Afdelingsleder til Familiehuset

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Grenaa

Forebyggelse og Tidlig Indsats (FTI), Familiehuset og Sundhedsplejen søger en Afdelingsleder til Familiehuset pr. 1 maj 2024 eller snarest.
Familiehuset består af 2 teams, beliggende i henholdsvis Allingåbro og Grenaa. Du vil få base i Grenaa på Gymnasievej 5.

Familiehusets målgruppe er børn og unge i alderen 0 – 18 år og deres familier.

Vi søger en leder som kan dokumentere en solid ledererfaring med tilhørende uddannelse. Gerne med en baggrund som psykolog/familiebehandler, eller pædagog, også gerne med terapeutisk erfaring i at arbejde med udsatte børn, unge og deres familier.

Familiehuset løfter en bred vifte af forskellige indsatser, jf. bestemmelserne i Barnets lov, som er trådt i kraft d. 1. januar 2024. Lige nu er vi i begyndelsen af processen med at implementere denne. Dette gøres, på baggrund af et ”produkt” der er skabt på en fælles temadag i december 2023 med myndighed. Vi er på samme tid i gang med en omorganisering af vores enhed, hvilket du som vores nye leder forventes at være med til at udvikle og ikke mindst at implementere.

Personalegruppen er tværfagligt sammensat og består af medarbejdere, hvis grunduddannelser er psykolog, pædagog, socialrådgiver m.fl. Vores målgruppen er meget bred og er forandret gennem de seneste år, i takt med at der henvises flere børn og unge med bl.a. autismespektrum forstyrrelser, og andre funktionsnedsættelser. I takt med at vi implementerer Barnets lov, implementerer vi også flere pakke og gruppe forløb b.la. til disse målgrupper. Ydelserne omfatter praktisk pædagogisk støtte, familiebehandling, hjemmebaseret familiebehandling, terapeutiske samtaler, psykologsamtaler, støttet og overvåget samvær, supervision og vejledning af plejefamilier, sorg - og krisehjælp, legeterapi samt diverse gruppetilbud, nogle evidens- og manualbaserede. Desuden tilbyder vi forløb ift. ”Få styr på angsten”, Samarbejde efter skilsmisse og NFPP.

Som afdelingsleder for Familiehuset refererer du direkte til aftaleholderen og har et tæt samarbejde med afdelingslederne i henholdsvis FTI samt sundhedsplejen og dagbehandlingen. Du bliver dermed en del af en mindre ledergruppe, med et tæt samarbejde og en uformel tilgang til opgaverne. Aftaleenheden har i alt ca. 70 ansatte, samt et stort antal eksterne medarbejdere og er fordelt på 4 adresser. Vi arbejder på, at vi indenfor en overskuelig tid, alle bliver tilhørende en adresse i Grenaa.

Det forventes, at du er med til at sætte dit præg på udviklingen af Familiehuset og sammen med medarbejdere og ledere i enheden, at iværksætte og implementere nye tiltag, så vores opgaveløsning og tilbud er tilpasset borgernes krav og behov. Familiehuset har gennem de sidste år, været igennem en del forandringer og der er en forventning om, at du som leder, kan lede dine medarbejdere, også på distancen, da de lige nu er på to forskellige adresser.

Som person er du synlig, nærværende og kommunikerer klart og tydeligt. Du er nysgerrig, lyttende og vægter dialog og samarbejde. Du kan kommunikere, engagere, inspirere og tænke nyt, også på tværs, for at finde nye muligheder og løsninger.

Primære opgaver til en start er:
  • Fokus på implementering af Barnets lov. Du skal tage fat hvor vi er kommet til i Familiehuset og samarbejde ind i, hvor den samlede enhed er i dette arbejde. Det vil til en start betyde at du skal kunne arbejde rammesættende så personalet hjælpes godt på vej i det nye.
  • Du skal have fokus på trivsel og udvikling, samt understøtte en positiv kulturforandring, som er sat i gang.
  • Du skal have fokus på og understøtte personalets faglige kompetencer, så de er afstemt med deres opgaver, så der leveres ydelser af høj kvalitet.
  • Du arbejder for et specialiseret og fagligt miljø, der skaber plads til udvikling, og hvor medarbejdere konstruktivt kan udfordre hinanden på faglige tilgange og løsninger.
  • Du giver faglig sparring, ligesom du giver særlig støtte i komplicerede sager. Du har overblik over antal visiterede og igangværende forløb. Det er nødvendigt med et tæt, smidigt og fleksibelt samarbejde med myndighedsrådgivere og andre samarbejdspartnere.

