Juridisk chef (chefkonsulent med personaleledelse) til Informationssikkerhed og Databeskyttelsesenheden i Indenrigs- ...

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København K

Er du en dygtig jurist, brænder du for informationssikkerhed og databeskyttelse, og trives du i rollen som leder for engagerede medarbejdere i et kontor med et højt fagligt niveau og spændende opgaver?

Så er du måske vores nye chef for Informationssikkerhed og Databeskyttelsesenheden i Indenrigs- og Sundhedsministeriets departement.


Om os
Vi har en spændende stilling som chef for vores Informationssikkerhed og Databeskyttelsesenhed i ministeriets departement. Enheden arbejder for at sikre, at Indenrigs- og Sundhedsministeriets departementet lever op til de gældende krav inden for cyber-, informationssikkerhed og databeskyttelse.

Vi sekretariatsbetjener departementets udvalg for cyber-, informationssikkerhed og datadatabeskyttelse samt koncernens tværgående forum for cyber-, informationssikkerhed og datadatabeskyttelse. Vi fører tilsyn med de myndigheder, der hører under ministerområdet og forestår kontakten til andre myndigheder på området, som eksempelvis Datatilsynet, Digitaliseringsstyrelsen og Center for Cybersikkerhed.

Indenrigs- og Sundhedsministeriet har som sin hovedopgave at sætte rammerne for velfærdsstatens bærende institutioner (kommunerne og regionerne) og vores fælles sundhedsvæsen. Vi arbejder for at skabe mest mulig sammenhæng og sundhed for borgeren.

Din hverdag hos os
Vi er en mindre enhed med fem medarbejdere, og som chef vil du aktivt bidrage til sagsbehandlingen og have det faglige ansvar for enhedens samlede opgavevaretagelse. Du vil fungere som personaleleder for enhedens medarbejdere, som er sammensat af specialister i databeskyttelsesret og informationssikkerhed. Du vil referere direkte til afdelingschefen i afdelingen for Patientsikkerhed, Life Science og Global Sundhed.

Du vil komme til at stå i spidsen for arbejdet med at sikre, at departementet og Nationalt Center for Etik lever op til databeskyttelsesreglerne, ligesom du vil lede indsatsen for at sikre, at departementet efterlever gældende krav til cyber- og informationssikkerhed, herunder at der arbejdes effektivt med områderne. Du vil således også være primus motor i opbygningen af departementet ledelsessystem for cyber-, informationssikkerhed og databeskyttelse samt en styrket indsats i forhold til ledelsesinformation. Departementets tilsyn med informationssikkerhed og databeskyttelse på ministerområdet er ligeledes forankret i enheden.

Som chef for enheden vil du have en central rolle i forhold til at sikre effektiv koordinering og godt samarbejde på tværs af ministerområdet, med Sundhedsministeriets koncernfælles databeskyttelsesrådgiver (DPO) og med eksterne interessenter på området. Sammen med enheden og andre afdelinger i departementet vil du varetage opgaver ifm. implementering af NIS2.

Da der er tale om en stilling i Indenrigs- og Sundhedsministeriets departement, vil du også have opgaver, der indebærer ministerbetjening, eksempelvis i relation til foranstaltninger foranlediget af det aktuelle trusselbillede eller sikkerhedshændelser.

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer
Vi forventer, at du er en dygtig jurist med solid databeskyttelsesretlig erfaring - og også gerne erfaring med informationssikkerhed. Derudover forventer vi, at du er god til at formidle komplekst indhold på en let og forståelig måde, og at du har erfaring med at arbejde i en politisk ledet organisation.

Erfaring med personaleledelse vil være en stor fordel, men det vigtigste er, at du er empatisk og forstår at udøve ledelse på en synlig, personlig og troværdig måde. Du har gode samarbejdsevner og er i stand til at opnå resultater gennem samarbejde og har et solidt blik for målet. Departementet arbejder med psykologisk tryghed som grundlag for, at vi kan gøre vores bedste i det daglige arbejde.

Da vi er en travl enhed med omskiftelige opgaver, er det vigtigt at du er i stand til at holde mange bolde i luften på én gang uden at miste overblikket.

Vi tilbyder
Vi tilbyder et meningsfuldt arbejde på et område med stort fokus og mange spændende opgaver. Du vil blive en del af et spændende fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kolleger får mulighed for at skabe og videreudvikle vores rammeværk for arbejdet med cyber-, informationssikkerhed og databeskyttelse.

Om ansættelsen
Du bliver ansat som chefkonsulent med personaleledelse i henhold til gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

Som chefkonsulent vil du være omfattet af ministeriets ordning om konsulentfridage. Du vil således have en 39 timers arbejdsuge mod 11 ekstra fridage årligt.

Det er en forudsætning for ansættelsen, at du kan sikkerhedsgodkendes og at denne kan opretholdes under hele ansættelsen.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til afdelingschef Dorte Bech Vizard via tlf. 20 36 89 76.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis. Ansættelsessamtaler forventes afholdt i uge 2-3. Du kan læse mere om os på www.sum.dk

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København K.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København K
  • Mandag den 22. januar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity Job DescriptionAt Maersk we are embarking on an industry-defining transformation, on a bold new direction, expanding our capabilities to become a true end-to-end logistics provide..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Frederiksberg

    Afdelingsleder med stærk faglig profil til plejehjem i Gentofte (genopslag)Vil du gå forrest i en hverdag, hvor målet er omsorg, faglighed og værdighed for vores beboere? [xxxxx]
    • Afdelingsleder
    • Frederiksberg
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København K

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København K over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. maj 2024 1
27. maj 2024 1
26. maj 2024 1
25. maj 2024 1
24. maj 2024 1
23. maj 2024 1
22. maj 2024 1
21. maj 2024 1
20. maj 2024 1
19. maj 2024 1
18. maj 2024 1
17. maj 2024 1
16. maj 2024 1
15. maj 2024 1
14. maj 2024 1