Cheflæge til Afdeling for Røntgen, Skanning og Nuklearmedicin

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

Hvidovre

Vil du være en del af en innovativ afdelingsledelse i Afdeling for Røntgen, Skanning og Nuklearmedicin på Amager og Hvidovre Hospital, der, i samarbejde med dine to partnere i trekløverledelsen, og sammen med mellemlederne, medarbejderne og de tværfaglige samarbejdspartnere, videreudvikler gode sammenhængende patientforløb og sikrer funktions- og billeddiagnostiske ydelser af høj kvalitet til gavn for patienterne?

Vi søger en cheflæge, der er strategisk tænkende, har flair for tværfagligt og tværsektorielt samarbejde og som, sammen med sine to partnere i afdelingsledelsen, kan sætte retning for de funktions- og billeddiagnostiske aktiviteter i fremtidens sundhedsvæsen. Du skal anse høj faglig kvalitet, fokus på uddannelse og forskning samt et godt arbejdsmiljø, som en naturlig del af denne udvikling.

Med nybyggeriet på Amager og Hvidovre Hospital skabes de overordnede rammer for en fremtidssikret, effektiv og patientfokuseret behandling for de ca. 570.000 borgere i vores optageområde. I forbindelse med ibrugtagningen af nybyggeriet ultimo 2024 vil der blive etableret en Fælles Akutmodtagelse på hospitalet.

Som kommende cheflæge vil du spille en vigtig rolle både i forbindelse med den fysiske flytning af dele af afdelingen ud i nybyggeriet og i forbindelse med optimeringen af det akutte flow for patienterne hen imod etableringen af den Fælles Akutmodtagelse.

Stillingen

Afdeling for Røntgen, Skanning og Nuklearmedicin ledes fremadrettet af et trekløver, der består af en cheflæge, en chefradiograf/chefbioanalytiker og en forskningsleder.

Som cheflæge får du, sammen med dine to partnere i afdelingsledelsen, ansvaret for at skabe en velfungerende tværfaglig ledelse til gavn for patienter og medarbejdere. Mere konkret indebærer stillingen:

  • At fastlægge afdelingens strategiske udvikling inden for rammerne af hospitalets og regionens strategi
  • At bidrage til hospitalets fælles patientforløb med de rette billeddiagnostiske undersøgelser til rette tid og derved sikre udredning og behandling til tiden for patienterne
  • At skabe rammerne for høj behandlingskvalitet for alle patienter i hospitalets optageområde og videreudvikle det gode sammenhængende patientforløb, med afsæt i patientoplevelser
  • At træffe de overordnede lægefaglige beslutninger i afdelingen og foretage de løbende, faglige prioriteringer af ressourcer
  • At bidrage til at bringe afdelingens knowhow om billeddiagnostik i spil i samarbejde med de kliniske afdelinger
  • At sikre, at afdelingens budget anvendes og fordeles i overensstemmelse med de driftsmæssige behov i afdelingen og på hospitalet
  • At styrke samarbejdet mellem afdelingens forskellige faggrupper og hospitalets øvrige afdelinger
  • At medvirke til at optimere det akutte flow for patienterne i forbindelse med etableringen af den nye Fælles akutmodtagelse
  • At skabe en god proces for den fysiske flytning af Røntgen-akutafsnit på Hvidovre-matriklen i forbindelse med ibrugtagningen af nybyggeriet på Hvidovre Hospital ultimo 2024
  • At skabe et attraktivt arbejds- og uddannelsesmiljø gennem tillid og delegering af ansvar
  • At sikre optimale tværfaglige rammer for vores åbne og avancerede forskningsmiljø som dækker over grundforskning og anvendt forskning inden for billediagnostik

Som cheflæge refererer du, som en del af afdelingsledelsen, til hospitalsdirektionen og er en del af den samlede hospitalsledelse på Amager og Hvidovre Hospital. Dette fordrer samarbejdsrelationer med hospitalsdirektionen, hospitalets øvrige afdelingsledere samt andre interne og eksterne samarbejdspartnere.

Om afdeling for Røntgen, Skanning og Nuklearmedicin

Afdeling for Røntgen, Skanning og Nuklearmedicin på Amager og Hvidovre Hospital har eksisteret siden 2011 og har 270 ansatte fordelt på følgende faggrupper: Læger, radiografer, bioanalytikere, sygeplejersker, SOSU-assistenter, sekretærer og forskere.

I Afdelingen har vi samlet al billeddannende diagnostik, dvs. traditionel røntgen, CT-, ultralyd- og MR-skanning, gammakamera, SPECT- og PET-skanning. Derudover benyttes ikke-billeddannende teknikker til funktionsbestemmelse af fx hjerte, kredsløb, lunger, lever, nyrer og hjerne. Foruden patientdiagnostik lægger vi i afdelingen stor vægt på forskning og uddannelse.

