Ambitiøs souschef til Voksen-/handicapområdet i Ringsted Kommune

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Ringsted

Ringsted Kommunes Voksen-/handicapområde er en spændende og ambitiøs organisation, som er i rivende udvikling. Voksen-/handicapområdet er organisatorisk placeret i Social og Sundhedscentret. På grund af områdets vækst ”opruster” vi med en ledelseskraft i form af en souschef, som skal have sit fokus på udvikling og understøttelse af lederen.

Voksen-/handicapområdet dækker opgaver på det specialiserede voksenområde som borgere i døgntilbud, borgere i botilbud uden natdækning, borgere i dagtilbud og klubtilbud og borgere som modtaget støtte i eget hjem hele døgnet.

Vi arbejder med udgangspunkt i relations pædagogisk retning med fokus på etik og udvikler løbende området til at matche de kommende behov blandt kommunens borgere. Det kan være udvikling af de tilbud vi har og det kan i høj grad også være udvikling af nye tiltag og tilbud.

Vi er på udkig efter en souschef, der har lyst til at være med på den videre udviklende rejse i et tæt samarbejde med lederkolleger, medarbejdere og samarbejdspartnere på området.

Som souschef på Voksen-/handicapområdet får du ansvaret for spændende ledelsesopgaver, der løbende vil udvikle sig i takt med vores ambition om at skabe en udviklende og nytænkende organisation på området.

Det forventes at vores ny souschef formår at udvikle og lede i bredden og på tværs af områdets faglige bredde.

Hvad forventer vi af dig?
Som souschef af Voksen Handicap får du en central rolle i et af kommunens voksende områder, med stor politisk bevågenhed. Vi søger derfor en souschef, der kan kendestegnes ved følgende seks dyder:

  • Du er ambitiøs og du har en stor kapacitet, der gør dig i stand til at navigere i en hverdag fyldt med udvikling og komplekse problemstillinger.
  • Du kan skabe overblik og prioritere i de mange forskellige hensyn der skal tages, og opgaver der skal løses i en kompleks virkelighed på det specialiserede voksenområde.
  • Du hviler tilstrækkeligt i dig selvtil, at du tør træffe svære beslutninger og holde fast, lige så vel som du tør at ændre mening, når du er blevet klogere.
  • Du tænker helhedsorienteret og tværgående i opgaveløsningen i forhold til borgeren.
  • Du har modet til at præge og medvirke til udvikling såvel fagligt som personaleledelsesmæssigt.
  • Du er med til at promovere Voksen Handicap.

Det vil være en klar fordel, at du har erfaring med at arbejde med udvikling på det specialiserede voksenområde på ledelsesniveau. Det vil samtidig være en stor fordel, hvis du har erfaringer inden for det kommunale socialområde.

Erfaring fra det specialiserede område vil være en fordel, men er ikke en forudsætning. Det er mere vigtigt at du har erfaring med udvikling. Det er en forventning, at du har en grunduddannelse på minimum bachelorniveau. I Ringsted Kommune lægger vi vægt på, at alle ledere har en formel lederuddannelse. Har du ikke det, skal du være parat til at videreuddanne dig undervejs.

Du kan læse meget mere om jobbet og jobindholdet i funktionsbeskrivelsen her

Vi tilbyder:
  • En travl og resultat- og løsningsorienteret arbejdsplads, hvor borgerens behov er i centrum for opgaveløsningen.
  • En arbejdsplads med stort fokus på og effekt af relationel koordinering med interne I samarbejde med samarbejdspartnere.
  • En arbejdsplads, hvor man får lov at dyrke sit eget ledelsesrum i tæt samspil med resten af organisationen.
  • Et ledelsesteam der understøtter hinanden i den samlede ledelsesopgave på området.
  • En velfungerende arbejdsplads med engagerede og dygtige medarbejdere, som samarbejder på tværs af områder.
  • En arbejdsplads med vægt på en uformel omgangstone og plads til humor.

Er du stadig interesseret?

Vi tilbyder en arbejdsplads med høj grad af faglig selvstændighed, engagement og interesse i at yde det bedste for borgeren.

Har du spørgsmål til stillingen, er du velkommen til at kontakte Leder af Voksen-/handicapområdet Birthe Hansen på telefon 2113 5514 (bedst mellem kl. 16-17).

1. samtalerunde afvikles den 6. februar 2024 og 2. samtalerunde afvikles den 13. februar 2024.

Kandidater der går videre til anden samtale vil blive bedt om at gennemføre en personlighedstest med tilhørende tilbagemelding ved en samtale med en HR-konsulent. Denne gennemføres imellem de 2 samtaler.

Vi forventer, at du kan starte den 1. april 2024.

Det er en del af Ringsted Kommunes ansættelsespolitik at fremme ligelig kønsfordeling og etnisk ligestilling. Vi opfordrer både personer med dansk og anden etnisk baggrund til at søge den opslåede stilling.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Ringsted.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.1.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Ringsted
  • Onsdag den 31. januar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Køge

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 4600 Køge
    • Afdelingsleder
    • Køge
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Holbæk

    Join [xxxxx] on their mission to leverage technology in a newly established role as Head of Global IT and support their ambitions and need for a more integrated global IT setup. Lea..
    • Afdelingsleder
    • Holbæk
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Roskilde

    Vil du være en afgørende del af vores team og tage dit lederskab til nye højder? Har du et hjerte, der banker for at skabe et godt arbejdsmiljø og udvikling af medarbejdere? Så læs videre her, og g..
    • Afdelingsleder
    • Roskilde
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Slagelse

    Brænder du for at arbejde med ledelse i et speciale, hvor ingen dage er ens og hvor sygeplejen vægtes højt, med særlig fokus på tildelt patientpleje i et tæt og respektfuldt samarbejde med det syge..
    • Afdelingsleder
    • Slagelse
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Ringsted

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Ringsted over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
19. maj 2024 3
18. maj 2024 3
17. maj 2024 4
16. maj 2024 4
15. maj 2024 5
14. maj 2024 5
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 5
6. maj 2024 5
5. maj 2024 5
4. maj 2024 5
3. maj 2024 5
2. maj 2024 4
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 5
23. april 2024 4
22. april 2024 5
21. april 2024 5
20. april 2024 5
19. april 2024 5