Afdelingsleder til specialklasserække på KompetenceCenter Vest

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hillerød

Engageret leder til specialklasserække på KompetenceCenter Vest i Hillerød Kommune

Hillerød Kommune søger en engageret afdelingsleder til at stå i spidsen for Kompetencecenter Vest (KCV) og være en del af Kornmarkskolens ledelse på i alt seks personer.

KCV er Hillerød Kommunes specialklasserække for normaltbegavede elever med autisme og/eller ADHD. KCV har tidligere haft ca. 55 elever, og er fra indeværende skoleår blevet udvidet til ca. 70 elever. KCV er placeret på Kornmarkskolens to matrikler i henholdsvis Ll. Lyngby og Skævinge, med i alt 45 medarbejdere, som primært består af uddannede lærere og pædagoger.

Er du en fagligt stærk leder, som har erfaring og viden inden for autismespektrumforstyrrelser og ADHD? Arbejder du struktureret og systematisk? Har du stærke relationskompetencer? Finder du samarbejdet mellem almenskoler og en specialklasserække spændende? Og sætter du elevernes trivsel og udvikling højt? Så håber vi at høre fra dig.

Som afdelingsleder på KCV vil du blive en del af et samlet ledelsesteam på 6, hvor I er to der har jeres ledelsesopgaver på Kompetencecenter Vest, mens de resterende har ledelsesopgaver på henholdsvis almenskolen og den tilknyttede fritidsordning.

Din personlige ledelsesprofil
Det er vigtigt, at du både er nærværende for medarbejderne og arbejder systematisk med, at medarbejderne får handlerum og handlekraft inden for de faglige overordnede rammer og værdisæt i KCV. Vi prioriterer, at du kan lede teams til at arbejde selvstændigt og med fagligt høje ambitioner. Det gælder både i det pædagogiske arbejde og i kontakten til hjemmene.

Du kan se muligheder frem for begrænsninger, og du motiveres af de daglige ledelsesopgaver i KCV, samt det at være en del af Kornmarkskolens ledelsesteam.

Vi lægger vægt på, at du har drive, og at du har begge ben solidt plantet på jorden, og kan bidrage med ro, integritet og humor i dagligdagen.

Vi lægger desuden stor vægt på, at du har dokumenteret ledelseserfaring, og at du har solid skoleerfaring.

Erfaring med den specialpædagogiske didaktiske og pædagogiske tilgang er en fordel. Ligesom erfaringer med at lede fagligheden er et område der værdsættes i din kompetenceprofil.

Ledelsesopgaven for KCV
Distriktsskolelederen har det overordnede økonomiske ansvar, og vi forventer, at du sammen med den anden afdelingsleder kan disponere indenfor KCVs takstfinansierede budgetramme samt navigere i planlægningen, hvor budgettet og bemandingen tilpasses ift. antallet af elever.

Det er vigtigt, at du har gode strategier for at få de administrative opgaver løst, så dit primære fokus kan være på den pædagogiske ledelse af KCV.
Du vil blive en væsentlig del af vores samlede opgave med at visitere elever i Hillerød til rette tilbud. I samarbejde med PPR-psykologer, en vejleder i KCV og den anden afdelingsleder i KCV, skal du tage stilling til, om elever, der af distriktsskolerne i Hillerød Kommune ønskes visiteret til KCV, er i målgruppen for KCV og vil kunne indgå i den aktuelle / kommende elevsammensætning.

Den pædagogiske og personalemæssige ledelse af KCV omfatter den fortsatte praksisnære kompetenceudvikling af medarbejderne og daglig sparring og beslutninger i konkrete problemstillinger. Alt sammen for, at KCV fortsat skal være Hillerød Kommunes gode tilbud tæt på almenmiljøet til elever med autisme og/eller ADHD.

Om Kornmarkskolen
Kornmarkskolen er en folkeskole i Hillerød Kommune med pt. 570 elever inklusiv KCV.

Vi vægter teamsamarbejde og lærer-pædagogsamarbejde meget højt. Vi arbejder for at skabe trivsel og læring for alle børn og på at skabe stærke klassefællesskaber.

Skolen er afdelingsopdelt, hvor vi i Ll. Lyngby har et spor fra 0. til 6. klasse og i Skævinge et til tre spor fra 0-. til 9. klasse. Desuden er der HFO (Hillerød Fritidsordning) på begge afdelinger af skolen.
Vi er i alt 110 medarbejdere.

Skolen har en idræts- og bevægelsesprofil som giver masser af liv og stemning i det daglige. Vi arbejder tæt sammen med de lokale idrætsforeninger og ønsker i det hele taget at være en samlende faktor i lokalsamfundene i Skævinge og Ll. Lyngby.

