Projektkoordinator til Det Kongelige Teaters afdeling for Kommerciel Udlejning (barselsvikariat)

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Kunne du tænke dig at sælge, planlægge og afvikle arrangementer i historiske bygninger og arkitektoniske perler som Gamle Scene, Skuespilhuset og Operaen?

Kommerciel Udlejning er den del af teatret, der beskæftiger sig med udlejning af teatrets tre huse til erhvervs- såvel som kulturelle arrangementer, og vi søger nu en barselsvikar som projektkoordinator med tiltrædelse 1. maj 2024 og for minimum 10 mdr. med mulighed for forlængelse.

Du bliver en del af et team på fem kollegaer, som fordelt på teatrets tre huse varetager salg, koordinering og afvikling af arrangementer. Dit primære fokus vil blive salg og koordinering af arrangementer som konferencer, middage og møder i teatrets mødelokaler og foyers, foruden andre kommercielle aktiviteter f.eks. foto- og filmoptagelser. Derudover indeholder stillingen også håndtering af diverse administrative opgaver.

Din profil:

Du har med fordel erfaring inden for BtB-salg og en baggrund, der har givet dig gode færdigheder udi koordineringsopgaver.

Vi er på udkig efter en teamorienteret medarbejder, der:

  • Er kunde- og serviceorienteret
  • Kan varetage div. kundehenvendelser pr. telefon og mail
  • Har erfaring med salg, planlægning og/eller afvikling af arrangementer
  • Er god til at formulere sig på skriftlig dansk og engelsk
  • Har erfaring med tilbudsgivning og gensalg
  • Er administrativ og systemstærk


Det forventes, at du er serviceminded, dynamisk og professionel i dit arbejde. Du er selvkørende, og du holder af at have en udadvendt funktion. Du er diplomatisk, imødekommende, selvstændig og fleksibel. Du har blik for detaljen, og du er i stand til at overskue mange forskellige opgaver samtidig uden at miste hverken humør eller overblik. Desuden er du omstillingsparat og har respekt for andre og deres faglighed – og så sætter du pris på humor og åben kommunikation i hverdagen.

Vi tilbyder en spændende hverdag i et kreativt og kunstnerisk miljø med passionerede kollegaer. Arbejdsopgaverne varierer meget, og du vil overtage en bred og varieret pallette af arrangementer. Du vil have kontorplads i Skuespilhuset, men din hverdag vil også typisk være i både Operaen og på Gl. Scene til kundefremvisninger, produktionsmøder, afviklinger m.v. I forbindelse med afvikling af arrangementer vil aften- og weekendarbejde forekomme.

Ansættelsesvilkår:

Ansættelse og aflønning sker efter fællesoverenskomst mellem Finansministeriet og OAO samt organisationsaftale mellem HK/STAT og Finansministeriet. Stillingen er på 37 timer ugentlig.

Yderligere information:

Har du uddybende spørgsmål, er du velkommen til at kontakte Chef for Kommercielle Aktiviteter, Rasmus Øland på e-mail: [email protected].

Ansøgning:

Søg stillingen ved at klikke på "Søg stillingen" til højre i annoncen senest den 5. marts 2024. Samtaler afholdes i uge 11 og 12, og stillingen ønskes besat pr 1. maj 2024.

Alle interesserede uanset personlig baggrund opfordres til at søge stillingen.

Læs mere om Det Kongelige Teater på www.kglteater.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Tirsdag den 05. marts 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    Job ID: 22898 It’s an exciting time for you to join us. As the largest financial provider in the Nordics, and the fifth largest pension provider in Denmark, our ambition is to secure financial .
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Are you driven by the humanitarian imperative and motivated to lead a team of dedicated humanitarian advisors and generalists to respond to the humanitarian crisis for people in some of the world’s..
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    I [xxxxx] har vi høje ambitioner for udviklingen af fremtidens beredskab. Det gælder også for operationscenteret, der med både alarmcentralen for Storkøbenhavn og operationscenterf..
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1