Vil du gøre en stærk styrelse stærkere?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vil du bidrage til at Ejendomsstyrelsen i højere grad kan bygge og vedligeholde bygninger til militære formål i Danmark, Grønland og på Færøerne.

Om os

I Projektkontor Styrket Forsvar har vi ansvaret for at styre og koordinere Ejendomsstyrelsens kapacitetsopbygning, så styrelsens produktionskapacitet og -evne øges med henblik på i højere grad at kunne understøtte et voksende Forsvar. Vi sikrer en effektiv rekruttering af nye medarbejdere i samarbejde med vores kolleager på tværs af Ejendomsstyrelsen. Vi finder og tilpasser de bygninger, hvor de nye medarbejdere skal have deres daglige gang, og vi koordinerer klargøring af de nye medarbejdere, så de hurtigst muligt kan udføre deres arbejde til fulde. I øvrigt hjælper vi vores divisionschef med den tværgående koordinering og opgaveløsning, som divisionens afdelinger ikke kan varetage på egen hånd.
Vi er et stærkt hold af forskellige kompetencer og personligheder, som har det rigtigt godt sammen. Det er klart for os, at vi skaber de bedste resultater, når vi spiller sammen og spiller hinanden gode. I projektkontoret går det ofte stærkt, og derfor holder vi øje med hinanden og hjælper til, når der er behov for det. Opgaveløsningen i projektkontoret drives af lige store dele vilje, evne og samarbejde, og det er afgørende, at du besidder en vis portion fleksibilitet og udviklingsparathed for at passe ind.

Om stillingen

Som projektkontorets organisationsspecialist vil du bidrage til kapacitetsopbygningens organisatoriske udvikling af Ejendomsstyrelsen. Du vil blive en vigtig medspiller i den nødvendige rekrutteringsindsats og optimeringen af den aktuelle proces for rekruttering, preboarding, introduktion og onboarding. Desuden vil du blive ansvarlig for optimering af udvalgte samarbejdsformer, så Ejendomsstyrelsens medarbejdere på tværs af organisationen samlet set kan levere en mere effektiv opgaveløsning.
Du vil få ansvaret for, at fokus på de stillinger, der indgår i kapacitetsopbygningen, øges og fastholdes i Ejendomsstyrelsens messevirksomhed. Når det er nødvendigt, vil du blive ansvarlig for, at messerne planlægges og gennemføres bedst muligt, så Ejendomsstyrelsen bliver set af de bedste potentielle ansøgere til de ledige stillinger. Du vil blive ansvarlig for at oprette divisionens kompetencekatalog, som skal bidrage til en mere målrettet rekruttering, anvendelse og udvikling af divisionens medarbejdere.
Du kommer til at arbejde sammen med mange forskellige mennesker, og det er derfor vigtigt, at du er særligt god til at koordinere og samarbejde med andre. Så længe du når i mål med dine opgaver, så har du ret stor frihed i forhold til udførelsen af dit arbejde. I den forbindelse er det vigtigt at gøre opmærksom på, at vi ønsker en god balance mellem dit arbejde og dit privatliv.

Om dig

Det er afgørende for os, at du er den rigtige profil til projektkontoret, - du skal passe ind både personligt og fagligt. Det er især lysten til at skabe resultater med andre og bidrage til et stærkt fællesskab, som skal drive dig.

Vi forestiller os, at du har erfaring med opgaverne i stillingen - særligt organisationsudvikling og rekruttering. Måske har du været HR-chef eller rekrutteringsansvarlig og gerne for byggefaglige medarbejdere. Det er ikke et krav, at du har kendskab til Forsvaret, selvom det klart vil være en fordel for at kunne drage nytte af de interne dynamikker og efterleve kravene til opgaveløsningen på bedste vis. Det er dog vigtigt for os, at du har arbejdet hos en eller flere større - gerne offentlige - virksomheder.

Du er en omgængelig person, som er god til at samarbejde og evner at skabe et behageligt arbejdsrum omkring dig, så dine kollegaer og samarbejdsparter kan bidrage bedst muligt til opgaveløsningen. Du ser i helheder og er i stand til at få modsatrettede interesser til at mødes, så opgaveløsningen nuanceres optimalt, og resultatet kan accepteres bredt. Du er villig til at lære og lære fra dig, når det gavner opgaveløsningen, og du er omstillingsparat af natur.

