Leder for Kvalitetssektionen ved Vedligeholdelsesafdeling LUFT

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Karup J

Vil du være med til at lede en af Danmarks største flytekniske organisationer? Har du en baggrund i flyindustrien, tekniker eller ingeniør og med et godt kendskab til uddannelsesvirksomhed, kvalitetsledelses- og styringssystemer?
Eller har du mod på at blive udfordret indenfor området?

Så skal vi have en dialog om et fremtidigt samarbejde.

Stillingen er slået op civilt og militært.

Om os

Vedligeholdelsesafdeling LUFT (VA LUFT) er organiseret under FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE. VA LUFT har to flyværksteder beliggende på de to flyvestationer Karup og Aalborg, en flyteknisk uddannelseseskadrille på Flyvestation Karup, en koordinationssektion i Brabrand samt en kvalitetssektion, som du vil blive chef for.

Kvalitetssektionen har ansvaret for kvalitetssystemerne, der overvåger overensstemmelse med gældende standarder og procedurer i produktionen ved henholdsvis Vedligeholdelsesområde Karup (VO KAR) og Vedligeholdelsesområde Aalborg (VO AAL) og understøtter rapportering af afvigelser, herunder kvalitetsinspektioner på luftdygtighedskritisk vedligeholdelse og intern audit, hvor systemansvaret er placeret ved VO KAR og VO AAL.

Kvalitetssektionen støtter øvrige kvalitetsfunktioner ved FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE og bidrager til drift, udvikling og vedligehold af relevante ledelsessystemer.

Sektionen består af to kvalitetselementer, hvor det ene element er fysisk placeret på Flyvestation Karup, og det andet element er fysisk placeret på Flyvestation Aalborg.

Om stillingen

Du indgår i VA LUFT ledelse bestående af en oberstløjtnant samt 5 majorer.

I stillingen skal du være den nominerede EASA Form 4 godkendte Quality Manager for FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTEs civile Part 145 og 147 certificeringer samt den tilsvarende position i den militære DKMAR 145 og 147.

Som Quality Manager skal du være garanten for kvalitetsledelsessystemernes vedblivende overensstemmelse med gældende standarder, og du har derfor løbende kommunikation med eksterne myndigheder, akkrediterende og certificerende organer. DKMAR er i sin helhed under implementering i forsvaret, og du vil derfor kunne påvirke udviklingen indenfor området.

Din opgaveportefølje indeholder drift, udvikling og vedligeholdelse af procedurer for audit, inspektion, træning, analyse af eksamensresultater og uddannelsesforløb, kompetenceafklaring og autorisation.

Desuden bidrager kvalitetssektionen til den generelle drift i enhederne, udvikling og vedligeholdelse af kvalitetsledelsessystemets procedurer og støtter enhedernes koordination og behandling af afvigelser og reklamationer.

Kvalitetssektion Luft bidrager ligeledes til udvikling og overvågning af FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTEs overordnede certificerede ledelsessystemer iht. ISO 9001 og OHSAS 18001.

Du er i besiddelse af et kørekort til bil.

Selvom dit faste tjenestested er i Karup, så vil det være muligt for dig at arbejde fra Aarhus og Aalborg, hvis det passer bedre ind i planlægningen.

Om dig

Du har gerne en uddannelsesbaggrund inden for flyteknik eller en relevant ingeniørbaggrund med optimalt set fem års erfaring fra praktisk og administrativt arbejde i flyvedligeholdelse.

Vi ser gerne, at du har et indgående kendskab til EASA Part 66, 145 og 147 og har et generelt kendskab til EASA Part M og 21 samt ICAO.

Desuden har du helst et indgående kendskab til kvalitetsledelses-, styrings- og sikringssystemer og optimalt set uddannelse og auditerfaring som Lead Auditor.

Det er ønskeligt, at du har erfaring inden for tilsvarende EASA Form 4 godkendte ledelsesfunktioner og gerne undervisningserfaring inden for flyteknisk grunduddannelse eller efteruddannelse.

Som person er du nysgerrig, modig, viljestærk og positiv. Du arbejder selvstændigt og har gode analytiske kompetencer. Du besidder gode lederevner, og du formår at skabe gode resultater og fremdrift sammen med andre.

Du kommunikerer klart i skrift og tale på dansk og engelsk.

