Uddannelsesleder til VIA Byggeri

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Horsens

Vil du være med til at sætte retning og skabe rammerne for VIA Byggeris uddannelser, og har du en særlig faglig interesse i internationalisering, internationale uddannelser og udvikling af studiemiljøer, der fremmer interkulturelle kompetencer og internationalt udsyn? Brænder du for ledelse, uddannelse og udvikling – og vil du være med til at gøre en forskel? Så læs videre her:

VIA Byggeri har en ambition om fortsat at skabe fremragende uddannelser, og som en del af strategien sætter vi i den kommende periode særligt fokus på internationalisering, de internationale uddannelser og interkulturelle kompetencer, idet vi tror på, at vore dimittender skal være med til at drive udviklingen både i Danmark og i den omkringliggende verden. Vi søger derfor en dygtig uddannelsesleder, der i tæt samarbejde med aftagerne kan stå i spidsen herfor.

En udfordrende og udviklende lederstilling

Med reference til uddannelsesdekanen vil du sammen med ledelsesteamet blive faglig, pædagogisk og økonomisk ansvarlig for Byggeris internationale uddannelser Architectural Technology and Construction management og Construction Technology, som på nuværende tidspunkt udbydes i hhv. Horsens og Aarhus. Derudover vil du blive ansvarlig for at drive de tværgående strategiske indsatser for hele uddannelsesområdet i samarbejde med uddannelsesledelsen i Byggeri. Du vil i udgangspunktet få personaleansvar for ca. 15-20 medarbejdere fordelt i hhv. Horsens og Aarhus.

Fokus på faglig og pædagogisk udvikling

Du skal som uddannelsesleder være med til at drive udviklingen af VIA Byggeris uddannelser og sætte deres strategiske retning med samtidigt fokus på kvalitet og sikker drift. Der er særlig opmærksomhed på pædagogiske og didaktiske indsatser, som skal styrke og udvikle undervisningen og forbedre de studerendes læring. Med afsæt i professionelle læringsfællesskaber arbejder VIA Byggeri aktuelt med realisering af de strategiske udviklingsplaner for fremtidens byggeriuddannelser med fokus på bæredygtighed og digitalisering. Din opgave bliver i den sammenhæng, hvordan du sammen med uddannelsesledelsen og ca. 100 dygtige medarbejdere kan omsætte mål og ambitioner til konkret praksis.

Vi søger en leder, der:

  • er nærværende og klar i sin kommunikation og i dialog involverer medarbejderne i udviklingen af uddannelserne.
  • har internationalt udsyn og blik for værdien af internationalt rettede uddannelsesaktiviteter.
  • er retnings- og rammesættende, delegerende og dialogorienteret og formår at bringe medarbejdernes kompetencer bedst muligt i spil. Derudover er det vigtigt, at du som leder er skarp til at prioritere i opgaverne og bevare overblikket i en til tider travl hverdag.
  • har gode samarbejdsevner og formår at indgå i konstruktive og tillidsfulde relationer, hvor vi sammen tager ansvar, flytter grænser og lærer sammen. Vi har en fælles ambition om at skabe relevante uddannelser med højest mulig kvalitet.

Opgaven kan kun løses i tæt samspil med ledelsesteamet, medarbejdere, studerende og aftagere, og der stilles derfor krav til samarbejde og gensidig koordinering. Du skal have lyst til en ledelsesopgave, hvor der er mange aktører og høj kompleksitet.

Vi lægger vægt på, at du:

  • har erfaring med uddannelsesledelse på et videregående uddannelsesniveau og ledelse af vidensmedarbejdere
  • har relevant erfaring inden for internationalt arbejde og besidder internationalt udsyn
  • har kendskab til byggebranchen
  • har erfaring med teamudviklings- og forandringsprocesser
  • har en ordentlig og professionel tilgang til ledelsesopgaven
  • har en relevant uddannelsesbaggrund på kandidat- eller masterniveau gerne suppleret med lederuddannelse

Bliv en del af en professionel, attraktiv og innovativ arbejdsplads

Ved at blive en del af VIA, træder du ind i et spændende og udviklingsorienteret arbejdsmiljø med dygtige og samarbejdsorienterede kolleger. Der er højt til loftet og mange muligheder, herunder også gode muligheder for faglig og personlig kompetenceudvikling.

VIA Byggeri giver dig som uddannelsesleder masser af muligheder for at indgå i tværgående ledelsesopgaver både inden for Byggeriuddannelserne, i VIAs samlede aktivitetsområde og i ekstern national og international sammenhæng. Du er i den sammenhæng også selv med til at præge opgaveporteføljen alt efter dine kompetencer og interesser. Med den opslåede stilling udvider vi ledelsesteamet fra 4 til 5 uddannelsesledere.

