Chef til Stam - og Geodatasektionen

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hjørring

Vil du være en del af en helt særlig arbejdsplads? Motiveres du af at lede andre og implementere og optimere processer i samarbejde med dine dygtige medarbejdere og chefkolleger? Så er du måske vores nye sektionschef i Forvsrasministeriets Ejendomstyrelse.

Om os

Stam- og Geodatasektionens kerneopgave er at sikre forvaltning af bygningstegninger og registrering af ejendomsdata for Ejendomsstyrelsens samlede ejendomsportefølje. Det indbefatter rollen som Center of Excellence for infrastruktur og ejendomsdata, IKT (Kommunikations- og Informationsteknologi) og Forsvarets Kompetencecenter for administrativ GIS (Ejendomsstyrelsens Geografiske Informationssystem). Sektionen består for nuværende af tre faglige elementer; GIS, stamdata og IKT.

Sektionen er en væsentlig bidragsyder til implementering af styrelsens data- og digitaliseringsstrategi i relation til forvaltning af bygningstegninger, registrering af ejendomsdata i SAP (RE/FX). Ligeledes har sektionens ansvaret for styrelsens anvendelse af AutoCad og Revit samt udarbejdelse af vejledninger samt uddannelse og rådgivning af kolleger. Sektionen gennemfører udvikling, kontrol og rådgivning af IKT specifikationer.

For GIS området gennemfører sektionen både drift, udvikling og undervisning i FESGIS og GIS-apps samt er ansvarlig for ledningsregistrering.

Sektionen består pt. af i alt 14 medarbejdere.

Sektionen indgår i Proces- og Forretningsudviklingsafdelingen, hvis kerneopgave er at stille krav til, udvikle og kvalitetssikre alt fra data til forretningsprocesser, kontrolmiljø og systemunderstøttelse på tværs af Ejendomsstyrelsen.

Om stillingen

Stillingen som sektionschef er placeret i Proces- og Forretningsviklingsafdelingen som én ud af fem sektioner. Sektionschefen refererer til chefen for Proces- og Forretningsudviklingsafdelingen.

Som sektionschef har du det overordnede ansvar for at understøtte, optimere og udvikle de faglige områder i relation til styrelsens primære forretningsområder. Spændet i dine opgaver og samarbejdsflader er bredt.

Du skal være indstillet på et stort tværfagligt samarbejde med de øvrige chefer i afdelingen, da vi støtter hinanden i den samlede opgaveløsning. Du skal derfor være god til at opbygge relationer og kunne iværksætte tværgående opgaveløsninger med baggrund i forskellige faglige perspektiver.

Som chef har du personaleansvar for sektionens medarbejdere. Du har ligeledes økonomisk ansvar for sektionens tildelte budget.

Dit daglige arbejdssted er ved FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSEs domicil i Hjørring men nogen rejseaktivt må påregnes.

Om dig

Vi søger en chef med en stærk faglig profil samt ledelsesmæssig erfaring, gennemslagskraft og gode kommunikative evner.

En af dine vigtigste kvalifikationer er dit helhedssyn, hvor du formår at udvikle og implementere nye tiltag, så sektionens opgaveløsning løbende effektiviseres og forbedres i overensstemmelse med styrelsens data- og digitaliseringsstrategi. Det kræver en innovativ tankegang og modet til at handle på de observationer, du gør dig, således der sikres både en udvikling og integration af sektionens faglige specialer.

Vi forventer, at du har stærke kommunikative evner, så dine budskaber høres på alle niveauer i organisationen. Du er god til at opbygge relationer og vedholdende i dit samarbejde med resten af organisationen og kan navigere i dynamiske og komplekse omgivelser, ligesom du har en personlighed, der kan samle tråde internt og vinde lydhørhed eksternt.

Vi ser gerne, at du har en byggefaglig baggrund eller erfaringen inden for det byggetekniske område. Ligeledes du har et kendskab til sektionens fagområder, hvor der særligt vil blive lagt vægt på indsigt i udviklingen inden for ejendomsdata og IKT.

Herudover har du solid ledelsesmæssig erfaring fra forsvaret, Forsvarsministeriets område eller anden større politisk styret organisation, alternativt større privat virksomhed.

