Er du vores nye kontorchef til Center for Forretningsudvikling og Grøn Omstilling?

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København Ø

Den grønne omstilling kan ikke lykkes uden data og digitale løsninger. Og den kan heller ikke lykkes uden samarbejde. Vi har brug for dig til at opsøge digitale muligheder og til at være vores bindeled mellem mange aktører på tværs af den offentlige og private sektor.

Vi mangler vores vigtige bindeled, som er en fisk i vandet, når der skal skabes indsigt i komplekse områder, hvor tværgående samarbejder er helt afgørende. Vi søger derfor dig, der kan sætte retning og binde trådene på vores mange spændende aktiviteter i Styrelsen for Dataforsyning og Infrastrukturs policy-kontor. Du får en helt central rolle i vores styrelse sammen med din chefkollega og centerets 20 dygtige medarbejdere, hvoraf du har personaleansvar for 10 af dem.

Bindeled i vores arbejde med politiske strategier, initiativer og tværgående indsatser

Som eksperter i data og digital infrastruktur er vi som styrelse en vigtig medspiller, når der skal findes politiske svar på store samfundsudfordringer. Digitale løsninger er nemlig både en forudsætning for at indfri vores klimamål og for udviklingen af et moderne samfund.

Du har blik for, hvordan styrelsens mange dygtige medarbejdere kan levere konkrete løsninger på centrale dagsordener. Og hvordan styrelsen via samarbejder i og udenfor Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet kan skubbe tydeligt til en positiv udvikling. Samarbejde er vigtigt for, at vi kan nå vores mål, og vi tager ofte initiativ til at bringe forskellige aktører sammen om bordet.

Relationer, netværk og samarbejde er derfor en helt essentiel del af dit arbejde – både internt, men også med andre myndigheder, sektorer, interessenter, virksomheder etc. På den måde vil du blive et vigtigt bindeled i styrelsen og med mange samarbejdspartnere.

Indsigt i de politiske spilleregler- og dagsordener, samfundsudviklingen og den grønne omstilling er også en god forudsætning for at lykkes.

Du får en stor spilleplade midt i en spændende tid hos os

Dagsordner skifter – og vi følger med. Hos os vil du opleve at få en stor spilleplade og påvirkningskraft.

I de kommende år vil centret have fokus på bl.a. forsyningsdata, klimatilpasning, databaserede indsatser til reduktion af udledninger, nye teknologier såsom droner, anvendelse af grunddata – og meget mere! Med andre ord skal vi identificere databaserede løsninger på nogle af de helt store samfundsudfordringer.

Et andet af vores fokusområder i øjeblikket er retsgeografi, hvor vi afsøger mulighederne for at digitalisere geografi i lovgivningen, så grundlaget bliver mere præcist og øger retssikkerheden for borgere og virksomheder.

Centret udarbejder således spændende analyser, strategier og initiativer samt bidrager med indspil til politiske beslutningsprocesser.

Vi sætter retningen sammen

I vores styrelse sætter vi retning sammen – direktion og chefgruppe i samspil.

Du og din chefkollega har ansvaret for at drive og udvikle centeret, og det indebærer blandt andet at sætte tydelig retning for centerets arbejde og medarbejdere. Som leder er du garant for et hold, der er innovativt og skaber resultater i fællesskab – og som trives sammen.

Du bliver en del af en chefgruppe, hvor vi sparrer og hjælper hinanden. Vores direktion har stort fokus på trivsel i og udvikling af chefgruppen. Vi skal fx i marts på chefseminar, hvor vi skal lære hinanden bedre at kende, styrke det gode samarbejde og sammen afdække, hvordan vi får vores dygtige medarbejderes gode ideer i spil på den bedste måde.

Du refererer til direktionen og er selv primus motor på en lang række områder.

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som kontorchef i staten i henhold til ”Rammeaftale om kontraktansættelser af chefer i staten”. Ansættelsen sker på åremålsvilkår. Herudover er der mulighed for at forhandle et individuelt tillæg.

Ansættelsesområdet er Klima-, Energi- og Forsyningsministeriet med tilhørende institutioner. Yderligere oplysninger om stillingen kan fås ved henvendelse til vicedirektør Søren Beltofte på telefon +45 20 16 96 85 eller kontorchef Nanna Barndorff på telefon +45 23 28 41 36.

Sådan søger du
Du søger stillingen online via linket ”Søg stillingen”. Vi skal have dine oplysninger, ansøgning, CV og eksamensbeviser senest den 3. marts. Vi forventer at afholde første samtale løbende, og der vil indgå en test før anden samtale.

Ministeriet ønsker at fremme mangfoldighed, hvorfor alle uanset alder, køn, race, religion eller etnisk tilhørsforhold opfordres til at søge stillingen.

Du kan læse meget mere om vores styrelse på www.sdfi.dk

Følg os også gerne på LinkedIn.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København Ø.

Jobbet er oprettet på vores service den 8.2.2024, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København Ø
  • Søndag den 03. marts 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity You will be part of the Transported by Maersk Platform focused on streamlining, optimizing, and automating our transportation network end-2-end via advanced software solutions.Senior .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København Ø

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København Ø over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
10. maj 2024 5
9. maj 2024 5
8. maj 2024 6
7. maj 2024 6
6. maj 2024 6
5. maj 2024 6
4. maj 2024 6
3. maj 2024 6
2. maj 2024 6
1. maj 2024 6
30. april 2024 6
29. april 2024 5
28. april 2024 5
27. april 2024 5
26. april 2024 5
25. april 2024 6
24. april 2024 4
23. april 2024 4
22. april 2024 6
21. april 2024 6
20. april 2024 6
19. april 2024 6
18. april 2024 6
17. april 2024 6
16. april 2024 6
15. april 2024 5
14. april 2024 5
13. april 2024 5
12. april 2024 4
11. april 2024 4
10. april 2024 3