Chef til Områdecentret for Kontraterror i Forsvarets Efterretningstjeneste

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Vil du være med til at arbejde for Danmarks sikkerhed? Og kan du lede en stor afdeling med eksperter i operative, tekniske og analytiske forhold, der alle arbejder for at imødegå terrorisme? Så kan du blive vores nye kollega.

Vi søger en ny chef for områdecentret for Kontraterror ved Forsvarets Efterretningstjeneste (FE).

Om os

Forsvarets Efterretningstjeneste (FE) er Danmarks udenrigsefterretningstjeneste og arbejder – hemmeligt og åbent – for at beskytte Danmark og danske interesser i en foranderlig verden.

Vi stræber efter at omsætte vores viden til effekt. Vores målsætning er at være en af de mest dynamiske og operativt fokuserede vestlige tjenester af sin art. Vores viden gør, og skal gøre en forskel for Danmark og danske interesser.

Vi værdsætter styrken i vores mangfoldighed med dybe fagligheder og specialister, der har mange forskellige opgaver, men fælles for dem alle er det vidensgrundlag, som vores efterretningsarbejde skaber.

Efterretningssektoren ser, ligesom resten af FE, ind i en spændende tid, hvor nye indsatser sættes i søen, nye medarbejdere rekrutteres og nye tværgående samarbejder opstår. I en travl tid med både spændende og store udfordringer foran os, skærper vi vores fokus på, hvordan vi arbejder med stadig bedre ledelse.

Om stillingen

Som chef for Kontraterror vil du sammen med centrets sektionschefer have det daglige ansvar for bl.a. de tekniske og sproglige eksperter, operationsstøtte og den tværgående terroranalyse.

Du skal kunne lede og sætte en retning for FE's samarbejde med såvel nationale som internationale partnere i kampen mod terrorisme. Et centralt fokuspunkt i stillingen er samarbejdet med PET, der håndterer alle terrortrusler på dansk jord.

Du skal arbejde i Efterretningssektoren og vil indgå i FE's kreds af centerchefer, der sammen forventes at kunne bidrage til den overordnede prioritering og tilrettelæggelse af strategier for tjenestens arbejde og den fortsatte udvikling af FE. Arbejdet i ledelsesgruppen forudsætter, at du har kompetencerne til at lede tværgående, har strategisk udsyn, mental fleksibilitet og evne til at indgå i et team.

Om dig

• Du har en relevant videregående uddannelse og gode sprogkundskaber.
• Du skal have en baggrund, der gør dig i stand til at forstå og formidle afdelingens arbejde over for nationale kunder og internationale partnere. Du har derfor erfaring med efterretningsarbejde – gerne med kontraterror – samt internationalt samarbejde.
• Du er fleksibel og forandringsberedt i forhold til skiftende kundebehov.
• Du evner at samarbejde, har stærke analytiske evner og en høj personlig integritet.
• Vi lægger vægt på ledelsesmæssige kvalifikationer og erfaringer, og at du formår at tænke udvikling og drift ind i dit ansvarsområde. Center for Kontraterror er en stor arbejdsplads, og du vil både skulle lede ledere (centrets sektionschefer) og medarbejdere i forskellige projekter.
• Det er en fordel, at du både har operativ erfaring og kender de nationale samarbejdspartnere i PET, Forsvars-, Udenrigs- og Justitsmisteriet.

Der vil desuden blive lagt vægt på, at du vurderes bredt anvendelig til andre chefstillinger indenfor Forsvarsministeriets myndighedsområde.

Ansættelsesvilkår

Stillingen besættes i henhold til rammeaftale om kontraktansættelse af chefer i staten. Den endelige lønpakke vil afhænge af din baggrund og dine kvalifikationer, men stillingen er indplaceret i løngruppe 1. Der vil være mulighed for at forhandle tillæg efter kvalifikationer, ligesom der er mulighed for at ansættelsen kan ske på åremål.

Hvis du i forvejen er tjenestemand, kan ansættelsen efter en konkret vurdering ske som tjenestemand, hvorefter den lønmæssige indplacering vil ske i lønramme 37.

Ansøgningen stiles til dronningen, med mindre du allerede er indplaceret i lønramme 37.

Ansættelsesområdet er Forsvarsministeriet med tilhørende myndigheder og institutioner.
Dit daglige arbejdssted er på Kastellet.

Som ansat i Forsvarsministeriets ministerområde er du omfattet af nogle særlige vilkår. Du skal bl.a. kunne sikkerhedsgodkendes og opretholde sikkerhedsgodkendelsen under hele ansættelsen. Du er forpligtet til at deltage i fredsskabende og fredsbevarende operationer mv.

KONTAKT OG ANSØGNING
Hvis du vil vide mere om stillingen, er du velkommen til at kontakte den lokale HR-Partner ved Forsvarets Efterretningstjeneste på [email protected].

Hvis du har spørgsmål til løn- eller ansættelsesvilkår, kan du kontakte HR-konsulent ved Forsvarsministeriets Personalestyrelse, Marie Veedfald, på telefon 3266 5597.

Ansøgningsfristen er 31. maj 2023.
Ansættelsessamtaler forventes gennemført uge 24.

Forud for en evt. 2. samtale kan du forvente at skulle gennemføre en personlighedstest.

Vi stiler efter en ansættelse pr. 1. september 2023 eller hurtigst muligt derefter.

Vi vil bede dig om at søge stillingen via linket. Hvis det ikke er muligt for dig at scanne og vedhæfte relevante dokumenter, må du gerne tage dem med til en eventuel samtale.

I Forsvarsministeriets organisation tror vi på, at mangfoldighed styrker opgaveløsningen. Derfor opfordrer vi alle interesserede uanset baggrund til at søge stillingen.

Du kan læse mere om FE på fe-ddis.dk, hvor du blandt andet finder vores ”UDSYN” og kan få et mere detaljeret indblik i FE´s opgaver, FE som arbejdsplads og yderligere information om ansættelsesmæssige spørgsmål.

Vi glæder os til at modtage din ansøgning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 16.5.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København Ø
  • Onsdag den 31. maj 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager - Miu Miu, Copenhagen. Miu Miu was born in 1993 from the independent and unconventional spirit of Miuccia Prada. Now Miu Miu open their first store in Denmark.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Retail Knowledge recruits on behalf of Prada: Department Manager, Leather Goods – Prada Flagship Store Copenhagen (full-time - permanent role) Purpose of the role: As part of the team for the Copenhagen Flagship Store to be a Company Brand Ambassador and to be responsible to achieve all the qualitative and quantitative objectives of the product category department assigned.
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København V

    Fri kontakt
    Er du klar til at tage styringen og sætte den strategiske retning for DI's Møde- & Eventcenter i hjertet af København? Er du en passioneret leder med en unik evne til at samle og inspirere forskellige teams?
    • Afdelingsleder
    • København V
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity At Maersk, we're not just paving the way in shipping and logistics; we're dedicated to simplifying trade and fostering global connections. With a strong commitment to innovation and s..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 3
9. april 2024 3
8. april 2024 3
7. april 2024 3
6. april 2024 3
5. april 2024 3
4. april 2024 3
3. april 2024 2
2. april 2024 2
1. april 2024 4
31. marts 2024 4
30. marts 2024 4
29. marts 2024 4