HR-leder med strategisk udviklingsfokus

Denne stilling er desværre ikke længere ledig.
Se alle ledige stillinger

København V

Har du lyst til at være med til at udvikle den måde, vi i HR bidrager til Københavns Professionshøjskoles strategi ”Fælles om fremragende undervisning”? Så har vi en spændende lederstilling, hvor du kommer til at anvende din HR-faglighed bredt.

Vi søger en leder, der brænder for udvikling af ledere og medarbejdere, og som har lyst til at være del af en organisation, som – gennem uddannelse af bl.a. lærere, pædagoger og sygeplejersker – varetager én af velfærdssamfundets vigtigste opgaver.

Om jobbet
HR-Udvikling består af 10 dygtige og engagerede kolleger, som arbejder med en række forskellige typer af strategiske HR-udviklingsopgaver, der er relevante for den samlede organisation – fra rekruttering og lektorkvalificering til HR-data målrettet KP’s ledere og chefer.

Vi har på nuværende tidspunkt særlig fokus på, hvordan vi via rekruttering, onboarding og kompetenceudvikling kan styrke vores indsats for at sikre, at KP både nu og fremover har stærke medarbejdere med kompetencer, der matcher vores behov.

Som leder af HR-Udvikling bliver dine fokusområder bl.a. at videreføre arbejdet med at:

  • omsætte KP’s strategi til konkrete indsatser
  • støtte og udvikle vores HR-partnerteams, så de er klædt godt på til at understøtte KP’s ledere
  • sikre drift og udvikling af enhedens kerneopgaver, herunder fastholde og videreudvikle kvalitet og fokus i KP’s adjunktuddannelse (lektorkvalificering)
  • identificere nye eller ændrede udviklingsbehov i organisationen og prioritere disse, så HR-udvikling anvender ressourcerne på de opgaver, der har strategisk størst betydning for KP.

Du vil referere til HR-chefen og indgå i et ledelsesteam på tre personer. I teamet kommer du til at spille en vigtig rolle i at bidrage til HR’s fælles retning, engagement og holdånd.

Om dig
Vi forventer, at du har en relevant akademisk uddannelse, og at du har erfaring med personale- og eller faglig ledelse. Herudover forestiller vi os, at du: 

  • har bred viden og erfaring inden for opgavefeltet
  • er strategisk stærk og har blik for, hvordan HR bedst kan bidrage til arbejdet med KP’s strategi
  • har erfaring med at kunne navigere i en stor kompleks organisation, gerne fra uddannelsessektoren
  • kan sætte retning og klare mål samt lede forandringsprocesser
  • har gode samarbejdsevner, er god til at opbygge relationer og har en involverende og anerkendende ledelsesstil
  • har stærke kommunikative kompetencer og kan levere velformulerede strategiske oplæg.

Om os
Du vil blive ansat i HR, hvor vi er knapt 30 medarbejdere organiseret i tre enheder: HR Udvikling, Løn og Personale og Jura. Enhederne arbejder tæt sammen om en række opgaver – og medarbejderne deltager på tværs af enhederne i partnerteams, der dækker KP’s forskellige fakulteter og områder.

I HR er tonen uformel, der er højt til loftet, og kulturen er præget af et højt engagement og stolt faglighed. I vores opgaveløsning har vi fokus på at skabe gennemsigtighed, at være let tilgængelige, at styrke sammenhæng på tværs, og at sætte os i modtagerens sted. Vi er nysgerrige og vil gerne lære nyt.

HR er en del af Ressourceområdet, sammen med Økonomi, IT, Studieservice og Facility Management.

På Københavns Professionshøjskole er ambitionen at ledelse udøves professionelt med udgangspunkt i det fælles ledelsesgrundlag, så alle medarbejdere på KP oplever ledelse, der udvikler og understøtter deres arbejde. Det er derfor vigtigt, at du kan se dig selv i vores 6 ledelsesprincipper og har interesse for at udfolde din ledelsesopgave i denne ramme. 

Løn- og ansættelsesvilkår
Du bliver ansat som leder af HR-Udvikling med start den 1. december 2022.

Ansættelse og aflønning sker som udgangspunkt efter aftale om Ansættelse af chefer ved institutioner inden for undervisning, uddannelse og forskning på Uddannelses- og Forskningsministeriets område. Stillingen er en fast stilling uden højeste arbejdstid.