Ordentlighed er et nøgleord i ledelse af styrelsen, og det forventer vi naturligvis også gælder for dig, ligesom det skal falde dig naturligt at tage ansvar.

Ansættelsesvilkår

Ansættelse og aflønning sker i henhold til den enhver tid gældende overenskomst.

Er du akademiker, ansættes og aflønnes du efter den til enhver tid gældende overenskomst mellem Skatteministeriet og Akademikere i Staten.

Afhængig af dine kvalifikationer er der mulighed for at forhandle tillæg i forbindelse med ansættelsen.

Der er til jobbet tilknyttet en attraktiv fuld arbejdsgiverfinansieret pensionsordning.

Som ansat i Forsvarsministeriets koncern er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsesforløbet.

Kontakt og ansøgning
Hvis du vil vide mere om stillingerne er du velkommen til at kontakte Jesper Bjerg Støwe Kristiansen på telefon 7281 3880 eller Thomas Troels Klingemann på telefon 7281 3311.

Har du spørgsmål til løn - og ansættelsesvilkår kan du kontakte Forsvarsministeriets Personalestyrelse, HR-konsulent Agrin Safari på telefon 7281 9133.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Du anmodes om at vedhæfte ansøgning, CV og uddannelsesbevis.

Stillingen er til besættelse 1. marts 2024 eller snarest herefter. Ansøgningsfristen er den 31. januar 2024.

Vi forventer at afholde ansættelsessamtaler uge 06, 2024.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

OM FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE
FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE støtter og servicerer militære operative enheder og øvrige myndigheder under Forsvarsministeriet ved at levere og udvikle de fysiske rammer, som er nødvendige for deres virke. Ejendomsstyrelsen leverer et full service koncept, hvor opgaverne omfatter; facility management, nybyggeri, vedligehold, miljø- og energiopgaver samt naturpleje – og udføres overvejende via eksterne leverandører.

FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE har hovedkontor i Hjørring, men har medarbejdere på tjenestesteder over hele landet. Vi har i alt 860 etablissementer spredt ud over hele Danmark. Ejendomsstyrelsen er overvejende en civil arbejdsplads, der er båret af stærke fag- og videnfællesskaber. Styrelsen har ejendomsdriften i centrum: Både i opgaveløsningen med vores kunder og i forhold til kompetenceudvikling af vore medarbejdere.

FORSVARSMINISTERIETS EJENDOMSSTYRELSE har et samlet budget på ca. 2 mia. kr., 2,4 mio. m2 bebyggelse i vores portefølje, et samlet øvelsesareal på ca. 36.000 hektar og vi beskæftiger ca. 600 medarbejdere.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hjørring.

Jobbet er oprettet på vores service den 11.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hjørring
  • Onsdag den 31. januar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Aalborg

    [xxxxx] Energy is one of the leading trading houses in Europe, moving energy from source to use and working tirelessly to provide renewable energy now and in the future. Energy is always moving .
    • Afdelingsleder
    • Aalborg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederikshavn

    Kunne du tænke dig at stå i spidsen for et fagcenter, hvor du som centerchef skal sætte retning og får mulighederne for at skabe samdrift, udvikling og sammenhæng?Centerchef med mange samarbejd..
    • Afdelingsleder
    • Frederikshavn
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Thisted

    Vi søger netop nu en souschef der er klar på spændende arbejdstimer hvor fokus er det gode værtsskab overfor gæster samt struktur og gode rammer for medarbejderne. Vi søger en souschef til vor..
    • Afdelingsleder
    • Thisted
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Aalborg

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 9000 Aalborg
    • Afdelingsleder
    • Aalborg
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hjørring

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hjørring over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
17. maj 2024 8
16. maj 2024 7
15. maj 2024 7
14. maj 2024 7
13. maj 2024 6
12. maj 2024 6
11. maj 2024 6
10. maj 2024 6
9. maj 2024 6
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 2
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 2
24. april 2024 3
23. april 2024 3
22. april 2024 3
21. april 2024 3
20. april 2024 3
19. april 2024 3
18. april 2024 3
17. april 2024 1