assens Kommune en ambitiøs klimastrategi, og du vil som leder arbejde med at tænke klima ind i alle opgaveløsninger – både når det gælder indkøb, teknologi og arbejdsgange.

Du skal sammen med den øvrige ledergruppe lave årsbudgetlægning, som du i dagligdagen skal være med til at følge og korrigere. Hvis forudsætningerne ændres, er det dit ansvar at handle. Det er derfor vigtigt, at du er økonomisk velfunderet og ansvarsbevidst.

Hvem er du


Du har formentlig en erhvervsuddannelse – gerne suppleret med en teoretisk overbygning fx som skov- og landsskabsingeniør, bygningskonstruktør, jordbrugsteknolog eller lignende, samt en ledelsesmæssig efter- eller lederuddannelse. Din uddannelsesmæssige baggrund er dog ikke så væsentlig for os – det er derimod din tilgang til ledelse og ledelsesmæssig erfaring.

Det er vigtigt, at du har en god ledelsesmæssig ballast og erfaring, så du både kan varetage økonomi, udvikling og ikke mindst personale.

Du vægter tillid og kommunikation højt, og du har en motiverende tilgang til at indgå i dialog med medarbejderne og andre. Som leder er du synlig, og du sætter pris på den faglige og menneskelig dialog og kan være sparringspartner for medarbejderne i deres arbejde. Du ser medarbejderne som individer, respekterer deres forskelligheder og er i stand til at sætte deres faglighed fri.

Desuden har du erfaring med udbud, indkøb og økonomistyring og søger råd og vejledning hos din økonomikonsulent efter behov.

Konkret forventer vi, at du:

  • Har ledelsesmæssig erfaring
  • Har erfaring med økonomistyring
  • Vægter dialog højt og er en dygtig kommunikator, som på en forståelig, troværdig og direkte måde formår at formidle sine budskaber
  • Stiller spørgsmålstegn og ikke er bange for at prøve nye idéer af
  • Kan udvikle, nytænke og definere vores kerneopgave for fremtiden
  • Er nysgerrig, lyttende og lydhør over for idéer og involverer medarbejdere, som har en stor faglig viden
  • Har en nysgerrig, opmærksom og rummelig tilgang til medarbejdere og deres hverdagsliv
  • Har en åben, værdibaseret og anerkendende ledelsesstil, hvor udfordringer og problemer er noget man taler åbent om og løser sammen
  • Bevarer roen og overblikket i pressede situationer og er ikke bange for at handle.

Vi tilbyder dig


Til gengæld tilbyder vi dig et spændende job, hvor du har rig mulighed for at sætte dit præg på Entreprenørgårdens udvikling og udvikle dig som leder. Du bliver leder for ca. 75. medarbejdere, der har en stor faglighed og motivation for deres arbejde.

Du tilbydes:

  • Et spændende job med muligheder for at nytænke og videreudvikle Entreprenørgården
  • Mulighed for personlig og faglig udvikling som leder samt for supplerende lederuddannelse
  • Gode muligheder for dialog og sparring – herunder et tæt samarbejde med lokale borgere og kommunens lokalråd
  • En fysisk placering tæt på medarbejderne og formænd
  • Et arbejdsmiljø med højt til loftet, åbenhed og dialog som bærende elementer
  • Deltagelse i ledergruppen i Trafik og Ejendom, hvor der er et tæt og tillidsbaseret samarbejde.

Hvem er vi


Entreprenørgården er en decentral institution i Assens Kommune, som består af 75 medarbejdere fordelt på tre afdelinger: vejafdelingen, den grønne afdeling og værkstedet.

Du vil få din daglige gang på Entreprenørgården i Aarup i nye og åbne lokaler.

Læs meget mere om Entreprenørgården.

Løn og ansættelsesvilkår


Stillingen er en fuldtidsstilling med tiltrædelse den 1. november 2023.

Du vil referere til chefen for Trafik og Ejendom.

Løn og ansættelsesvilkår sker i henhold til gældende overenskomst og ud fra reglerne om lokal løndannelse. Vi gør opmærksom på, at du selv skal indhente straffeattest ved ansættelse.

Vil du vide mere


Har du spørgsmål til stillingen, er du meget velkommen til at kontakte chef for Trafik og Ejendom Lars Evald på tlf. 23 81 28 00 eller på LinkedIn.

Hvis du er nysgerrig på, hvad Assens Kommune er for en arbejdsplads, kan du følge os på LinkedIn eller Facebook.

Ansættelsesproces


Ansøgningsfristen er den 6. september 2023 kl. 23.59.

Første samtalerunde med ansættelsesudvalget forventes at blive afviklet den 13. september 2023.

Som led i rekrutteringsprocessen foretages der mellem første og anden samtale en personprofilanalyse med efterfølgende tilbagemelding af vores HR-afdeling. Tilbagemeldingen gives personligt på Assens Rådhus den 21. september 2023.

Anden samtalerunde med ansættelsesudvalget forventes at blive afviklet den 26. september 2023.

Vi glæder os til at høre fra dig!


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende på Fyn

Jobbet er oprettet på vores service den 16.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Fyn

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Munkebo

    Are you looking for a new exciting opportunity in a global organisation and would like to be a part of a green energy transition? Currently, we are looking for PE Engineer to join the department to..
    • Afdelingsleder
    • Munkebo
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense C

    Er du klar til at tage ansvaret for projektafdelingen i en virksomhed med en passion for effektivitet og teknologi? Så er det måske dig, vi søger!På vegne af EFFIMAT Storage Technology A/S søge..
    • Afdelingsleder
    • Odense C
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense

    Er du den nye salgsleder eller souschef i REMA 1000 Dalum? Til vores dagshold er vi på jagt efter vores 5. mand/kvinde, der skal være med til at drive vores hverdage og weekender til et endnu høj..
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Odense

    Vil du være en del af et nyetableret ledelsesteam på en folkeskole med ambitioner, gejst og en stærk holdånd, hvor vi alle dage arbejder mod at være den bedste skole for områdets børn? Vil du være .
    • Afdelingsleder
    • Odense
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder på Fyn

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Fyn over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Fyn.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Fyn over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
12. juni 2024 53
11. juni 2024 53
10. juni 2024 56
9. juni 2024 68
8. juni 2024 66
7. juni 2024 67
6. juni 2024 64
5. juni 2024 71
4. juni 2024 67
3. juni 2024 65
2. juni 2024 65
1. juni 2024 66
31. maj 2024 64
30. maj 2024 61
29. maj 2024 62
28. maj 2024 64
27. maj 2024 62
26. maj 2024 61
25. maj 2024 62
24. maj 2024 61
23. maj 2024 65
22. maj 2024 65
21. maj 2024 66
20. maj 2024 68
19. maj 2024 70
18. maj 2024 68
17. maj 2024 70
16. maj 2024 68
15. maj 2024 75
14. maj 2024 74
13. maj 2024 72