GLOBAL CRM COORDINATOR TIL AVK HOLDING A/S

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Galten

Har du lyst til at arbejde i en koncern, hvor vi globalt bidrager til en bæredygtig håndtering af drikke- og spildevand, som har vital indflydelse på sundhed og livskvalitet, samt på energiforbrug og klima?

Er du løsningsorienteret, serviceminded og brænder du for digitale tools indenfor Sales Excellence og Marketing i CRM? Har du mod på at videreudvikle dig i et godt miljø med fagligt dygtige kollegaer, hvor vi samarbejder på tværs af både afdelinger og landegrænser, så er det dig vi mangler i Group Sales Excellence & Marketing.

Bliv en del af et stærkt Sales Excellence & Marketing Team
Du bliver en del af AVK Gruppens Sales Excellence & Marketing team, som består af 7 medarbejdere. Som Global CRM Coordinator vil du arbejde sammen med AVK-selskaber med reference direkte til vores Group CRM Manager.

AVK Group CRM afdelingen hjælper med implementering af salgsprocesser og CRM Dynamics 365 i AVK-selskaber over hele verden for, at forbedre deres potentiale til at skabe resultater indenfor salg og marketing, der overstiger kundernes forventninger. I den forbindelse er der behov for koordinering og brugersupport til vores mange globale AVK-selskaber.

Dine primære arbejdsopgaver
Der vil være flere parallelle aktiviteter i gang samtidigt, f.eks. træning af de enkelte brugere i eksekvering og monitorering af CRM aktiviteter, løbende møder med vores selskaber, optimering af den nuværende platform samt supportopgaver i samarbejde med vores IT-partner. I hele processen vil dine kommunikationsevner, selvstændighed, effektivitet og kvalitetsbevidsthed være essentielle. Herudover er det vigtigt, at du værdsætter punktlig levering af dine opgaver, da de lokale salgsselskaber er afhængige af dit arbejde.

Dine primære arbejdsopgaver vil indeholde:

  • Løbende møder og undervisning i eksekvering og monitorering af CRM aktiviteter til de lokale selskaber.
  • Udarbejdelse af undervisningsmateriale, primært online guidelines til CRM ecademy.
  • Supportering af vores lokale selskaber med best practice salgsprocesser, oprettelse af brugere, lister, rapporter, dashboards mm.
  • Servicesupport, koordinering af fejlrettelser og brugertest til CRM platformen, sammen med vores tekniske udviklere hos vores IT Partner.
  • Medvirke til udvikling og implementering af CRM platformen til vores lokale selskaber.

Dine kvalifikationer

Vi forestiller os, at du kommer fra en lignende stilling. Det vil være en fordel, hvis du tidligere har arbejdet med Dynamics 365 CE/CRM.

Vi forventer at du;

  • Har en relevant uddannelsesmæssig baggrund som bachelor eller kandidat med fag der fokuserer på IT, forretningsprocesser eller kommercielt indenfor salg og marketing. Men det vigtigste er, at du har flere års specialiseret erfaring med support, koordinering og udvikling af Dynamics 365 CE/CRM.
  • Har en brugerforståelse og konkret erfaring med undervisning i eksekvering og monitorering af CRM aktiviteter.
  • Kan arbejde selvstændigt og i samarbejde med andre – og er serviceminded med lysten til at dygtiggøre andre i best practices.
  • Kommunikerer på forretningsniveau på engelsk i både skrift og tale.

Din arbejdsplads
Vores hovedsæde ligger i Galten mellem Århus og Silkeborg, men du vil få kollegaer spredt over hele verden. Der forventes lidt rejseaktivitet som en del af jobbet.

I Group Sales Excellence og Marketing afdelingen har vi fokus på, at det skal være sjovt at gå på arbejde, samtidig med at vi ligger stor vægt på både sparring samt personlig og faglig udvikling. Vi har en uformel omgangstone og en spændende hverdag, hvor ikke mange dage er ens.

Ansøgning
Vi afholder løbende ansættelsessamtaler og går efter opstart hurtigst muligt, når vi har fundet den rette kandidat. så skynd dig at få en ansøgning sendt afsted.

Vi tilbyder løn efter kvalifikation og erfaring.

Ansøgning, CV samt eventuelle spørgsmål til jobbet kan sendes til [email protected], mrk ”Global CRM Coordinator”.

Alle henvendelser behandles naturligvis fortroligt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Galten.

Jobbet er oprettet på vores service den 17.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Galten
  • Tirsdag den 28. februar 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Vil du med ombord på en vækstrejse, hvor du kan sætte dit personlig aftryk på den daglige drift hos en virksomhed, som er i rivende udvikling? Så læs mere om denne spændende mulighed. GreenOil er en virksomhed, der designer, producerer og markedsfører en unik serie af offline oliefiltersystemer.
    • Afdelingsleder
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Risskov

    Tilbudsleder: vil du være med til at vinde tværfaglige anlægs- og energiprojekter? Og trives du med at styre tilbudsprocessen i tæt samarbejde med dygtige fagspecialister og samarbejdspartnere?.
    • Afdelingsleder
    • Risskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Have you ever wondered how imported goods from all corners of the world find their way to you? APM Terminals is an important link between Scandinavia and the world market, and we oper..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Have you ever wondered how imported goods from all corners of the world find their way to you? APM Terminals is an important link between Scandinavia and the world market, and we oper..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Galten

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Galten over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
1. maj 2024 1
30. april 2024 1
29. april 2024 1
28. april 2024 1
27. april 2024 1
26. april 2024 1
25. april 2024 1
24. april 2024 1
23. april 2024 1
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1