Serviceleder af VVS-serviceafdeling – [xxxxx]

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herlev

Elsker du at yde den bedste service overfor kunder og kollegaer? Brænder du for at få planlægning til at gå op i en højere enhed igennem logistik, overblik og systematik? Vil du være med i udviklingen af vores succesfulde virksomhed med fuld fart på vækst og visioner? Så kan vi tilbyde en udadvendt stilling, hvor ansvar, overblik og kommunikation er nogle af nøgleordene for succes.

Hos GL VVS har vi fuld fart på projekterne, så derfor søger vi en serviceleder til at holde styr på vores serviceteam og al administrationen omkring afdelingen. Som serviceleder skal du lede og være ansvarlig for at vores serviceafdeling kører på skinner. Du står for den praktiske planlægning af de daglige og ugentlige opgaver for vores servicemontører, følger op på indkomne opgaver og sikrer at faste servicetjek bliver udført til tiden hen over året samt får faktureret og lukket alle opgaver, når de er fuldført. Primært vil dit arbejde foregå fra kontoret, men det kan være nødvendigt at du selv tager ud og beser opgaver, vandskader eller lign. og her har en direkte dialog med kunder og servicemontører. Der er mange ad-hoc opgaver, og dagene er sjældent ens eller forløber som planlagt. Du får en bred berøringsflade med både servicemontører, administratorer, projektledere, byggeledere, med flere.

I stillingen forventer vi at du:

  • Er det primære bindeled mellem servicemontørerne og administratorerne
  • Har overblik over og følger op på alle udestående serviceopgaver
  • Har overblikket også når opgaverne vælter ind over hinanden
  • Er systematisk og struktureret i planlægningen af både store og små opgaver
  • Kommunikerer klart og tydeligt med alle kontaktflader
  • Er diplomatisk og imødekommende og kan tale med mange forskellige mennesker
  • Er selvkørende og tager ledelsesansvar overfor servicemontørerne og arbejdsopgaver
  • Har en høj stresstærskel og er et roligt gemyt, der tager tingene oppefra og ned

Vi forventer

At du har en baggrund indenfor VVS-branchen - gerne fra en lignende stilling - eller har en uddannelse som VVS-Installatør eller VVS-tekniker. Derudover skal du være habil bruger af Microsoft Office, hvis du har kendskab til Ordrestyring er det en fordel, men ikke et must. Vi forventer desuden at du kan tale og forstå engelsk, da nogle af vores kunder taler engelsk, og at du har kørekort B og eventuelt også BE.

GL VVS tilbyder

Et alsidigt og selvstændigt jo i en solid installationsvirksomhed med fagligt dygtige og dybt engagerede kollegaer og udfordrende opgaver. Du er i høj grad selv med til at planlægge og optimere dit arbejde og derved forme din egen hverdag. Hos GL VVS får du løn og vilkår, som afspejler dine kvalifikationer samt firmabil, computer, mobil, pensionsordning og sundhedsforsikring. Du får eget kontor i vores hyggelige lokaler på Symfonivej i Herlev. Her sidder du til daglig sammen med projektledere, direktør, bogholderi og administration. Selvom vi er en lille flok, og alle tit flyver ind og ud af døren, så er stemningen altid god, og tonen uformel og rar.

GL VVS er beliggende i Herlev og har siden 1979 gennemført en lang række større VVS-entrepriser i byggerier for administrations- og industriejendomme. Boligbyggerier samt institutioner som skoler, plejehjem, ældreboliger og hospitaler har gennem de senere år været en vigtig del af GL VVS’ forretningsområde.

Er du kommet hertil og interesseret? Så vil vi gerne høre fra dig

Er du interesseret i at søge stillingen skal du fremsende CV, ansøgning og uddannelsesbeviser til direktør Steen Almsgaard på mail [email protected].
Har du uddybende spørgsmål kan du ligeledes kontakte direktør Steen Almsgaard på mobil: 2338 9973.

Vi indkalder løbende til samtaler, så send din ansøgning hurtigst muligt.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herlev.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Herlev
  • Onsdag den 08. marts 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse i Greve er et tilbud for unge med generelle indlæringsvanskeligheder, udviklingsforstyrrelse inden for autismespektret, ADHD og andet. Fælles for målgruppen er, at de alle har brug for et specialiseret uddannelsestilbud. Tilbuddet rummer op til 55 unge i aldersgruppen 16-25 år.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    På Mosedeskolen står 730 elever, 80 medarbejdere samt forældre klar til at byde dig velkommen. Du vil blive en del af en traditionsrig og faglig stærk skole. Mosedeskolen har tre spor samt SFO og klub, og er en af ni folkeskoler i Greve. Skolen er velfungerende og eleverne klarer sig godt.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity At Maersk we are embarking on an industry-defining transformation, on a bold new direction, expanding our capabilities to become a true end-to-end logistics provider that can deliver .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Herlev

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Herlev over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
8. maj 2024 3
7. maj 2024 3
6. maj 2024 2
5. maj 2024 2
4. maj 2024 2
3. maj 2024 2
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 3
27. april 2024 3
26. april 2024 3
25. april 2024 3
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 4
20. april 2024 4
19. april 2024 4
18. april 2024 4
17. april 2024 4
16. april 2024 4
15. april 2024 3
14. april 2024 3
13. april 2024 3
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 2