Om det specialiserede område i Hillerød
I Hillerød arbejder vi med en stor grad af inddragelse både i udviklingen af vores specialtilbud og i forhold til den daglige drift med visiteringer og samarbejdet på tværs af almen- og specialtilbuddet. Som leder for et af vores specialiserede tilbud vil du derfor opleve at være en del af et skolevæsen, hvor der er mulighed for sparring med andre ledere og et tæt samarbejde med hele skoleområdet om, hvordan vi bedst skaber en god sammenhæng mellem vores almene skoleforløb og de mere specialiserede forløb. Vi har en decentral model for visitering, og det betyder at du vil samarbejde med den enkelte distriktskoleleder om målgruppevurdering og beslutninger om visiteringer til KCV.

Bliv en del af et stærkt ledelsesfællesskab
Hillerød Kommunes samlede skolevæsen består af 7 almene distriktsskoler, en 10. klaseskole, to specialskoler, en ungdomsskole og UU. Som leder i Hillerød Kommune bliver du en del af et aktivt, professionelt ledelsesfællesskab på tværs af skolerne med fokus på videndeling og sparring. I Hillerød Kommune er den fælles vision om fremtidens folkeskoler formuleret i Hillerød Kommunes skolepolitik 2021-25 med fokus på, at alle elever skal opleve sig selv som en del af et fagligt og socialt fællesskab og skabe forudsætninger for, at alle unge kan gennemføre en ungdomsuddannelse – uanset baggrund og forudsætninger.

Som leder i Hillerød Kommune vil du desuden være med til at implementere et politisk vedtaget program med fokus på at udvikle stærkere børnefællesskaber, der skaber deltagelsesmuligheder for flere børn i almenfællesskabet. Programmet består bl.a. af praksisnær kompetenceudvikling af medarbejdere fx gennem udvikling af teamsamarbejdet, anvendelse af pædagogisk analyse og co-teaching. Der er samtidig igangsat et ledelsesudviklingsforløb med fokus på den faglige ledelse af en inkluderende praksis. Kompetenceudviklingsforløbet foregår dels i det store ledelsesfællesskab på tværs af skolerne i kommunen og dels i vores eget ledelsesteam her på skolen.

Vi holder fælles ledermøder en gang om måneden, hvor alle ledere fra Hillerøds skoler deltager, og som ny leder vil du desuden blive inviteret til et netværk for nye ledere i skolevæsenet.

Ansættelsesvilkår
Stillingen ønskes besat fra den 15. februar 2024 eller snarest muligt derefter.

Afdelingsledere i Hillerød Kommune indplaceres på grundlønstrin 48 og lønnen fastlægges ud fra kvalifikationer.

Interesserede ansøgere opfordres til at kontakte
distriktsskoleleder Søren Vestergaard på telefon 72 32 70 33 eller mail [email protected]

Ansøgningsfrist
3. februar 2024.
Vi holder samtaler den 7. februar 2024.

Hillerød Kommune er en dynamisk og udviklingsorienteret kommune centralt placeret i det skønne Nordsjælland. Vi er en stor arbejdsplads med mere end 5.000 ansatte, og vi servicerer ca. 54.000 borgere. Vi opfordrer alle kvalificerede ansøgere uanset alder, køn, religion eller etnisk tilhørsforhold til at søge stillingen. I Hillerød Kommune har vi røgfri arbejdstid.
Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hillerød.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hillerød
  • Lørdag den 03. februar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Helsingør

    Quickpoint søger Souschef til Helsingør som kan og vil spille med i toppen af Superligaen!Quickpoint har igennem det seneste år bevæget sig fra midten af 1. division, til den absolutte top af s..
    • Afdelingsleder
    • Helsingør
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Manager for Engineering Management at Novo Nordisk EngineeringDoes the idea of developing people and organization excite you? And do you thrive when no day is like the previous one? Then you’ll..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Engineering Manager – to execute large scale pharma engineering projectsKickstart a many-sided career with [xxxxx] and join our journey working on some of the largest and most advanced projects i..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Virum

    Service Manager in Facility Management at Novo Nordisk Engineering Does the idea of operational excellence and strategic facility management excite you? And do you thrive on overseeing essentia..
    • Afdelingsleder
    • Virum
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hillerød

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hillerød over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
12. maj 2024 8
11. maj 2024 8
10. maj 2024 8
9. maj 2024 8
8. maj 2024 8
7. maj 2024 6
6. maj 2024 7
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 5
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 5
24. april 2024 7
23. april 2024 7
22. april 2024 7
21. april 2024 9
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 9
17. april 2024 8
16. april 2024 8
15. april 2024 10
14. april 2024 10
13. april 2024 11
12. april 2024 12