Struktureret og nysgerrig IT-system manager for sundhedsteknologiske løsninger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Har du lyst til at arbejde med vigtige it-systemer i sundhedsvæsenet, og har du viden/erfaring, som kan bidrage til, at hospitalerne får endnu bedre it-understøttelse? Så har du nu muligheden for at søge stillingen som IT-projektleder hos Laboratoriesystemer i Center for It og Medicoteknologi (CIMT).

Vi søger en kollega med it-forståelse og erfaring, der har lyst til at arbejde i spændingsfeltet mellem teknik og forretning. Vores forretningsansvar spænder vidt. Vi forventer derfor, at du er åben for at sætte dig ind i nye områder, og har lyst til at dele ud af din egen viden og erfaring. Opgaverne udføres i tæt samarbejde med medarbejdere på tværs af CIMT, regionens hospitaler, øvrige regioner samt med eksterne leverandører.

Arbejdsopgaver
Du bliver tilknyttet et team i sektionen Laboratoriesystemer. Teamet har ansvar for it-løsninger og systemer inden for laboratorieområdet på hospitalerne eksempelvis patologi, biokemi og klinisk mikrobiologi. Systemerne er essentielle for hospitalernes daglige arbejde, og i sektionen har vi ansvaret for fire af de ti mest kritiske it-systemer i Region Hovedstaden.

Du skal både koordinere og vedligeholde kliniske it-systemer samt varetage små it-projekter eller deltage som projektmedarbejder. Du vil få ansvaret for en delmængde af vores systemer, som du skal sikre en sikker, stabil og smidig forvaltning af. Vi søger ikke en decideret it-projektleder, men det ventes, at du kan indgå i it-projekter ved siden af dit ansvar for udvalgte systemer. Aktuelt arbejder sektionen med en række store regionale og nationale projekter, der dækker en række specialer og hospitaler. Vi er f.eks. ved at konsolidere blodbanks/immunologiske it-systemer i Danmark og vi er netop gået i gang med at digitalisere patologien og dermed bl.a. give mulighed for større brug af AI.

I CIMT er vi herudover i gang med en ambitiøs agil transformation for at sikre størst mulig værdi for patienter og hospitalspersonale i Region Hovedstaden. Dette gør vi bl.a. via et agilt, brugerfokuseret mindset i vores IT-leverancer. Vi er i sektionen godt i gang med denne transformation, og du vil derfor få stor mulighed for at arbejde med agile metoder.

Om dig
Vi søger en kollega med en it-uddannelse eller alternativt en anden baggrund med it-erfaring og viden om drift af systemer. Vi ser gerne, at du har erfaring fra en koordinerende rolle – gerne fra en større offentlig eller privat organisation.

Det er en fordel, hvis du har:

  • erfaring med udvikling, vedligehold og drift af systemer
  • flair for at kommunikere klart og tydeligt til de mange samarbejdspartnere
  • kan nedbryde og definere opgaver i projekterne så dine kollegaer let kan arbejde videre med dem
  • evnen til at forstå komplekse systemlandskaber herunder integrationer og dataudveksling
  • en naturlig nysgerrighed og lyst til at lære nyt

Vi tilbyder dig:

  • En spændende stilling i et område, der er i rivende teknisk udvikling med højt politisk fokus og med gode udviklingsmuligheder.
  • Mulighed for at præge egne arbejdsopgaver og frihed under ansvar.
  • En arbejdsplads i et dynamisk miljø, hvor faglige udfordringer er en vigtig motivationsfaktor, og hvor vi lægger vægt på, at vi som team komplementerer hinanden, og sikrer rum til læring.

Hos os kan du gøre en forskel og skabe værdi for Region Hovedstadens patienter, hospitaler og medarbejdere. Opgaverne hos os handler om liv – så vi er aldrig i tvivl om, hvorfor vi går på arbejde.

Løn- og ansættelsesforhold
Vi ønsker at besætte stillingen d. 1. maj 2023. Arbejdstiden er 37 timer pr. uge, og du vil komme til at arbejde i CIMT-huset, som ligger på Borgervænget 5, 2100 København Ø. Ved CIMT-huset har vi bl.a. fri parkering for både cykler og bil.

Løn- og ansættelsesvilkår følger gældende overenskomst med mulighed for forhandling af eventuelle tillæg, der modsvarer dine kvalifikationer.

Om os
CIMT er Danmarks største offentlige center for sundhedsteknologi. Vi driver, supporterer og udvikler It, medico-udstyr og telefoni på Region Hovedstadens hospitaler, virksomheder og centre. CIMT beskæftiger ca. 900 mennesker, og har et stærkt fagligt miljø med gode udviklingsmuligheder.

Enheden Diagnostiske Systemer er en enhed på ca. 60 medarbejdere fordelt i to sektioner (Billeddiagnostiske Systemer og Laboratoriesystemer) og teamet RIS/PACS. Du vil blive ansat i Laboratoriesystemer.

Vi har et uformelt arbejdsmiljø med dygtige og engagerede kolleger med forskellige baggrunde (tekniske såvel som sundhedsfaglige), god stemning og et stærkt fællesskab. Vi samarbejder desuden med internationale leverandører og forskellige faggrupper inden for hospitalsområdet og internt i CIMT.

Interesseret?
Vil du vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte sektionschef Ian Røpke på telefon 23 61 36 81 eller [email protected]. Du kan også finde information om os her

Send din ansøgning og cv til os senest mandag d. 14. marts 2023.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 12 og 13.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 26.2.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København Ø
  • Tirsdag den 14. marts 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About the Job:At Maersk, we're on a transformative journey, expanding our capabilities to become a comprehensive logistics provider, delivering intelligent solutions globally. To .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity You will be part of the Transported by Maersk Platform focused on streamlining, optimizing, and automating our transportation network end-2-end via advanced software solutions.Senior .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity At Maersk we are embarking on an industry-defining transformation, on a bold new direction, expanding our capabilities to become a true end-to-end logistics provider that can deliver .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 6
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3