Teamleder til EL & SRO

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København SV

Vandforsyningen er inde i en spændende udvikling, som du bliver en central del af. Der bygges i disse år nye vandværker, beholderanlæg og renoveres kildepladser. Du bliver en stor del af transformationen fra de traditionelle vandværker til de nye vandværker. Vi er desuden i fuld gang med indførelsen af Asset Management i hele virksomheden. Alt dette kræver udvikling af medarbejdere, implementering af nye teknologier samt effektivisering og automatisering af vores anlæg, som du bliver en central del af.

Ledelse af teamet og ansvarlig for effektivisering og vedligeholdelse
Som daglig leder i El & SRO vil du have ansvaret for den overordnede planlægning og opfølgning på teamets opgaver, med mulighed for at opnå el autorisation, blive faglig ansvarlig og overtage det tilhørende KLS-system for Vand Drift, som er vores daglige Kvalitetsledelsessystem for el arbejde.

Som teamleder bliver dine primære arbejdsopgaver at du:

  • Udvikler teamet, herunder sikrer de rette færdigheder og samarbejde med andre teams og leverandører
  • Er ansvarlig for service og vedligeholdelse af vandforsyningens elinstallationer, el-anlæg, SRO-overvågning, styringer og kommunikations udstyr
  • Medvirker til effektivisering, optimering og implementering af ny teknologi på tværs af HOFOR
  • Deltager i arbejdet med miljø og arbejdsmiljø og DDS-arbejde (Dokumenteret drikkevandssikkerhed)
  • Medvirker i EL og SRO Projektdeltagelse og tilsyn samt udarbejder kravspecifikationer på nuværende og fremtidige projekter

Ledelseserfaring med forståelse for effektivisering
Vi forventer at du har stor interesse for ledelse og erfaring med ledelse inden for el eller forsyningsbranchen vil fortrækkes, du er elinstallatør, maskinmester og du skal være i stand til at skabe følgeskab og være motiverende.

Det er vigtigt, at du er god til at skabe gode relationer og trives i en rolle, hvor du dagligt har kontakt til mange kolleger og eksterne samarbejdspartnere.

Virksomhedssproget i HOFOR er dansk, men noget af arbejdet vil kræve kommunikation på engelsk. Vi forventer, at du er flydende på dansk både mundtligt og skriftligt.

IT er et nemt arbejdsredskab for dig, du er rutineret bruger af MS Office-pakken og har nemt ved at lære nye IT-systemer.

Det er desuden et krav, at du har gyldigt kørekort til personbil, kategori B, da du har din daglige gang på mange forskellige lokationer som er spredt geografisk på Sjælland og derfor kræver bil.

Du kan læse mere om vores medarbejdergoder her

Afdelingen ser frem til at byde dig velkommen
Vand Drift, består i dag af Områdechefen for Vand Drift og Sektionslederne fra de 4 sektioner, Vandkvalitet, Vand Distribution, Vand Tekniskservice og Vand Produktion. Som teamleder for El & SRO bliver du en del af sektionen Vand Tekniskservice som består af 3 teams og samlet set har 36 medarbejdere som arbejder på tværs af hele Vand Drift.

I team El & SRO er der i dag 9 medarbejder herunder elektrikere, ingeniører og elektriker lærlinge som er et solidt fagligt og dygtig team der arbejder med el og sro opgaver herunder vedligehold, fejlfinding, akutte og projektdeltagelses opgaver.

Bliv en del af HOFOR og vær med til at gøre en forskel
Er du klar til nye muligheder, så ser vi frem til at modtage din ansøgning senest den 9. juli 2023. Har du spørgsmål til jobbet, er du velkommen til at kontakte Jimmi Peter Lauritzen på 20295453. Send din ansøgning ved at klikke på ”Søg stillingen” i højre side.

Vi forventer løbende at holde ansættelsessamtaler, og opfordrer dig til at sende din ansøgning hurtigst muligt.

Forventet ansættelse snarest muligt/efter nærmere aftale.

Er jobbet ikke det rette match for dig?
Hvis dette job ikke er det rette match for dig, vil vi opfordre dig til at dele jobannoncen med andre i dit netværk, der kunne finde stillingen interessant. Tag også et kig på vores andre ledige stillinger her - måske vi har det rette job til dig.


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København SV.

Jobbet er oprettet på vores service den 14.6.2023, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København SV
  • Søndag den 09. juli 2023

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København

    Vil du prøve kræfter med køkkenledelse et sted, hvor du både kan udvikle dig og lære fra dig, alt imens du sikrer gode oplevelser til vores gæster, som kommer fra hele verdenen? Så er dette din cha..
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København SV

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København SV over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
13. maj 2024 4
12. maj 2024 4
11. maj 2024 4
10. maj 2024 4
9. maj 2024 4
8. maj 2024 4
7. maj 2024 4
6. maj 2024 4
5. maj 2024 4
4. maj 2024 4
3. maj 2024 4
2. maj 2024 4
1. maj 2024 2
30. april 2024 2
29. april 2024 2
28. april 2024 2
27. april 2024 2
26. april 2024 2
25. april 2024 4
24. april 2024 4
23. april 2024 2
22. april 2024 1
21. april 2024 1
20. april 2024 1
19. april 2024 1
18. april 2024 1
17. april 2024 1
16. april 2024 1
15. april 2024 1
14. april 2024 1
13. april 2024 1