Teamleder med interesse for personaleledelse søges til Lægemiddelstyrelsens team for Lægemiddelbivirkninger

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Er du interesseret i ledelse i et fagligt stærkt og engageret miljø? Brænder du for at forbedre lægemiddelsikkerheden til gavn for borgerne? Så er du måske den nye teamleder for Lægemiddelbivirkninger i Lægemiddelstyrelsens enhed for Lægemiddelovervågning.

Dine primære arbejdsopgaver
Du bliver leder for et team, der har ansvaret for at sikre grundlaget for bivirkningsindberetninger. Vi håndterer alle danske indberetninger om bivirkninger ved lægemidler fra borgere og sundhedsprofessionelle i en europæisk kontekst. Teamet består af medarbejdere med forskellig sundhedsvidenskabelige uddannelser, f.eks. farmaceuter og dyrlæger.

Bivirkningsområdet er i hastig udvikling, og der er behov for at finde nye løsninger, der skal sikre den bedst mulige viden til gavn for patientsikkerheden. Som led heri er der bl.a. sat fokus på et styrket samarbejde med brugerne og sundhedsvæsenets parter med særlig fokus på mere automatiserede og IT understøttede indberetningsløsninger.

Din hverdag hos os
Du vil med reference til sektionslederen få det faglige, personalemæssige og driftsmæssige ledelsesansvar for en velfungerende gruppe bestående af ca. 18 dygtige og engagerede akademiske medarbejdere, der er fyldt med energi, passion og vilje. Det er derfor afgørende, at du brænder for personaleledelse og har en lyst til at udvikle medarbejderne og være deres sparringspartner i hverdagen.

Det er væsentligt, at du holder fokus på drift og resultater, men samtidig sikrer faglig udvikling og bevarer et godt arbejdsmiljø. Med omdrejningspunkt i daglig og nærværende ledelse i teamet sikrer du en effektiv driftsledelse og bidrager aktivt til, at teamet, sektionen og enheden når de fastlagte mål, ligesom du bidrager til Lægemiddelstyrelsens samlede udvikling som medlem af enhedsledelsen.

Du vil i dette job få indflydelse både indadtil i Lægemiddelstyrelsen, men også udadtil f.eks. lovgivningsmæssigt. Derudover får du en stor kontaktflade til sundhedsvæsenet, virksomheder, borgere og myndigheder.

I Lægemiddelstyrelsen tror vi på, at synlig ledelse og medarbejderindflydelse er to fundamentale elementer i at skabe høj motivation, produktivitet, lavt fravær og glæde og begejstring. Derfor arbejder vi aktivt for at skabe synlig og aktiv driftsledelse, der kan prioritere, skabe retning og fastholde fokus for at understøtte leverancer og medarbejdertrivsel.

Din uddannelse og erfaring
Du har en sundheds- eller naturvidenskabelig kandidatuddannelse og har igennem din karriere opbygget erfaring inden for lægemiddelovervågning eller ledelse.

Vi forventer, at du:

  • Har dokumenteret erfaring med eller interesse for personaleledelse og effektiv driftsledelse
  • Har erfaring inden for lægemiddelovervågning eller regulatorisk erfaring
  • Har flair for systemer og processer
  • Kommunikerer ubesværet både på dansk og engelsk i skrift og tale og kan formidle klare budskaber.

Personlige kvalifikationer

Vi forventer, at du er fleksibel, robust og trives i en travl og afvekslende hverdag, hvor prioritering af opgaver er en naturlig del af at levere en succesfuld drift. Du er kvalitetsbevidst og brænder for at lave løbende forbedringer. Du er en teamplayer med en positiv tilgang til tingene, har godt humør og et smil på læben selv under pres. Af andre ønsker har vi at du:

  • Er faglig engageret og målrettet
  • Formår at sætte retning og skabe resultater gennem andre
  • Har stærke samarbejds- og kommunikationsevner
  • Understøtter et tillidsbaseret trygt arbejdsmiljø

Vi tilbyder
Et meningsfuldt arbejde. Du vil blive en del af et aktivt fagligt miljø, hvor du sammen med dygtige og engagerede kollegaer får mulighed for at anvende og udvikle dine kompetencer inden for et bredt felt. Arbejdsklimaet er uformelt, præget af engagement og gensidig respekt.

Vi lægger vægt på et godt og trygt arbejdsmiljø med en uformel tone, hvor vi samarbejder og altid har plads til gode grin. Samtidig kan vi tilbyde en personaleforening med masser af sociale arrangementer, en fantastisk kantine og ikke mindst byens bedste udsigt over Islands Brygge.

Herudover er fleksibilitet et nøgleord i vores arbejdstilrettelæggelse, og du kan selv i høj grad planlægge din hverdag. Du har mulighed for 1-2 hjemmearbejdsdage om ugen, afhængigt af opgaver og kompetencer.

Om Lægemiddelovervågning
Enheden for Lægemiddelovervågning overvåger og forbedrer sikkerheden ved brugen af markedsførte lægemidler og enheden består af to sektioner, hvoraf den ene er ansvarlig for national lægemiddelovervågning (PVDK). Det er i denne sektion, at vi søger en teamleder til teamet Lægemiddelbivirkninger.

Læs mere om os og vores arbejde på Lægemiddelstyrelsen.dk.

Om ansættelsen
Du bliver ansat efter gældende overenskomst.

I Lægemiddelstyrelsen træffer vi afgørelser i myndighedssager, og det er vigtigt for os, at man ikke kan stille spørgsmål ved vores habilitet. Derfor er det en forudsætning, at du ikke ejer aktier, anparter, andele eller lignende i en lægemiddel- og/eller medicovirksomhed. Du har dog en vis periode til at sælge dem, hvis du i dag ejer såkaldte medarbejderaktier i en lægemiddel- og/eller medicovirksomhed.

Kontakt os gerne
Få mere at vide om stillingen ved at ringe til sektionsleder Trine Brinkman på 29799246.
Du kan læse mere om os og vores opgaver på lmst.dk.

Er du interesseret?
Klik på "søg stillingen" og send os din ansøgning med CV og eksamensbevis.
Vi regner med at holde ansættelsessamtaler i 4 og 5.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 19.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København S
  • Søndag den 14. januar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    Job ID: 22898 It’s an exciting time for you to join us. As the largest financial provider in the Nordics, and the fifth largest pension provider in Denmark, our ambition is to secure financial .
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity Head of Special OperationsReports to: Head of Global Security & Business Resilience Location: Copenhagen/EuropeWe are a purpose-driven and values-led company, at the foref..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København N

    Et nyt forskningscenter skal bidrage til at forbedre sundheden og livskvaliteten for ældre borgere med multisygdom. Vil du stå i spidsen for at drive og udvikle centret og sammen med os bidrage til..
    • Afdelingsleder
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. maj 2024 27
27. maj 2024 28
26. maj 2024 26
25. maj 2024 26
24. maj 2024 26
23. maj 2024 27
22. maj 2024 26
21. maj 2024 27
20. maj 2024 27
19. maj 2024 28
18. maj 2024 28
17. maj 2024 29
16. maj 2024 28
15. maj 2024 30
14. maj 2024 28
13. maj 2024 28
12. maj 2024 29
11. maj 2024 27
10. maj 2024 27
9. maj 2024 30
8. maj 2024 30
7. maj 2024 31
6. maj 2024 31
5. maj 2024 31
4. maj 2024 31
3. maj 2024 28
2. maj 2024 24
1. maj 2024 27
30. april 2024 26
29. april 2024 22
28. april 2024 23