Centerleder

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hellerup

Centerchef med overblik og drive til chatrådgivningen i headspace headspace har gennem de sidste 10 år været en vigtig samtalepartner for børn og unge i hele landet. Vi søger en ny centerchef som både skal lede vores eksisterende chatrådgivning, men også være med til at etablere en helt ny afdeling med fokus på digitalisering og kunstig intelligens. Vi søger en leder, der med stort engagement og avancerede digitale færdigheder vil være med til at forme fremtidens chatrådgivning og gøre den endnu mere tilgængelig for unge.

Et job med mening

headspace har gennem de sidste 10 år været nogen at tale med for børn og unge i hele landet. Og i alle 10 år har vi kæmpet en daglig kamp for at sætte børn og unges mentale trivsel øverst på dagsordenen og ikke mindst for det, der giver mening for børn og unge. Vi arbejder i et unikt tværsektorielt samarbejde med kommuner, regioner og andre civilsamfundstilbud til gavn for den enkelte unge, der kommer til os for at få hjælp. Vi tilbyder et fortroligt rum, hvor børn og unge i aldersgruppen 12-25 år anonymt kan få nogen at tale med og samtidig hurtigt kan brobygges videre, hvis vi ser behov for andre kræfter. En af de bærende værdier er, at vi møder børn og unge med positive forventninger og på deres egne præmisser.

Om dig som centerchef Vi søger en leder med stort engagement, innovativ tilgang og digitale færdigheder, der kan udvikle chatten til gavn og glæde for børn og unge i hele Danmark. Den ideelle kandidat skal være i stand til at skabe et støttende arbejdsmiljø, forstå rådgivningens kompleksitet og samtidig facilitere integrationen af innovative digitale metoder for at optimere vores tilbud til unge. Vedkommende forventes at lede udviklingen og implementeringen af en ny digital rådgivning i overensstemmelse med headspace Danmarks kvalitetsstandarder og værdier om tværsektorielle løsninger, med særlig vægt på sundhedsfremme og tidlig forebyggelse.

Primære ansvarsområder og kvalifikationer:

Ledelse:

  • Gerne dokumenteret ledererfaring, da du som centerchef vil være en nøglespiller i at skabe et engageret team og drive chatten mod succes.
  • Fremme en inkluderende ledelsesstil og evnen til at motivere og opbygge et sammenhængende og godt samarbejdende team.
  • Kan være en støttende leder i en rådgivning, hvor der til tider kan være rigtig svære og tunge samtaler med unge, samt håndtere uforudsete situationer.
  • Det er en fordel, hvis du har erfaring fra arbejdet med frivillige.
  • Stærkt samarbejde og koordinering med headspace Danmarks sekretariatet i København

Særlig Ekspertise:

  • Erfaring og viden inden for områder som AI, digitale ungerådgivning og chatfunktionaliteter. Den ideelle kandidat skal have en relevant uddannelsesmæssig baggrund inden for humaniora kombineret med fx digital transformation og - eller informatik eller andre relaterede uddannelser.
  • Demonstreret forståelse for at implementere og optimere digitalisering og kunstig intelligens i en frivilligbaseret rådgivning.
  • Engagement i at skabe innovative digitale løsninger, der ikke kun styrker vores rådgivning, men også gør den mere tilgængelig for vores målgruppe.

Derudover lægger vi stor vægt på følgende kvalifikationer og egenskaber:

  • Forståelse for unge og deres digitale adfærd og behov.
  • I stand til at se de mange potentialer i et samarbejde mellem lønnede ansatte og frivillige medarbejdere i hverdagen.
  • Har politisk tæft og kan begå dig i samspillet med samarbejdspartnere.
  • Har lyst til at blive en del af en national ledergruppe af centerchefer, der visionært sætter retningen for headspace i samarbejdet med sekretariatet i headspace Danmark.

Spørgsmål til stillingen mv. kan rettes til national rådgivningschef Christian Lund på telefon 5361 0385 fra den 08.01.2024.

Løn- og ansættelsesforhold

  • Skæve arbejdstider samt nogen rejseaktivitet må forventes.
  • Løn forhandles individuelt.
  • Forventet tiltrædelse den 1. februar 2024 eller snarest derefter.

Ansøgningsfrist: Fredag den 12. januar 2024 kl. 12.00.

Send din ansøgning inkl. CV og eksamensbeviser til mail… Du bedes tydeligt mærke mailen med "Centerchef chatten" i emnefeltet. For ansøgere, der indkaldes til samtale, bedes der fremsendt aktuel indhentet straffeattest, og der vil blive indhentet børneattest. Vi opfordrer ansøgere til at inkludere eksempler på ledelseserfaring og projekter relateret til digitalisering og kunstig intelligens.

Første runde ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 3, 2024 i København, og anden runde afholdes i uge 4 i København. Du skal være indstillet på at løse en hjemmeopgave forud for evt. anden samtale. Vi dækker dine evt. transportudgifter.

Dit primære arbejdssted er Hellerupvej 24, 2900 Hellerup.

Om headspace

headspace Danmark arbejder for, at unge mellem 12-25 år hurtigt skal have mulighed for at få hjælp og støtte til problemer, de måtte have, og dermed komme tilbage på sporet af deres eget liv igen.

Der er tale om et initiativ med mere end 10 års erfaring, der favner både professionelle og frivillige i et nytænkende arbejdsfællesskab, som skal hjælpe de unge på deres egne præmisser. Vi har de første 10 år haft samtaler med mere end 80.000 børn og unge og været i kontakt med mere end 300.000 børn og unge i forbindelse med oplæg på skoler, ungdomsuddannelser mv. landet over.

Du kan læse mere om headspace på vores hjemmeside: www.headspace.dk


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hellerup.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hellerup
  • Fredag den 26. januar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse i Greve er et tilbud for unge med generelle indlæringsvanskeligheder, udviklingsforstyrrelse inden for autismespektret, ADHD og andet. Fælles for målgruppen er, at de alle har brug for et specialiseret uddannelsestilbud. Tilbuddet rummer op til 55 unge i aldersgruppen 16-25 år.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    På Mosedeskolen står 730 elever, 80 medarbejdere samt forældre klar til at byde dig velkommen. Du vil blive en del af en traditionsrig og faglig stærk skole. Mosedeskolen har tre spor samt SFO og klub, og er en af ni folkeskoler i Greve. Skolen er velfungerende og eleverne klarer sig godt.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Arenaskolen er en af Greve Kommunes 9 folkeskoler. Skolens elevgrundlag repræsenterer en etnisk mangfoldighed, hvor der er respekt for forskellighed i hverdagen. Skolen arbejder målrettet med, at eleverne præsterer højt i deres faglige udvikling.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hellerup

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hellerup over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. maj 2024 10
18. maj 2024 10
17. maj 2024 12
16. maj 2024 11
15. maj 2024 10
14. maj 2024 10
13. maj 2024 5
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 8
6. maj 2024 8
5. maj 2024 7
4. maj 2024 7
3. maj 2024 7
2. maj 2024 7
1. maj 2024 7
30. april 2024 8
29. april 2024 6
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7