Plejehjemmet QUPANUK i Sisimiut søger en afdelingsleder for demens

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Udlandet

Vi søger for vores kunde Qeqqata Kommunia - Fuldtidsstilling som afdelingsleder for demens på Plejehjemmet QUPANUK, Sisimiut, inden for Område for Velfærd i Qeqqata Kommunia.

Arbejdstiden er mandag – fredag (40 timer om ugen).

Dine arbejdsopgaver vil primært bestå af:

  • Vagt- og ferieplanlægning
  • Personaleansvar samt budget medansvar
  • Indgå i plejen og være med til at sikre, at plejen sker i overensstemmelse med de formål, mål og regler der er udarbejdet for området, herunder styrke beboernes funktionsniveau og ressourcer med rehabiliterende arbejdsgange
  • Bindeled mellem plejehjemmet og pårørende
  • Introduktion af nye medarbejdere og elever

Demensafdelingen har 24 medarbejdere, inklusive afdelingslederen, fordelt på 18 faglærte og 6 ufaglærte. en ufaglært medarbejder er pt. i gang med sundhedshjælperuddannelsen med realkompetencevurdering. Der er teamledermøde 1 gang ugentligt og et generelt tæt samarbejde i ledergruppen. Arbejdssproget er grønlandsk og dansk.

Kandidaten

Vi forventer, at du er uddannet sundhedsassistent og har ledelseserfaring. Det er vigtigt, at du er en stabil, tydelig og synlig leder, som går forrest og samtidig har øje for, at bagtroppen følger med. Du har en åben, involverende og anerkendende tilgang i relation til medarbejdere, samarbejdspartnere, beboere og deres pårørende og kan rumme at forholde dig til menneskers forskelligheder. Du har erfaring med vagtplanlægning og administrativt arbejde, som udgør omkring 70% af stillingen, og et godt kendskab til Microsoft Office pakken. Du bliver inspireret af at indgå i plejen og prioriterer at blive ved med at hæve det faglige niveau i afdelingen.

Vi forventer, at du er god til at kommunikere – både med kollegaer, beboere og pårørende. Du skal være i stand til at foretage forskellige former for samtaler – også de svære. Du er løsningsorienteret og positiv og arbejder aktivt for at skabe et godt miljø for alle i afdelingen.

Plejehjemmet QUPANUK

Plejehjemmet er inddelt i to afdelinger: Plejeafdeling og demensafdeling, og hver af de to afdelinger ledes af en afdelingsleder:

  • Plejeafdeling har plads til 20 beboere og en aflastningsplads
  • Demensafdeling har plads til 22 beboere, afdelingen er inddelt i en skærmet enhed og en åben demens afdeling

Plejehjemmet har stor fokus på at fremme faglighed derfor hvert år indstiller vi vores dygtige ufaglærte plejemedarbejdere til sundhedshjælperuddannelsen med realkompetencevurdering. Der afholdes jævnligt in-house træning ved kommunens ergoterapeut samt plejehjemmets sygeplejerske.

Vi er i gang med at dygtiggøre os endnu mere inden for demensområdet, blandt andet ved at støtte meningsfulde aktiviteter på beboernes præmisser, og vi skal til at finde hvilke teorier, vi vil bruge som arbejdsmetode, her vil du som afdelingsleder for demens være med til at præge retningen.

Der er faglig sparring med plejehjemmets sygeplejerske og samarbejde med denne omkring kvalitetssikring af plejen. Der udarbejdes individuelle handleplaner for beboere og flere spændende udviklingsorienterede tiltag, heriblandt samarbejde med plejehjemmets fysioterapeut.

Læs mere om Plejehjemmet QUPANUK på https://www.qeqqata.gl/emner/borger/familie_pleje_omsorg/aeldre/plejehjem_qupanuk?sc_lang=da.

Straffeattest:

Denne stilling er omfattet af lov om pligt til at indhente straffeattest. I henhold til loven kan ansættelsen først begynde, når kommunen har modtaget en straffeattest. Vi skal derfor gøre opmærksom på, at tiltrædelsestidspunktet først kan aftales, når kommunen har modtaget straffeattesten fra Politiet.

Løn- og ansættelsesvilkår:

Løn- og ansættelsesforhold, sker i henhold til gældende overenskomst mellem Naalakkersuisut og sundhedsassistentit. Feriefrirejse hvert andet år for dig og din familie.

Ansættelsen vil ske med 3 måneders prøvetid.

Bolig

Der kan til stillingen anvises umøbleret personalebolig. Husleje og depositum betales efter de til enhver tid gældende regler. Der ydes bohave- og tiltrædelsesrejse for dig og din familie, hvis du ikke allerede er bosat i Sisimiut, såfremt personalebolig ikke kan stilles til rådighed umiddelbart ved tiltrædelse, vil der blive tilbudt en midlertidig møbleret vakantbolig, for hvilken der betales husleje.

Trivsel- og Sundhed

Ansatte i Qeqqata Kommunia tilbydes gratis motion i byens motionscenter.

Tiltrædelse snarest muligt.

Yderligere oplysninger om stillingen kan indhentes ved at rette henvendelse tilEjer af QM Recruitment Johannes Qvist-Markussen tlf. +299 532235 / +45 42532235 - Mail:[email protected]


Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Udlandet

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Udlandet
  • Tirsdag den 12. marts 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Udlandet

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i Udlandet
    • Afdelingsleder
    • Udlandet
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Udlandet

    JOIN OUR TEAM! PREMIUM PORK GROUP. We are looking for Team-leaders for: Reproduction Farrowing Weaners Slaugther pigs. Do you have what it takes? Strong experience in pig farming W..
    • Afdelingsleder
    • Udlandet
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Udlandet

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i Udlandet
    • Afdelingsleder
    • Udlandet
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Udlandet

    Per 24.06.24 eller snarest derefter søger vi en engageret souschef til Ingrid Hjemmet, som ligger i den nordlige del af Flensborg by. Institutionens historie starter i Batterigade i 1943 og siden 1..
    • Afdelingsleder
    • Udlandet
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Udlandet

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Udlandet over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder i Udlandet.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder i Udlandet over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
13. maj 2024 6
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 5
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 6
1. maj 2024 7
30. april 2024 8
29. april 2024 9
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 8
25. april 2024 8
24. april 2024 8
23. april 2024 8
22. april 2024 9
21. april 2024 8
20. april 2024 9
19. april 2024 9
18. april 2024 10
17. april 2024 9
16. april 2024 9
15. april 2024 9
14. april 2024 9
13. april 2024 9