Vi tilbyder:
  • En spændende arbejdsplads i udvikling med mange forskellige opgaver.
  • En arbejdsplads hvor der kontinuerligt arbejdes med arbejdsmiljøet
  • Et veltilrettelagt introduktionsprogram, hvor der er taget hensyn til de opgaver du skal have kendskab til, til samarbejdspartnere, både internt og eksternt og dit samarbejde ind i ledelsesgruppen.
  • Stor mulighed for at få indflydelse og bringe din ledelsesfaglighed i spil.
  • Engagerede og dygtige medarbejdere og kollegaer.
  • En nærværende og tydelig ledelsesgruppe, der arbejder både sammen og i teams så opgaver løses relevant. Vi sætter rammer, retning og ambitioner for arbejdet såvel i egne afdelinger som i den samlede enhed.
  • En enhed hvor der er humor og hvor vi vægter at grine sammen og hvor traditioner som sommerfest og nytårskur er noget vi ser frem til.

Nyttig information:
Familiehusets afdelinger: Markedsplads 6 i Allingåbro, Gymnasievej 5 i Grenaa

Løn- og ansættelsesforhold: Ansættelse sker i henhold til gældende overenskomst.

Yderligere oplysninger: Du kan du kontakte leder, Marianne Bækager på 31 41 01 02.

Ansøgningsfrist er den 5. marts 2024.
Der holdes ansættelsessamtaler den 15. marts 2024. Der kan blive tale om en test mellem 1. og en evt. 2. samtale

Vores Norddjurs
I Norddjurs kommune arbejder vi ud fra værdierne tillid, ordentlighed, udvikling og fællesskab, som er beskrevet i vores organisations- og ledelseskodeks Vores Norddjurs.

De fire værdier er grundlaget for organisationens virke og er med i alt, vi gør. Kodekset sætter en fælles retning og er dét, der binder os sammen. Værdierne lever i den daglige praksis og i den måde vi arbejder og samarbejder på. Værdierne udspiller sig på alle ledelses- og medarbejderniveauer, samt i mødet med borger og omverden.

Læs det fulde organisations- og ledelseskodeks her:

Vores Norddjurs - Organisations- og ledelseskodeks

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Grenaa.

Jobbet er oprettet på vores service den 6.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Grenaa
  • Tirsdag den 05. marts 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Vil du med ombord på en vækstrejse, hvor du kan sætte dit personlig aftryk på den daglige drift hos en virksomhed, som er i rivende udvikling? Så læs mere om denne spændende mulighed. GreenOil er en virksomhed, der designer, producerer og markedsfører en unik serie af offline oliefiltersystemer.
    • Afdelingsleder
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Åbyhøj

    Strategien er klar, og ønsket om at styrke forankringen i Aarhus og tiltrække flere dygtige kolleger er stort. Med reference til virksomhedens adm. direktør og som medlem af ledergruppen, får d..
    • Afdelingsleder
    • Åbyhøj
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Risskov

    Tilbudsleder: vil du være med til at vinde tværfaglige anlægs- og energiprojekter? Og trives du med at styre tilbudsprocessen i tæt samarbejde med dygtige fagspecialister og samarbejdspartnere?.
    • Afdelingsleder
    • Risskov
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Højbjerg

    Vi søger en servicechef med drivkraft og lyst til at varetage det overordnede ansvar og ledelse af servicerådgiverteamet, mekanisk- og pladeværkstedet samt reservedelslageret hos Semler Mobility i .
    • Afdelingsleder
    • Højbjerg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Grenaa

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Grenaa over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
31. maj 2024 1
30. maj 2024 1
29. maj 2024 1
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 2
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 2
9. maj 2024 3
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 1