Enhedschef til Informationssikkerhed og Lokale Systemer

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Kan du håndtere og udvikle en informationssikkerheden samtidig med, at du kan understøtte alle de lokalt forvaltede systemer på Region Hovedstadens Hospitaler? Så skal du læse videre.

Enheden
Informationssikkerhed & Lokale Systemer er en nyetableret enhed bestående af tre teams. Informationssikkerhed, MDR/IVMD og Lokale systemer med tilsammen 22 medarbejdere.

Informationssikkerhed
Informationssikkerhed er en veletableret gruppe, som med succes har fungeret som sektion gennem en årrække.

MDR
Som en del af enheden ligger også ansvaret for regionens centrale kvalitetsstyringssystem i forhold til Medical Device Regulation og In Vitro Diagnostic Medical Devices (MDR/IVDR). Funktionen rådgiver, kvalitetssikrer og godkender dokumentation relateret til software, hvor regionen har egen fabrikant ansvar under art. 5.5.

Lokale systemer
Den anden del af enheden, som beskæftiger sig med understøttelse af systemer, som er indkøbt og forvaltet lokalt, er en ny service til hospitalerne. Tilbuddet om understøttelse af de lokale systemer skal indfases over nogle år og opbygges gradvis.

Værdier og organisation
Det handler om liv. Så kort og præcis er regionens parole. Værdierne, vi og hospitalerne navigerer efter, er åbenhed, professionalisme, tillid og helhedssyn. Opgaverne giver mening, og arbejdsmiljøet er godt. Vi tror på diversitet, når kompleksitet og dynamik præger opgaver og samarbejdsrelationer.

Om den foretrukne kandidat
Succes forudsætter ikke blot en dygtig leder af ledere, men også en bred teknisk forståelse og evne til - i samarbejde med egen organisation, hospitaler og leverandører - at udvikle området dynamisk og ansvarligt. Du bliver en del af ledelsen i Region Hovedstadens Center for IT og Medicoteknologi (CIMT). CIMT er Danmarks største offentlige virksomhed for sundhedsteknologi med godt 1.100 medarbejdere og 1,9 mia. kr. i årligt budget.

Vi ønsker en leder med en akademisk baggrund, der står på et stærkt fagligt fundament både hvad angår ledelse og informationssikkerhed. Erfaringer fra store, dynamiske og komplekse virksomheder er efterspurgte. Ideelt har du stået i spidsen for tværgående initiativer og transformationer med tilhørende implementeringer. Det vil være en fordel, hvis du tidligere har haft ansvar for informationssikkerhed.

På det personlige plan er du i stand til at håndtere et stort ansvarsområde uden at miste overblikket. Herigennem sikrer du det bedste grundlag for at prioritere opgaverne sammen med dine ledere og interessenter, så brugerne oplever størst mulig værdi.

Du har en åben, tillidsfuld og uddelegerende ledelsesstil, hvor du følger op på og coacher dit team. Ligeledes er du fortrolig med interessenthåndtering på alle organisatoriske niveauer, eksternt som internt, og til tider med konkurrerende interesser.

Du tænker visionært og er stærk på at eksekvere uden at gå på kompromis med kvaliteten. Du har ambitioner såvel på egne, enhedens som på CIMT’s vegne.

I din rolle som enhedschef tager du ejerskab for interessenthåndtering og sikrer transparens i enhedens services og anvendelse af kapacitet med henblik på at skabe de bedste forudsætninger for den rigtige prioritering i overensstemmelse med hospitalernes vigtigste behov, samtidig med at du forstår at motivere ledere og medarbejdere i enheden.

Læs mere om stillingen og profil i jobprofilen.

Vi tilbyder
Et meningsfuldt, spændende og udfordrende job i en ambitiøs it-organisation med mulighed for at påvirke strategi og digitaliseringsdagsorden i Region Hovedstaden i samarbejde med dygtige og engagerede kolleger.

Ansvar for informationssikkerhed og understøttelse af lokale systemer Danmarks største region.

Ansættelsesvilkår
Stillingen besættes på overenskomstvilkår i henhold til Danske Regioners ´Aftale for Chefer’. Arbejdssted er Borgervænget 5, København Ø, hvor direktion og den del af CIMT, der ikke har plads på et hospital, er placeret. Forventet startdato er den 1. marts 2023.

Ansøgningsprocedure
Ansøgningsfristen er den 17. januar 2023. Send ansøgning, CV samt uddannelsesbeviser online via linket her på siden. Vi forventer at afholde samtaler i uge 4.

Du er velkommen til at kontakte vicedirektør Carsten Nørgaard på mail [email protected] eller telefon 24 28 04 59 for nærmere information om ledelse, organisation og opgaver m.v.

Du kan læse mere om CIMT her.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 2.1.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København Ø
  • Tirsdag den 17. januar 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Have you seen our website or social media? Was your first thought that we nailed our positioning and content, and it’s crystal clear, that this company is delivering best in class logistics and sof..
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
17. maj 2024 6
16. maj 2024 6
15. maj 2024 6
14. maj 2024 5
13. maj 2024 5
12. maj 2024 5
11. maj 2024 5
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 6
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6