Erfaren leder til udvikling af administrative funktioner i Rigshospitalets produktionskøkkener

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Glostrup

Trives du med ansvar og udfordringer i hverdagen og har du lyst til at være leder på en spændende og dynamisk arbejdsplads i forandring? Kan du se dig selv blive en del af en kultur hvor den enkelte medarbejder anses som afdelingens absolut største og vigtigste ressource?

Så er denne stilling måske noget for dig.

Om os:

Til en nyoprettet stilling i Enhed for Mad og Drikke (EMD) søger vi en alsidig og ambitiøs leder til udvikling af enhedens administrative funktioner. Stillingen betegnes som funktionsleder for stabe- og støttefunktioner.

Funktionerne understøtter operationelt Rigshospitalets produktionskøkkener på matriklerne Blegdamsvej og Glostrup.

EMD har i alt ca. 350 medarbejdere. EMDs medarbejdere spænder fra ernæringsassistentelever, slagtere, bagere, kokke, rengøringsassistenter til stabens administrative personale i form af produktionsplanlæggere, økonomicontrollere, vagtplanlægger, kostkonsulenter, projektledere, indkøbere, diætist, kvalitets- og fødevarekonsulenter.

Vi værdsætter tværfaglighed i vores opgaveløsning og nyder godt af vores forskellige baggrunde. Vi er stolte af at være en multikulturel afdeling som består af ansatte fra mange forskellige lande, med mange forskellige kulturer og forskellige sprog.

Alle bidrager til en arbejdsplads hvor det er vigtigt at kunne rumme og anerkende forskellighed, som er spændende og rummelig, og hvor vi har plads til at være den, du er. Sammen leverer vi hver måned blandt andet ca. 7.600 kg kartofler, 50.000 stk. frugt, 26.000 liter mælk, 11.000 liter suppe og 14.300 kg brød/boller til patienterne.

Enhed for Mad og Drikke (EMD) er en af syv enheder, som hører under Rigshospitalets Servicecenter. De øvrige seks enheder i Servicecentret varetager serviceopgaver inden for f.eks. rengøring, intern logistik, patienttransport, information/omstilling, patienthotel, genbehandling af instrumenter og mange andre opgaver som går på tværs af hospitalerne.

Om stillingen:

Du bliver den sjette medlem af en engageret ledergruppe, som består af to funktionsledere med ansvar for produktion af mad, to funktionsledere med ansvar for pakke- og lagerflow, opvask og rengøring samt en funktionsleder med ansvar for hospitalets cafeer og personalekantine.

Efter en ekstraordinær periode med stigende råvarepriser og kraftig vækst i produktionen som følge af nybyggerier og omlægninger i regionen, er ledergruppen i gang med at finde sine ben i en ny organisering. Der arbejdes på at sikre en effektiv og ressourcebevidst drift med blandt andet fokus på udvikling og omlægning af køkkenets kostkoncepter, omlægning af produktionen, udvikling af IT-systemer, reorganisering af medarbejderteams strukturen samt renovering af fysiske rammer. Der er vilje til modernisering og forandring for at sikre, at den samlede EMD giver bedst mulig værdi til gavn for patienter og kerneopgaverne, samtidig med at det gode arbejdsmiljø og trivsel fastholdes. Der vil derfor være gode muligheder for at præge udviklingen med såvel ledergruppen som øvrig organisation.

Gruppen refererer til funktionschefen, som til sammen dækker over økonomi- og vagtplanlægningsteam. Gruppen er i rivende udvikling, så det er derfor vigtigt at du har evner til at opbygge gode samarbejdsrelationer.

Med reference til funktionschefen, får du det overordnede ansvar for den daglige ledelse af stabens 18 administrative medarbejdere, der består af både medarbejdere, der har arbejdet i EMD i mange år og helt nyansatte.

Opgaverne, som staben løser, er blandt andet produktionsplanlægning, kundeservice, indkøb, menu- og kostudvikling, rådgivning af klinisk personale omkring kost og ernæring, drift og vedligehold af EMDs IT-systemer, hygiejne- og fødevaresikkerhed, samt uddannelse af elever og praktikanter inden for ernæring og sundhed.

Du skal derfor være indstillet på blive involveret i mange forskellige opgavetyper. Det kræver at du har et godt overblik, en struktureret tilgang til dine opgaver og evnen til at implementere nye tiltag og bidrage til et godt og trygt arbejdsmiljø.