Du får en spændende hverdag med muligheder for udvikling i et nært samarbejde med den øvrige ledelse af Vedligeholdelsesafdeling Luft. Du får den nødvendige introduktion til opgaverne samt relevant efteruddannelse.

Ansættelsesvilkår

Som civil ansættes og aflønnes du i henhold til den til enhver tid gældende relevant overenskomst. Derudover har du mulighed for at forhandle et tillæg afhængig af dine kvalifikationer og erfaring. Hertil kommer arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som militær besættes stillingen efter protokollat af 23. maj 2019 til overenskomst for akademikere i staten om officerer under Forsvarsministeriet. Stillingen er indplaceret i løngruppe 5 som omfatter majorer og orlogskaptajner.
Ansættelsen er betinget af, at du kan bestå Forsvarets fysiske basiskrav og ved helbreds- og tandlægevurderinger erklæres for fuldt egnet til udsendelse i internationale operationer. Såfremt du er udpeget til INTOPS, skal du gøre opmærksom på dette i sin ansøgning.

For både civile og militære ansøgere:
Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfatter af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Du har som ansat pligt til at forrette tjeneste uden for landets grænser, herunder ved enheder i internationale operationer med henblik på deltagelse i konfliktforebyggende, fredsbevarende, fredsskabende, humanitære og andre lignende operationer.

Dit faste tjenestested er Karup.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingerne, er du velkommen til at kontakte oberstløjtnant Finn Christensen på telefon 2249 7490.

Hvis du har spørgsmål til løn eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-Konsulent Sandra Bengtson Heede, Forsvarsministeriets Personalestyrelse på telefon 728 19172.

Ansøgningsfristen er den 28. februar 2023.
Samtaler forventes afholdt umiddelbart herefter.
Ansættelse efter aftale.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket, hvor du vedhæfter ansøgning, CV og uddannelsesbevis. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE
FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE er en kvalitetsledelses og arbejdsmiljøbevidst servicevirksomhed, der vedligeholder, reparerer og modificerer Forsvarets materiel. En del af virksomheden er i dag ISO og arbejdsmiljøcertificeret, hvilket forventes at blive udbredt til hele organisationen. Myndigheden beskæftiger ca. 1700 medarbejdere.

FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE består af en Vedligeholdelsesdivision med seks vedligeholdelsesområder fordelt geografisk over hele landet, og en Planlægnings- og Koordinationsdivision beliggende i Brabrand. De seks Vedligeholdelsesområder er specialiseret i at reparere, vedligeholde og modificere specifikke materielsystemer indenfor deres faglige søjle. Planlægnings- og Koordinationsdivisionen består af en Forretningsafdeling og en Driftsafdeling, som varetager koordinerende planlægning, uddannelse, styring, controlling og udvikling af FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE.

Ud over at reparere og vedligeholde Forsvarets materiel så støtter FORSVARETS VEDLIGEHOLDELSESTJENESTE Forsvarets operationer og missioner med veluddannet militært teknisk personel, der udlånes til Forsvarets enheder iht. aftalte planlægning eller ad hoc i særlige tilfælde.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Karup J.

Jobbet er oprettet på vores service den 18.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Karup J
  • Tirsdag den 28. februar 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Lem St

    Are you a highly skilled NPM Quality Specialist with a can do attitude? we might have an ideal career opportunity for you in our New Product Master department! Power Solutions Quality Improvem..
    • Afdelingsleder
    • Lem St
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Engesvang

    Are you an energetic and detail-oriented project manager? Are you motivated by the idea of managing projects within customised workwear solutions for our Dutch-speaking customers – from initial ide..
    • Afdelingsleder
    • Engesvang
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Holstebro

    Quickpoint søger Souschef til Holstebro som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af s..
    • Afdelingsleder
    • Holstebro
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Vestjylland

    Vil du være med til at sætte retning for hele kommunens HR- og kommunikationsindsats? Motiveres du af at kunne gøre en forskel for kommunens medarbejdere og borgere? Betyder det noget for dig at væ..
    • Afdelingsleder
    • Vestjylland
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Karup J

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Karup J over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0
16. april 2024 0
15. april 2024 0
14. april 2024 0
13. april 2024 0
12. april 2024 0
11. april 2024 0
10. april 2024 0
9. april 2024 0
8. april 2024 0
7. april 2024 0
6. april 2024 0
5. april 2024 0
4. april 2024 0
3. april 2024 0
2. april 2024 0