Arbejdspladsen er beliggende på Humletorvet 3, 1799 København V.

Vil du vide mere?
Københavns Professionshøjskole vil bidrage til udviklingen af det danske samfund, dets velfærd og velstand, kultur og demokrati. Det gør vi ved at sætte nye standarder for professionsbacheloruddannelse, for videreuddannelse og for praksisnær forskning og udvikling. Det kræver ikke alene god, men fremragende undervisning.

Læs mere om Københavns Professionshøjskole og vores strategiske retning ’Fælles om fremragende undervisning’ på www.kp.dk.

For yderligere oplysninger om stillingen, er du velkommen til at kontakte HR-chef Jette Lund på tlf.: +45 41897250.

Interesseret?
Send din ansøgning og CV via ansøgerknappen senest den 25-09-2022.

Vi forventer at afholde samtaler i uge 40 og 41. Der vil indgå en personlighedstest i forbindelse med 2. samtale.

Københavns Professionshøjskole skeler hverken til køn, alder, etnicitet eller lignende, men alene til kompetence og talent.

_________________________________________________________________________________________

Københavns Professionshøjskole er med mere end 20.000 studerende og 2.000 ansatte en af de største videregående uddannelsesinstitutioner i Danmark.

På Københavns Professionshøjskole uddanner vi pædagoger, sygeplejersker, lærere, socialrådgivere, fysioterapeuter, jordemødre og mange flere.

Sammen med vores samarbejdspartnere vil vi sætte nye standarder for professionsuddannelse, forskning, udvikling og efter- og videreuddannelse inden for skole og pædagogik, sundhed og velfærd, ledelse og forvaltning.

Kilde: Jobnet.dk


Information og data

Denne ledige stilling har jobtypen "Afdelingsleder", og befinder sig i kategorien "Ledelse og personale".

Arbejdsstedet er beliggende i København V.

Jobbet er oprettet på vores service den 7.9.2022, men kan have været deaktiveret og genaktiveret igen.

Dagligt opdateret: Dette job opdateres dagligt ud fra jobudbyderens hjemmeside via vores søgemaskineteknologi og er aktivt lige nu.
  • Afdelingsleder
  • København V
  • Søndag den 25. september 2022

Lignende jobs

  • Afdelingsleder i København

    Fri kontakt
    Afdelingsleder søges til organisation/virksomhed i København
    • Afdelingsleder
    • København
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About the jobAt Maersk we are embarking on an industry-defining transformation, on a bold new direction, expanding our capabilities to become a true end-to-end logistics provider .
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i København K

    Opportunity About usMaersk is a global leader in integrated logistics and have been industry pioneers for over a century. Through innovation and transformation we are redefining the boundarie..
    • Afdelingsleder
    • København K
    Få mere info
  • Afdelingsleder i Kastrup

    Til Markedsledende & Landsdækkende butikskæde i stærk vækst -med reference til Butikschefen. Harald Nyborg A/S Kirstinehøj 60 DK-2770 Kastrup Virksomheden Harald Nyborg A/S .
    • Afdelingsleder
    • Kastrup
    Få mere info

Statistik over udbudte jobs som afdelingsleder i København V

Herunder ser du udviklingen i udbudte afdelingsleder i København V over tid. Bemærk at jobs der ikke har en bestemt geografi ikke er medtaget i tabellen. I den første kolonne ser du datoen. I den næste kolonne ser du det samlede antal afdelingsleder.

Se flere statistikker her:
Statistik over udbudte afdelingsleder over tid

Dato Alle jobs som afdelingsleder
7. juni 2024 1
6. juni 2024 1
5. juni 2024 1
4. juni 2024 1
3. juni 2024 2
2. juni 2024 2
1. juni 2024 2
31. maj 2024 2
30. maj 2024 2
29. maj 2024 2
28. maj 2024 2
27. maj 2024 2
26. maj 2024 2
25. maj 2024 2
24. maj 2024 2
23. maj 2024 2
22. maj 2024 2
21. maj 2024 2
20. maj 2024 2
19. maj 2024 2
18. maj 2024 2
17. maj 2024 2
16. maj 2024 2
15. maj 2024 1
14. maj 2024 2
13. maj 2024 2
12. maj 2024 2
11. maj 2024 2
10. maj 2024 1