Størstedelen af medarbejderne er organiseret i selvkørende teams. Antal af teams og medarbejdere er nogenlunde lige fordelt mellem matriklerne Blegdamsvej og Glostrup. De resterende få medarbejdere arbejder på begge matrikler og samarbejder på flere niveauer og på tværs af EMD’s organisation. En kompleksitet, du skal kunne håndtere og udnytte både i de daglige driftsopgaver og i nye projekter.

Den ønskede profil:

Du har flere års erfaring med personaleledelse, og du har indblik i og erfaring med drift af administration og støttefunktioner til produktion og logistik, samt du i en eller anden grad har erfaring med økonomistyring og IT-systemer til styring af ordre, produktion, lager og administration.

Du skal være interesseret i at udvikle og sparre med dine medarbejdere, skabe indsigt i og interesse for deres opgaver. Du skal foruden at sparre med medarbejderne også være nysgerrig på mennesker og kunne lede med udgangspunkt i den enkelte medarbejders behov.

Vi forestiller os, at du har færdigheder i stil med:

  • Erfaren og tydelig leder, der kan holde fokus på at medarbejderne trives og kan udfører deres arbejde effektivt og meningsfuldt
  • Evner at se potentialet og mulighederne i både mennesket, processerne og organisationen
  • Kan motivere medarbejderne til at løfte i flok
  • Initiativrig, engageret, fleksibel og bidrager med et godt humør
  • Opmærksom på det gode samarbejde og bidrager selv med gode kommunikative evner
  • Har overblik, også selvom der er mange bolde i luften – stadig med et smil
  • Klar til at være en del af en større ledergruppe, hvor der er fokus på helhed, fælles mål, god sparring og personlig udvikling som leder
  • Relevant erfaring fra administration og drift reguleret storproduktion så som fødevarer, medico, og hygiejneindustrien er fordel, men ikke et krav

Vi tilbyder:

  • En spændende arbejdsplads i konstant udvikling
  • Et arbejde med tæt kontakt til medarbejdere og lederkollegaer
  • Dygtige og engagerede medarbejdere med et smil på læberne
  • Spændende arbejdsopgaver i en til tider hektisk organisation
  • Værdibaseret ledelse – trivsel, ansvarlighed, troværdighed og professionalisme
  • En stilling, hvor du som leder, ikke er en aktiv spiller i selve opgaveløsningen

Da Rigshospitalet består af både Rigshospitalet i Glostrup og Rigshospital på Blegdamsvej, skal du forvente at kunne arbejde og færdes på begge matrikler.

Hvis du kan se dig selv i stillingen, så er det måske dig, vi står og mangler. Vi vil se frem til din ansøgning.

Ansættelsesvilkår:

Fast ansættelse, 37 timer pr. uge, forventet opstart snarest muligt.

Organisationsplan og stillingsbeskrivelse kan rekvireres ved at kontakte Funktionschefen.

Har du yderligere spørgsmål - kontakt da: Funktionschef Helle Hansen tlf. 30 66 96 10.

Ansøgningen skal være os i hænde senest mandag den 28. februar 2023.

Samtaler forventes afholdt i uge 10. og uge 11.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Glostrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Glostrup
  • Tirsdag den 28. februar 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager - Miu Miu, Copenhagen. Miu Miu was born in 1993 from the independent and unconventional spirit of Miuccia Prada. Now Miu Miu open their first store in Denmark.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Fri kontakt
    Er du klar til at tage styringen og sætte den strategiske retning for DI's Møde- & Eventcenter i hjertet af København? Er du en passioneret leder med en unik evne til at samle og inspirere forskellige teams?
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Storkøbenhavn

    Head of Nuuday Data Office – Copenhagen To a newly established role that is crucial in today’s data-driven business landscape, where Nuuday generates and handles a vast and ever-growing amount .
    • Afdelingsleder
    • Storkøbenhavn
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Glostrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Glostrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 5
23. april 2024 4
22. april 2024 4
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 3
16. april 2024 3
15. april 2024 3
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4
11. april 2024 2
10. april 2024 1
9. april 2024 1
8. april 2024 1
7. april 2024 1
6. april 2024 1
5. april 2024 1
4. april 2024 3
3. april 2024 3
2. april 2024 3
1. april 2024 3
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4