Den interne organisering af Afdeling for Røntgen, Skanning og Nuklearmedicin sikrer således en optimal sammenhængskraft mellem sektionerne, hvorfor afdelingens kerneydelse er én integreret størrelse bestående af diagnostik, forskning og uddannelse.

Afdeling for Røntgen, Skanning og Nuklearmedicin er fysisk placeret på Hvidovre Hospital og betjener Amager Hospital via et radiologisk afsnit. Derudover betjener afdelingen alment praktiserende læger og speciallægepraksisser i 10 kommuner inden for planområde Syd i Region Hovedstaden.

Vi stræber efter at være førende inden for vores område i Danmark og Europa. Vi arbejder aktivt med at sikre målbare standarder for kvalitet og kvantitet inden for diagnostik, uddannelse og forskning og at have en effektiv, robust, forskningsorienteret og omkostningseffektiv organisation.

Vores mål er altid at levere den optimale diagnostik i den konkrete kliniske kontekst for patienten. Dette opnås gennem brug af state-of-the-art udstyr og teknikker med hjælp fra vores dedikerede og højt kvalificerede personale.

Din profil

  • Du er speciallæge i Radiologi eller Klinisk Fysiologi/Nuklearmedicin
  • Du har en stærk faglig og ledelsesmæssig identitet, der styrer mod at sikre patientforløb af høj kvalitet og et godt arbejds- og uddannelsesmiljø i samarbejde med hospitalets kliniske afdelinger
  • Du har organisatorisk forståelse og er god til at samarbejde på alle niveauer og med alle faggrupper, specialer, ledere og eksterne aktører
  • Du ved, hvad det vil sige at lykkes gennem andre, hvorfor inddragelse, respekt og lydhørhed er en naturlig del af din ledelsesprofil samtidig med, at du er tydelig i din kommunikation
  • Du formår at tilrettelægge en effektiv drift, systematisk økonomistyring og prioritering af ressourcer i afdelingen
  • Du er inspirerende, engageret og leverer tydelig ledelse i hele spændet mellem daglig drift og visionær strategisk udvikling af afdelingen
  • Du besidder en relevant ledelsesuddannelse eller ønsket om at få den
  • Du ønsker at medvirke til at skabe rammerne for et attraktivt og udviklende forskningsmiljø

Ansøgning og ansættelsesforhold

Har ovenstående vakt din interesse for stillingen, så send en motiveret ansøgning og CV senest den 10. april 2024.
Løn- og ansættelsesvilkår sker i henhold til Rammeaftale om kontraktansættelse af lægelige chefer indgået mellem Foreningen af Speciallæger og Regionernes Lønnings- og Takstnævn.

Ansættelsessamtaler er planlagt til den 16. april, og anden runde den 24. april. Kandidater der går videre til anden runde vil blive bedt om at gennemføre personlighedstest i perioden 17. til 22. april 2024.

Du er velkommen til at hente yderligere oplysninger hos vicedirektør Kurt Stig Jensen på telefon 5132 9307 eller professor Hartwig Roman Siebner på telefon 3862 6541 samt på www.hvidovrehospital.dk og www.regionh.dk

Jobprofil, stillingsbeskrivelse samt afdelingsprofil kan rekvireres hos direktionssekretær Kia Ganderup Frisenborg på telefon 3862 1702 eller via mail [email protected]

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i Hvidovre.

Jobbet er oprettet på vores service den 13.3.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • Hvidovre
  • Onsdag den 10. april 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Særligt Tilrettelagt Ungdomsuddannelse i Greve er et tilbud for unge med generelle indlæringsvanskeligheder, udviklingsforstyrrelse inden for autismespektret, ADHD og andet. Fælles for målgruppen er, at de alle har brug for et specialiseret uddannelsestilbud. Tilbuddet rummer op til 55 unge i aldersgruppen 16-25 år.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    På Mosedeskolen står 730 elever, 80 medarbejdere samt forældre klar til at byde dig velkommen. Du vil blive en del af en traditionsrig og faglig stærk skole. Mosedeskolen har tre spor samt SFO og klub, og er en af ni folkeskoler i Greve. Skolen er velfungerende og eleverne klarer sig godt.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Greve

    Fri kontakt
    Arenaskolen er en af Greve Kommunes 9 folkeskoler. Skolens elevgrundlag repræsenterer en etnisk mangfoldighed, hvor der er respekt for forskellighed i hverdagen. Skolen arbejder målrettet med, at eleverne præsterer højt i deres faglige udvikling.
    • Afdelingsleder
    • Greve
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i Hvidovre

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i Hvidovre over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
16. maj 2024 6
15. maj 2024 7
14. maj 2024 5
13. maj 2024 4
12. maj 2024 3
11. maj 2024 3
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 5
30. april 2024 5
29. april 2024 4
28. april 2024 6
27. april 2024 6
26. april 2024 6
25. april 2024 6
24. april 2024 6
23. april 2024 6
22. april 2024 6
21. april 2024 7
20. april 2024 7
19. april 2024 7
18. april 2024 10
17. april 2024 10
16. april 2024 10