Afdelingschef, Sjælland

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Havdrup

Afdelingschef, Sjælland



KIBO Sikring



Ledelse af afdelingens medarbejdere * Dyb involvering i projekter og service * Vækstvirksomhed med stort potentiale

KIBO Sikring er en velkonsolideret, danskejet virksomhed, der leverer 360 graders sikring til offentlige institutioner og private virksomheder. Kunderne er højt profilerede, og projekterne er af enorm vigtighed, da de typisk vedrører befolkningens sikkerhed og tryghed.

Kunderne er trofaste og projekterne varierer fra meget store til mindre. Projekterne indeholder typisk mekanisk sikring, adgangskontrol, elektronisk overvågning, dataopsamling og perimetersikring. Virksomheden er kendetegnet ved, at løsningerne er gennembearbejdede med afsæt i kundernes individuelle behov. I de seneste år har KIBO Sikring udmærket sig ved at udvikle banebrydende koncepter til kunderne.

Til afdelingen på Sjælland og øerne, søger vi en chef, som får ansvaret for den daglige drift og afdelingens ansatte i installationsforretningen, der ledes direkte af en Montagechef. Den rette kandidat vil få ansvaret for en hel forretningsenhed med egen bundlinje.

Den direkte reference vil være til KIBO Sikrings CEO, og du får en selvstændig stilling, som kræver, at du både er strategisk tænkende og kan arbejde “hands on”.

En ledende stilling, hvor opgaverne spænder vidt, og samarbejdet med salg, projekt og installation er essentielt


Du har erfaring med ledelse fra byggebranchen – gerne med egenproduktion – eller en anden form for ordreproducerende projektvirksomhed. Den rette kandidat kan trives med at have en bred rolle centreret omkring projektforretningen.

Det primære succeskriterie i jobbet er, at du formår at udvikle en god struktur og systematik i virksomhedens værdikæde. Et tæt samarbejde med sælgerne, en god opstart på projekterne, en skarp opfølgning og ikke mindst en god overdragelse til den meget velfungerende serviceafdeling.

Ledelsesopgaven er vigtig. Schweizeruret skal fungere, og alle tandhjul – små som store – er lige vigtige. Nøglen til succes ligger i at videreudvikle virksomheden gennem dedikerede medarbejdere.

Den primære disciplin i jobbet er at være i kontrol med alle projekter, som løbende udvikles og ændres gennem tæt kundedialog. Det skal sikres, at forudsætningerne og det gode samarbejde kommer til udtryk i kontrakterne, og at der lægges en god plan for afviklingen af projekterne efterfølgende. Risikostyringen skal sikres ved at være tæt på forretningen og de ansvarlige for opgaverne.

En struktureret, ligetil og pragmatisk person


Du arbejder struktureret, og du kan lide at være i kontrol. Du er god i relationen med andre, og du kan kommunikere med mange forskellige typer af mennesker. Du trives i et miljø, hvor tingene bliver sagt direkte og respektfuldt.

Den rette kandidat har selv arbejdet med projekter, og har evnen til at forudse problemer. Vi er på udkig efter en leder, der skaber et rum hvor der må begås fejl – under forudsætning af, at man lærer af dem.

Arbejdsstedet er Havdrup på Sjælland, der er beliggende mellem Køge og Roskilde. Det forventes, at du bor indenfor køreafstand fra arbejdspladsen. Der vil forekomme rejseaktivitet, da den øvrige ledergruppe er placeret ved Skanderborg og i Kibæk ved Herning.

Rekrutteringen sker i samarbejde med konsulentfirmaet Compass Human Resources Group. Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte Mikael Hage på telefon +45 21 32 92 12.
Vi læser ansøgninger løbende og beder dig derfor indsende din ansøgning samt CV hurtigst muligt. Bemærk venligst, at vi behandler alle henvendelser fortroligt, og at vi returnerer svar til den mailadresse, som du oplyser.

Om KIBO Sikring A/S


Du kan se frem til at blive en del af en flad organisation med fart på, højt til loftet og en meget uformel og direkte omgangstone. Man passer på medarbejderne og går op i, at det er en god arbejdsplads – både for dem på kontoret og dem på farten. Som resultat har mange af medarbejderne en høj anciennitet.

KIBO Sikring projekterer, installerer og servicerer små og store løsninger inden for mekanisk sikring og elektronisk overvågning.

Med 160 medarbejdere fordelt på 4 lokationer i landet er KIBO Sikring dedikeret til at skabe trygge rammer om liv og værdier hos virksomheder, kommuner og statslige institutioner – alle med vidt forskellige sikringsbehov og risikoprofiler. Læs mere på www.kibosikring.dk.

Ansøgningsfrist: Så hurtigt som muligt
Arbejdssted: Havdrup, Sjælland
Reference: 2314.119
Virksomhed: KIBO Sikring


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Havdrup.

Jobbet er oprettet på vores service den 28.4.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Havdrup

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Køge

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 4600 Køge
    • Afdelingsleder
    • Køge
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Holbæk

    Join [xxxxx] on their mission to leverage technology in a newly established role as Head of Global IT and support their ambitions and need for a more integrated global IT setup. Lea..
    • Afdelingsleder
    • Holbæk
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Roskilde

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Slagelse

    Brænder du for at arbejde med ledelse i et speciale, hvor ingen dage er ens og hvor sygeplejen vægtes højt, med særlig fokus på tildelt patientpleje i et tæt og respektfuldt samarbejde med det syge..
    • Afdelingsleder
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Havdrup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Havdrup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
17. maj 2024 0
16. maj 2024 0
15. maj 2024 0
14. maj 2024 0
13. maj 2024 0
12. maj 2024 0
11. maj 2024 0
10. maj 2024 0
9. maj 2024 0
8. maj 2024 0
7. maj 2024 0
6. maj 2024 0
5. maj 2024 0
4. maj 2024 0
3. maj 2024 0
2. maj 2024 0
1. maj 2024 0
30. april 2024 0
29. april 2024 0
28. april 2024 0
27. april 2024 0
26. april 2024 0
25. april 2024 0
24. april 2024 0
23. april 2024 0
22. april 2024 0
21. april 2024 0
20. april 2024 0
19. april 2024 0
18. april 2024 0
17. april 2024 0