Afdelingsleder i Herning

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Herning

-Bring din faglighed og engagement i spil som Funktionsleder i Agerbo

Ledelse, tværprofessionelt samarbejde, faglige udfordringer og muligheden for at gøre en forskel for sårbare borgere?

Som Funktionsleder vil du lede tæt på kerneopgaven og arbejde for børn og unge med autismespektrum forstyrrelser, ADHD og gennemgribende udviklings- og personlighedsforstyrrelser i Herning Kommune – og så bliver du leder for et team med hjerte, faglighed og engagement!

Som Funktionsleder af Agerbo skal du lede dygtige teamledere og medarbejdere og sammen med dem udvikle løsninger, sikre kvalitet og skabe følgeskab til en kompleks og udfordrende opgaveløsning med et engagement og entusiasme, der er mærkbar for alle niveauer i organisationen. Sammen vil I balancere en stærk styringskultur og kreativitet i en opgaveløsning, der tager udgangspunkt i det enkelte barn og familie. I Herning Kommune ser vi stor værdi i samarbejder på tværs af organisationer og fagligheder, og du vil derfor få mulighed for at bringe din erfaring med døgntilbud til målgruppen i spil i en kommune, hvor tidlig indsats og tværprofessionelt samarbejde tages alvorligt.

Ambitiøs og fagligt velfunderet leder


Vi søger en Funktionsleder, der er fagligt og ledelsesmæssigt ambitiøs, vedholdende og fokuseret. Vi forventer at du kommer med en relevant faglig baggrund i forhold målgruppen på Agerbo samt solid indsigt og engagement i det specialiserede socialområde. Herudover ønsker vi os at du har:
  • erfaring i at lede komplekse og følsomme problemstillinger
  • forståelse for vilkår for ledelse af døgntilbud
  • en tydelig og involverende ledelsesstil
  • erfaring med ledelse af ledere
  • har en veludviklet økonomisk forståelse
  • evner til at skabe ro i en til tider ganske travl hverdag
  • evner til at navigere og levere i en politisk styret organisation i samarbejde med den øverste ledelse.

Agerbo – vi skaber rammen


Agerbo er rammen for børn og unges tidlige barndom og ungdom og er præget af faste rutiner og forudsigelighed der tilgodeser barnet og den unges dagligdag. Børn og unge på Agerbo er meget forskellige og har vidt forskellige behov, hvorfor Agerbo er delt op i 4 grupper, som er specialiseret i at løse forskellige udviklingsstadier. Det er et kommunalt døgntilbud for børn og unge, og der er tæt samarbejde med skoleområdet, Børn og ungepsykiatrisk afdeling samt forældre og netværk. Børnene er alle mobile, ofte let afledelige og kan have udadreagerende adfærd. Børnene og de unges udviklingsalder stemmer oftest ikke sammen med deres biologiske alder og der ses således skæve udviklingsprofiler med mental begrænsning helt ned til førskolealderen. Agerbo er godkendt til 21 pladser, til børn og unge 5-18 år. Heraf bruges de fem af pladserne til aflastning.

Medarbejdergruppen består p.t. af lidt over 70 fastansatte medarbejder, samt et antal timeansatte. Fastansat personale er primært fordelt på faggrupperne pædagoger, ergoterapeuter og omsorgsmedhjælper. Ledelsesteamet består af øverste leder, Funktionsleder og tre teamledere. Herudover er der tilknyttet afgrænset timer til en sygeplejefaglig koordinator, en kvalitets- og udviklingskoordinator og administration. Funktionslederen er daglig leder på Agerbo, og en del af ledergruppen i Døgn & Familiestøtte Herning med reference til lederen af Døgn & Familiestøtte Herning. Funktionslederen indgår i Børn og Unges Ledernetværket under Børn og Unge chefens ledelse.

Yderligere oplysninger


Hvis du vil vide mere og påtænker at søge stillingen så læs jobprofilen her.

Du er meget velkommen til at kontakte leder af Døgn & Familiestøtte Herning Alice Eijgendaal på telefon 21 54 39 04 for nærmere.

Du kan læse om Agerbo på vores hjemmeside her.

Ansøgningsfrist


Send din ansøgning via det digitale rekrutteringssystem senest fredag den 03. februar 2023 kl. 12.00. Vedhæft cv og eventuelle andre bilag.

Vi vil gerne ansætte vores nye Funktionsleder pr. 1. april 2023 eller hurtigst muligt derefter.

Første samtalerunde finder sted fredag den 10. februar 2023 og anden samtalerunde onsdag den 22. februar 2023. I mellem 1. og 2. samtale vil der blive udarbejdet personlighedsprofil.

Se nærmere i jobprofilen for designet af ansættelsesprocessen.

Løn forhandles efter gældende overenskomst.

I Herning Kommune, som er på vej mod 90.000 indbyggere, er vi altid på udkig efter nye muligheder. Vi har modet til at tænke stort og gå nye veje for at skabe det, vi skal leve af og de rammer, vi skal leve i. I Herning Kommune er der alle muligheder for at få et godt familie- og arbejdsliv. Vi har et stærkt sammenhold, trygge lokalsamfund, et rigt foreningsliv og smuk natur lige uden for døren.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Herning.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Herning

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Herning

    Sikre gode gæsteoplevelser hver gang Rekruttering, optræning og udvikling af dine medarbejdere Kvalitetssikre af konceptet og restauranten som helhed Opnåelse af indtjenings- og omkostningsbudge..
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Midtjylland

    Brænder du for produktionsplanlægning og optimering i en ordreproducerende industrivirksomhed med ambitiøse vækstmål de kommende år? Er du klar på at indtage en nøglerolle i at udvikle og implement..
    • Afdelingsleder
    • Midtjylland
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Herning

    Fri kontakt
    Vi søger en dedikeret, kreativ, grønttænkende SOUSCHEF til vores køkken i Højhuset Kulturhotel. Hvis “jord til bord”, landbrug i baghaven, langbordsmiddage, ærlighed og kærlighed til råvarer, et hotel med højskolehistorie, kultur i metermål og ægte 60’er æstetik giver mening for dig, så skal du læse med her.
    • Afdelingsleder
    • Herning
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Viborg

    Kan du lide at gå forrest og motivere de kollegaer, du arbejder sammen med? Har du tidligere erfaring i servicebranchen? Er du klar på en alsidig hverdag, hvor kodeordene er højt serviceniveau, sal..
    • Afdelingsleder
    • Viborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Herning

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Herning over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
3. maj 2024 8
2. maj 2024 6
1. maj 2024 5
30. april 2024 6
29. april 2024 7
28. april 2024 8
27. april 2024 8
26. april 2024 8
25. april 2024 8
24. april 2024 9
23. april 2024 9
22. april 2024 9
21. april 2024 9
20. april 2024 10
19. april 2024 10
18. april 2024 9
17. april 2024 12
16. april 2024 11
15. april 2024 11
14. april 2024 12
13. april 2024 12
12. april 2024 14
11. april 2024 14
10. april 2024 12
9. april 2024 16
8. april 2024 16
7. april 2024 16
6. april 2024 16
5. april 2024 16
4. april 2024 16
3. april 2024 15