Løn- og ansættelsesforhold

Løn- og ansættelsesforhold fastsættes i henhold til aftale om ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område. Stillingen er en fast stilling uden højeste arbejdstid.

Hovedarbejdssted bliver på campus Horsens. Der må forventes en del aktiviteter i hele Region Midtjylland, hvorfor kørekort og egen bil er et krav.

Vi forventer tiltrædelse den 1. november 2023 eller hurtigst muligt derefter.

Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte uddannelsesdekan Lotte Møller Larsen på telefon 87 55 41 05.

Ansøgningsfrist

Deadline for ansøgning er d. 8. august. Vi forventer at afholde første runde ansættelsessamtaler den 14. august og anden runde samtaler den 28. august. Der gennemføres et testforløb hos VIAs HR afdeling for kandidater, der går videre fra første samtalerunde.

Om Byggeriuddannelserne

  • Byggeriuddannelserne omfatter bygningskonstruktør (dansk og international), byggetekniker (dansk og international) samt kort- og landmålingstekniker.
  • Bygningskonstruktøruddannelsen er langt den største uddannelse og udbydes i Horsens, Aarhus og Holstebro. I august 2024 åbner endnu et udbud i Randers.
  • Der er i alt tilknyttet ca. 1600 studerende tilknyttet byggeriuddannelserne, og det årlige optag er på ca. 600 studerende årligt.
  • Der er i alt ca. 100 medarbejdere
  • Byggeriuddannelserne er en væsentlig del af VIA University College, som er Danmarks største professionshøjskole

Om VIA University College
VIA er en professionshøjskole og en af Danmarks største uddannelsesinstitutioner. Vi uddanner bl.a. lærere, sygeplejersker, ingeniører og designere – i samarbejde med arbejdslivet og med afsæt i forskning og et globalt udsyn. Det gør vi, så de studerende med mod, passion og nysgerrighed sætter aftryk på verden.
Vi tager ansvar for samfundet og for at skabe en bæredygtig fremtid sammen med vores omverden. Vi står solidt på vores faglige fundament og flytter grænserne for, hvordan vi udvikler, deler og anvender viden. Og vi fejler, lærer og lykkes sammen. For det er i ambitiøse lærende fællesskaber, vi sætter det stærkeste aftryk. Derfor arbejder vi i VIA mod en enkel, fælles vision: Tag ansvar. Flyt grænser. Lær sammen.

VIA i runde tal: 18.800 studerende på flere end 40 professionsbacheloruddannelser. 20.000 studerende og kursister om året på diplomuddannelser og andre efter- og videreuddannelsesforløb. 2.040 medarbejdere fordelt på otte campusser i Region Midt. I 2020 blev VIA udpeget til UNESCO Verdensmålsskole for vores arbejde med at integrere FN’s verdensmål i undervisningen.

Læs information om anvendelse af personoplysninger i forbindelse med rekruttering på dette link: https://via.career.emply.com/persondatapolitik
VIA opfordrer alle interesserede uanset personlig baggrund til at søge stillingen.

Læs mere om VIA University College på http://www.via.dk/.



Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Horsens.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Horsens

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i Ebeltoft

    Fri kontakt
    Vil du med ombord på en vækstrejse, hvor du kan sætte dit personlig aftryk på den daglige drift hos en virksomhed, som er i rivende udvikling? Så læs mere om denne spændende mulighed. GreenOil er en virksomhed, der designer, producerer og markedsfører en unik serie af offline oliefiltersystemer.
    • Afdelingsleder
    • Ebeltoft
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Horsens

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i 8700 Horsens
    • Afdelingsleder
    • Horsens
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Have you ever wondered how imported goods from all corners of the world find their way to you? APM Terminals is an important link between Scandinavia and the world market, and we oper..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Århus N

    Opportunity Have you ever wondered how imported goods from all corners of the world find their way to you? APM Terminals is an important link between Scandinavia and the world market, and we oper..
    • Afdelingsleder
    • Århus N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Horsens

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Horsens over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
2. maj 2024 5
1. maj 2024 4
30. april 2024 4
29. april 2024 4
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 4
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 5
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 7
17. april 2024 7
16. april 2024 7
15. april 2024 7
14. april 2024 7
13. april 2024 7
12. april 2024 8
11. april 2024 9
10. april 2024 9
9. april 2024 9
8. april 2024 8
7. april 2024 8
6. april 2024 8
5. april 2024 8
4. april 2024 8
3. april 2024 8
2. april 2024 8