Du er positiv, imødekommende og i personlig balance, og så formår du at tilgodese dine kollegaers behov for støtte, - også når du selv har travlt.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende organisationsaftale for Kontorfunktionærer, laboranter og It-medarbejdere (HK) og den til enhver tid gældende fællesoverenskomst mellem Skatteministeriet og Offentlige Ansattes Organisationer – Det Statslige område (OAO-S-Fællesoverenskomsten).

Afhængig af dine kvalifikationer er der mulighed for at forhandle tillæg i forbindelse med ansættelsen. Der er til jobbet tilknyttet en attraktiv fuld arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Stillingen er en 37 timers fuldtidsstilling inkl. frokostpause og til besættelse den 1. august 2023 eller efter aftale.

Stillingen har fast arbejdsplads på Hjørring Kaserne. Der vil være mulighed for at arbejde hjemmefra efter behov og efter aftale med nærmeste chef.

Som ansat i Forsvarsministeriets organisation er du omfattet af nogle særlige vilkår. Det betyder bl.a., at du skal kunne sikkerhedsgodkendes samt kunne opretholde denne under hele ansættelsesforholdet.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte chefen for Projektkontoret Styrket Forsvar, Major Rune Blandet Simonsen på telefon 4171 0621.

Har du spørgsmål til løn- og ansættelsesvilkår kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Agrin Safari på telefon 7281 9133.

Du søger stillingen via linket og vi beder dig vedhæfte både din ansøgning, CV og kopi af uddannelsesbeviser. Vær opmærksom på, at bilag skal tilføjes i PDF-format.

Ansøgningsfristen er den 13. juni 2023 og ansættelsessamtaler forventes afholdt umiddelbart efter ansøgningsfristens udløb.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at forskellighed optimerer opgaveløsningen gennem diversitet og nytænkning. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Om Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse er et meget spændende sted at arbejde, hvor stærke fagligheder mødes i unikke opgaver. Ejendomsstyrelsen er et sted i konstant forandring og påvirkes både direkte og indirekte af den verden, vi lever i. Vi har 1.600 militært og civilt ansatte, stemningen og strukturen er uformel, og der er højt til loftet. Hos os er der gode muligheder for at udvikle dig - både personligt og fagligt.
Forsvarsministeriets Ejendomsstyrelse støtter og servicerer militære og civile myndigheder under Forsvarsministeriet. Vores opgave er at levere og udvikle attraktive fysiske rammer, som er nødvendige for myndighedernes daglige virke. Vi bygger nyt, vedligeholder, driver kantiner og gør rent på tjenestesteder i hele landet. Vi har i Forsvarsministeriets koncern ansvaret for det grønne område, der blandt andet omfatter miljø, energi og naturpleje. Vores hovedkontor er i Hjørring, men vi har medarbejdere i hele landet. Vi er en organisation baseret på stærke fagfællesskaber, og vi prioriterer det tværgående samarbejde højt. Vi har ansvaret for over 600 lokationer spredt ud over hele Danmark. Vi administrerer over 6.000 bygninger og forvalter øvelsesområder, der samlet set er på størrelse med Mors. Vi bygger og vedligeholder i år for knap en milliard og er blandt andet bygherre på store projekter som campus til de nye F35- kampfly.

Læs mere på Ejendomsstyrelsen.dk
Læs mere om Forsvaret som arbejdsplads på www.Forsvaret.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 30.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hjørring
  • Tirsdag den 13. juni 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Aalborg

    [xxxxx] Energy is one of the leading trading houses in Europe, moving energy from source to use and working tirelessly to provide renewable energy now and in the future. Energy is always moving .
    • Afdelingsleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Hobro

    Kan du lide at gå forrest og motivere de kollegaer, du arbejder sammen med? Har du tidligere erfaring i servicebranchen? Er du klar på en alsidig hverdag, hvor kodeordene er højt serviceniveau, sal..
    • Afdelingsleder
    • Hobro
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederikshavn

    Kunne du tænke dig at stå i spidsen for et fagcenter, hvor du som centerchef skal sætte retning og får mulighederne for at skabe samdrift, udvikling og sammenhæng?Centerchef med mange samarbejd..
    • Afdelingsleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Thisted

    Vi søger netop nu en souschef der er klar på spændende arbejdstimer hvor fokus er det gode værtsskab overfor gæster samt struktur og gode rammer for medarbejderne. Vi søger en souschef til vor..
    • Afdelingsleder
    • Thisted
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 2
14. april 2024 2
13. april 2024 2
12. april 2024 2
11. april 2024 2
10. april 2024 2
9. april 2024 2
8. april 2024 1
7. april 2024 2
6. april 2024 2
5. april 2024 2