Teamleder for det biologiske team i Toksikologi, Farmakokinetik & Biologi

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København S

Har du erfaring med at lede højt fagligt specialiserede og super dedikerede medarbejdere og har du tilmed erfaring med vurdering af kvaliteten af biologiske lægemidler i forbindelse med kliniske forsøg og markedsføringstilladelser? Så er det lige dig vi står og mangler.

Om os

Lægemiddelstyrelsen er Danmarks nationale myndighed for godkendelse og overvågning af lægemidler, medicinsk udstyr og kliniske forsøg. Vi er godt 600 medarbejdere placeret på Islands Brygge i København. Gennem det Europæiske Lægemiddelagentur (EMA) samarbejder vi dagligt med vores kolleger fra de andre europæiske lægemiddelmyndigheder, og vi deltager i forskellige faglige arbejdsgrupper via EMA’s komitésystem .

Teamet Biologi med ca. 10 medarbejdere tilhører, sammen med Teamet Toksikologi & Farmakokinetik, sektionen Toksikologi, Farmakokinetik & Biologi, som er en ny sektion i Lægemiddelstyrelsens organisation. Sektionen er en del af enheden for Kvalitetsevaluering & Kliniske Forsøg, som består af i alt fire sektioner.

Din hverdag hos os

Som teamleder vil du, sammen med sektionslederen, have ansvaret for ledelse af medarbejderne i sektionen. Det forventes, at du aktivt bidrager til, at sektionen og enheden når de fastlagte mål om udvikling på området og strategiimplementering. Som teamleder skal du have overblik over igangværende og kommende sager til gruppen, og dermed have kendskab til EU godkendelsesproceduren. Det er afgørende, at du holder fokus på drift, mål og resultater, samt sikrer et godt og motiverende arbejdsmiljø med omdrejningspunkt i daglig og synlig ledelse.

I stillingen som teamleder, skal du både udfylde rollen som teamleder for det biologiske team, og kunne bidrage til teamets varetagelse af de faglige opgaver. Det faglige fokus i stillingen vil være kvalitetsvurdering af biologiske lægemidler. Teamet vurderer løbende kvaliteten af lægemidler fremstillet ved bioteknologiske metoder, herunder biosimilars, lægemidler udvundet fra humant blod , vacciner og ATMP (gen- og celleterapi). Lægemidlerne indgår både i kliniske forsøg og i ansøgninger om fulde markedsføringstilladelser. Herudover vil der også være firmamøder og udarbejdelse af Scientific Advices. Du vil referere til sektionslederen og indgå i enhedens ledelse. Du vil få det direkte faglige, personalemæssige og driftsmæssige ledelsesansvar for medarbejderne i teamet.

Vi forventer at du:

  • har lyst til at at sætte retning og skabe resultater gennem motivation af dine medarbejdere
  • har flair for effektiv driftsledelse
  • har stærke samarbejds- og kommunikationsevner
  • kan kommunikere ubesværet på dansk og engelsk både mundtligt og skriftligt
  • har faglige kompetencer inden for kvalitetsvurdering af biologiske lægemidler og dertilhørende faglige problemstillinger
  • har godt kendskab til CTD Module 3 og de europæiske godkendelsesprocedurer, eller hurtigt kan opbygge dette

Din uddannelse, erfaring og personlige kvalifikationer

Du har en kandidat indenfor farmaci, biologi, bioteknologi eller anden relevant naturvidenskabelig uddannelse gerne suppleret med en Ph.D. Du har opbygget stærke faglige kompetencer indenfor fagområdet kvalitetsvurdering af biologiske/bioteknologiske lægemidler og analysemetoder forbundet medvurderingen. Ydermere, har du lyst til og talent for personaleledelse.

Vi lægger desuden vægt på, at du:

  • er motiveret for at arbejde tværfagligt i et internationalt miljø
  • er fleksibel og trives med afvekslende arbejdsopgaver
  • kan balancere det detaljeorienterede med det pragmatiske f.eks. i forbindelse med stramme deadlines
  • har gode samarbejdsevner, arbejder målrettet og kan bevare overblikket

Vi tilbyder

Vi tilbyder et job, hvor du er med til at gøre en forskel for patienter og borgere, og hvor du vil opleve en høj grad af mening i dit arbejde. Du får en enestående mulighed for, at arbejde med at opbygge og videreudvikle både medarbejdere og teamet, hvor du får stor indflydelse på udviklingen af området for kvalitetsevaluering af biologiske lægemidler. Du bliver en del af et dynamisk fagligt miljø, der kendetegnes af dygtige og ihærdige kolleger, som du skal være leder og sparringspartner for.

Vi bor centralt på Islands Brygge, tæt på S-tog, metro og bus.

Om ansættelsen

Du bliver ansat som chefkonsulent med personaleledelse efter gældende overenskomst mellem Finansministeriet og Akademikernes Centralorganisation.

I Lægemiddelstyrelsen træffer vi afgørelser i myndighedssager, og derfor er det vigtigt for os, at der ikke kan stille spørgsmålstegn ved vores habilitet. Derfor er det en forudsætning for ansættelse i Lægemiddelstyrelsen, at du ikke ejer aktier, anparter, andele eller lignende i en lægemiddel- og/eller medicovirksomhed. Ejer du i dag såkaldte medarbejderaktier i en lægemiddel- og/eller medicovirksomhed, har du dog en vis periode til at afhænde disse aktier.

Kontakt os gerne

Få mere at vide om stillingen ved at ringe til sektionsleder Per Spindler på tlf. 21467248 eller enhedschef Nanna Aaby Thirstrup på 41249852.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København S.

Jobbet er oprettet på vores service den 21.12.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København S
  • Onsdag den 24. januar 2024

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København S

    Job ID: 22898 It’s an exciting time for you to join us. As the largest financial provider in the Nordics, and the fifth largest pension provider in Denmark, our ambition is to secure financial .
    • Afdelingsleder
    • København S
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity Head of Special OperationsReports to: Head of Global Security & Business Resilience Location: Copenhagen/EuropeWe are a purpose-driven and values-led company, at the foref..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København N

    Et nyt forskningscenter skal bidrage til at forbedre sundheden og livskvaliteten for ældre borgere med multisygdom. Vil du stå i spidsen for at drive og udvikle centret og sammen med os bidrage til..
    • Afdelingsleder
    • København N
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København S

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København S over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
28. maj 2024 27
27. maj 2024 28
26. maj 2024 26
25. maj 2024 26
24. maj 2024 26
23. maj 2024 27
22. maj 2024 26
21. maj 2024 27
20. maj 2024 27
19. maj 2024 28
18. maj 2024 28
17. maj 2024 29
16. maj 2024 28
15. maj 2024 30
14. maj 2024 28
13. maj 2024 28
12. maj 2024 29
11. maj 2024 27
10. maj 2024 27
9. maj 2024 30
8. maj 2024 30
7. maj 2024 31
6. maj 2024 31
5. maj 2024 31
4. maj 2024 31
3. maj 2024 28
2. maj 2024 24
1. maj 2024 27
30. april 2024 26
29. april 2024 22
28. april 2024 23