Teamleder til læringskonsulenterne på erhvervsuddannelsesområdet

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Er du optaget af at sikre den bedst mulige kvalitet af erhvervsskolerne? Og vil du lede vores arbejde med at understøtte denne kvalitet? Så er stillingen som teamleder i Center for Udgående Kvalitetsarbejde måske noget for dig.

Dine opgaver

Du vil komme til at lede et mindre team af dygtige og erfarne læringskonsulenter, som rådgiver erhvervsskoler og den samlede sektor om kvalitetsudvikling og kapacitetsopbygning. Målet er, at skolerne kan rekruttere flere elever, fastholde dem og sikre dem en uddannelse af høj kvalitet og med god trivsel. I teamet er vi bl.a. også optaget af opgaver vedrørende trepartsaftalen om det lærepladsunderstøttende arbejde, udsatte unge, vidensformidling på emu.dk, bæredygtighed m.m.

Vi rådgiver ledelserne om kvalitet i organisationen og i undervisningen, og vi gør det på baggrund af forskningsviden, indsigt i rammer, regler og data samt med anvendelse af gode eksempler fra institutionernes praksis.

Sammen med et stærkt team på 8 erfarne medarbejdere vil du:

  • Sikre høj kvalitet i vores udgående rådgivningsarbejde, herunder vores tætte dialog med skoler, der er udtaget i kvalitetstilsynet.
  • Støtte vidensbaseret institutions- og kvalitetsudvikling på erhvervsskolerne fx via netværk og afholdelse af seminarer og konferencer.
  • Sikre høj kvalitet i skriftlige produkter og andre leverancer.
  • Kvalificere det metodiske arbejde og sikre løbende evalueringer og kvalificering af vores kerneopgaver.
  • Selv indgå i en mindre del af rådgivningsarbejdet samt dække ind ift. enkelte andre læringskonsulentopgaver.
  • Bidrage til et tæt samarbejde med resten af ministeriet, så vi taler med én stemme ud i sektoren og kan levere ministerbetjening af høj kvalitet.


Om dig

Vi leder efter en teamleder, der har ambitioner for og mod på ledelse. Du kan godt være ny som formel leder, men du har gjort dig erfaringer med ledelsesopgaver. Erfaring fra erhvervsuddannelserne er et klart plus, men du kan også have beskæftiget dig med ledelse eller med unges uddannelse, læring og trivsel i en anden kontekst.

Vi lægger vægt på at du:

  • Er en dygtig personaleleder, der tilslutter sig og omsætter styrelsens ambition om feedback som et helt centralt omdrejningspunkt i en lærende organisation
  • Arbejder analytisk og metodisk med kvalitetsudvikling med afsæt i viden, regler, data og praksis
  • Formår at prioritere, så vi når i mål med vores opgaver
  • Har mod på også at lede tværgående opgaver i centeret
  • Kan videreformidle de overordnede politiske rammer, beslutninger og mål, så de giver mening for medarbejdere og for uddannelsesinstitutioner

Vi forventer, at du har en relevant kandidatuddannelse eller en relevant professionsuddannelse samt relevant master, og gerne en lederuddannelse. Du kommer med solid erfaring, der er relevant for de opgaver, vi løser og kan dokumentere gode resultater fra dit hidtidige virke.

Om os

Center for Udgående Kvalitetsarbejde ledes af to kontorchefer og otte teamledere. Du kommer til at indgå i en ledelsesgruppe, hvor vi lægger vægt på:

  • At levere høj kvalitet
  • At kunne se på tværs af uddannelsesområder og finde potentialerne for effektiv fælles opgaveløsning og udvikling
  • Et tæt samarbejde som vejen til bedre resultatskabelse.

I centeret støtter vi dagtilbud, grundskoler samt institutioner for den forberedende grunduddannelse, erhvervs-og gymnasieuddannelser i deres arbejde med at fremme børn og unges faglige fremskridt og trivsel. Der er ca. 120 medarbejdere i centeret, som er organiseret i teams.

Centeret har et stærkt og professionelt læringsmiljø, hvor vi løbende udvikler vores opgaveløsning og de redskaber, vi bruger i den.

Løn- og ansættelsesvilkår

Løn- og ansættelsesvilkår fastsættes i forhold til gældende overenskomst for staten med mulighed for forhandling af kvalifikationstillæg. Du vil blive ansat som chefkonsulent med personaleansvar.

Forventet tiltrædelse 1. oktober 2023.

Ansættelsessted: Tidemandsvej 1, 4300 Holbæk.

Vil du vide mere?

Hvis du har spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte kontorchef Sara Lindhardt på telefon 23 25 15 62 eller mail [email protected]. Du kan læse mere om Børne- og Undervisningsministeriet på vores hjemmeside uvm.dk og om styrelsen på stukuvm.dk.

Lyder det som noget for dig?

Send din ansøgning, cv og eksamensbevis senest den 3. august 2023. Du søger stillingen via vores hjemmeside stukuvm.dk/job-i-styrelsen. Vi forventer at afholde 1. samtaler i uge 32 og 2. samtaler i uge 33. Hvis du går videre til 2. samtale, vil du blive bedt om at besvare en personprofil og evt. en case, der vil indgå som en del af den samlede vurdering.

Vi ønsker, at medarbejdernes sammensætning afspejler samfundets og ser frem til din ansøgning uanset personlig baggrund – vi ser kun på kvalifikationer og kompetencer.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København SV
  • Torsdag den 03. august 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About the Job:At Maersk, we're on a transformative journey, expanding our capabilities to become a comprehensive logistics provider, delivering intelligent solutions globally. To .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity You will be part of the Transported by Maersk Platform focused on streamlining, optimizing, and automating our transportation network end-2-end via advanced software solutions.Senior .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity At Maersk we are embarking on an industry-defining transformation, on a bold new direction, expanding our capabilities to become a true end-to-end logistics provider that can deliver .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 2
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1
12. april 2024 1
11. april 2024 1
10. april 2024 1
9. april 2024 2
8. april 2024 2