Enhedschef til myndighedsområdet for Byg & Miljø, Greve Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Greve

Lidt baggrund om organisationen og stillingen Center for Teknik og Miljø består af fire enheder: Byg & Miljø; Plan, Vej & Landskab; Stab & Ejendomsstyring samt Ejendomsservice. Der er i alt ca. 120 medarbejdere hvoraf godt 60 arbejder på samme etage på rådhuset og de øvrige arbejder med fx kantine og teknisk service på forskellige enheder i kommunen. Opgaverne på rådhuset er både myndighed, drift og anlæg.

Enheden for Byg & Miljø (ca. 20 medarbejdere på rådhuset) indeholder to teams med opgaver som:

  • Team Miljø: myndighedsopgaver på blandt andet vandløb, natur, jord, virksomheder, landbrug, affald, spildevand og klima
  • Team Byg: Byggesagsbehandling, forespørgsler, dispensationer fra lokalplaner, landzonesager, BBR og matrikulære sager


Begge teams producerer sagsfremstillinger til de politiske fagudvalg. I Team Byg er det især konkrete sager om dispensationer og andre tilladelser. I Team Miljø er det fx de store sektorplaner: Spildevandsplanen, Affaldsplanen, Vandforsyningsplanen, Risikostyringsplanen, Varmeforsyningsplanen ol. men også et nyt spændende tværgående arbejde om en ambitiøs grøn klimahandleplan i regi af DK2020.

Vi har således rigtig mange spændende opgaver, og ofte også flere, end vi har hænder til. Det giver et stort behov for ledelseskraft tæt på den daglige drift for at få prioriteret opgaver og sikre den daglige trivsel. Der skal arbejdes med enheden samt med organiseringen af opgaverne på en måde, så det understøtter solide faglige fællesskaber og sikrer arbejdsglæden. Vi tror på, at særligt et godt samarbejde, fokus på fagligheden og det at levere et godt produkt til gavn for Greve Kommune, giver arbejdsglæde og motiverer den enkelte.

Du vil indgå i chefteamet med de øvrige tre enhedschefer og centerchefen i Center for Teknik og Miljø. Du vil ligeledes indgå i forskellige styregrupper for større opgaver i din enhed, og opgaver på tværs af centeret.

De opgaver vi ser i den nærmeste fremtid
  • Sikre fokus på tværgående samarbejde og høj trivsel. Du skal sammen med det samlede chefteam sikre et godt tværgående samarbejde i et center med en stor opgaveportefølje og stor politisk bevågenhed. Derfor vil der være behov for fokus på at få sikret en stabil drift, understøttende strukturer og et godt arbejdsmiljø.


  • En række store faglige opgaver på miljøområdet skal godt videre. Det gælder fx implementering af Klimahandleplanen og en række store sektorplaner (spildevandsplan, affaldsplan, varmeforsyningsplan) mv. Arbejdet er nogle steder sat godt i gang, og skal føres sikkert videre med de fagligt dygtige medarbejdere, der allerede er ved roret. Andre opgaver skal startes op. Du skal sikre fremdriften og indgå som sparringspartner og i styregrupper.


  • I byggesagsteamet arbejder vi med politiske effekt- og resultatmål, herunder at nedbringe sagsbehandlingstiden på byggesagsbehandlingen, men også at udvikle forhåndsdialogen forud for byggesagsbehandlingen, så vi sikrer et godt materiale og en hurtig sagsbehandling. Det kræver et stærkt tværfagligt samarbejde i hele Center for Teknik og Miljø, som du vil få ansvaret for.


Det vi tilbyder Der er generelt et godt samarbejde og en høj faglighed i centret. Vi tilbyder en spændende arbejdsplads med plads til dit aktive bidrag i arbejdet for at løse vores opgaver med fokus på effekten for borgere, erhvervsliv og vores Byråd. Vi er et erfarent chefteam, der sidder sammen på ét kontor. Vi har en uformel tone og en åben dør for medarbejderne. Vi har travlt, men insisterer på at bruge tid sammen på at udvikle og sikre samarbejdsfladerne. Det er god plads til dine input og ideer. Vi nyder godt af hinandens forskellige kompetencer i et åbent tillidsfuldt chefteam. Du vil få en central rolle i samspillet mellem flere interessenter både internt og eksternt.

I Greve Kommune arbejder vi med at skabe effekt for borgerne. Vi har syv helt nye politikker med effektmål, der er besluttet af Byrådet i sammenhæng med Byrådets vision ”Naturligvis Greve – gennem helhedssyn og fællesskaber”. Du kan læse mere om kommunens vision, politikker og effektstyring på kommunens hjemmeside.

De kvalifikationer vi ønsker, du har:
    • Relevant uddannelsesmæssig baggrund, gerne med en lederuddannelse eller vilje til at tage en.
    • Er lydhør, medinddragende og en dygtig personaleleder
    • Grundlæggende forståelse for og gerne erfaring med de opgaver på miljø- og byggesagsområdet, du bliver leder for.
    • Forståelse for og erfaring med myndighedsbehandling og det at arbejde i en politisk styret organisation
    • Evne til at oversætte og kommunikere de strategiske målsætninger til klare rammer og retning for dine medarbejderes daglige opgaver
    • God til både skriftlig og mundtlig kommunikation
    • Kan samarbejde på tværs og sikre fælles retning for hele organisationen



Proces og ansættelsesvilkår Ansøgningsfristen udløber søndag den 17. september 2023. Du er velkommen til at kontakte centerchef Rikke Hvelplund på telefon 2481 0322 for at høre nærmere om stillingen. Vi forestiller os en proces med to runder af samtaler. Den første ansættelsessamtale foregår den 20. september, evt. også den 19. september. Anden samtale er sat til den 22. september. Forventet tiltrædelse er den 1. november 2023.

Løn- og ansættelsesvilkår aftales i henhold til gældende overenskomst. Lønniveauet i stillingen ligger på omkring 650.000 - 670.000 kr. om året afhængigt af dine kvalifikationer og efter forhandling med den forhandlingsberettigede organisation. Hertil kommer pension efter overenskomsten.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Greve.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.8.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Greve
  • Onsdag den 27. september 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse i Greve er et tilbud for unge med generelle indlæringsvanskeligheder, udviklingsforstyrrelse inden for autismespektret, ADHD og andet. Fælles for målgruppen er, at de alle har brug for et specialiseret uddannelsestilbud. Tilbuddet rummer op til 55 unge i aldersgruppen 16-25 år.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    På Mosedeskolen står 730 elever, 80 medarbejdere samt forældre klar til at byde dig velkommen. Du vil blive en del af en traditionsrig og faglig stærk skole. Mosedeskolen har tre spor samt SFO og klub, og er en af ni folkeskoler i Greve. Skolen er velfungerende og eleverne klarer sig godt.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Greve

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Greve over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 3
5. maj 2024 3
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 2
23. april 2024 2
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 2
18. april 2024 2
17. april 2024 2
16. april 2024 2
15. april 2024 2
14. april 2024 4
13. april 2024 4
12. april 2024 4